Skjønnhet og helse

Er magen vokser fra øl?

En av de vanligste og mest populære alkoholholdige drikkene er øl. Det forbrukes i alle land i verden, det er til og med de som foretrekker øl til alle andre drinker. Som regel kan de som drikker denne drikken raskt beregnes, amatører har en stor stygg mage.

Mange lurer på om det er sant at en stor mage vokser fra noe øl, og hvorfor fra det, hva er årsakene til denne effekten?

Kalorisk innhold av øl, årsakene til utseendet på magen og overflødig vekt

Er magen vokser fra øl?

Hevdet at en mage øker i størrelse fra en øldrink, ved roten til feil, er en vanlig misforståelse. I seg selv er drikkevaren ikke særlig høy i kalorier sammenlignet med champagne eller druesaft, det er mye mer i de siste kaloriene. Bygdrikken har ikke flere kalorier enn kefir. Appetitten øker på grunn av tilstedeværelsen av humle, alkohol og karbondioksid i øl. Disse komponentene forårsaker appetitt, irriterer mageslimhinnen.

Kroppen trenger ikke mat, men en person har fortsatt et falskt ønske om å sette noe i munnen. Hvis du spiser riktig, kan du drikke det selv under en diett, men bare i moderasjon.

Folk spør ofte spørsmålet, men vokser den store magen fra alkoholfri øl?

Sammensetningen av en lett og ikke-alkoholholdig drikk inneholder minst kalorier. 100 gram utgjør kun 40-50 kcal. Det inneholder ikke fett, protein og natrium veldig lite, nesten ikke salt.

Således konkluderer konklusjonen - fra naturlig byggdrikke til å bygge en ølmage er umulig, blir vekten oppnådd av en annen grunn, som er det parallelle forbruket av matvarer, kombinasjonen av proteiner med komplekse karbohydrater inneholdt i drikken. Disse er sjetonger, kjeks, frø, nøtter, fisk, etc. Hvis du forlater disse produktene, er risikoen for at du blir opptatt av drunken svulme, betydelig redusert, selv fra ikke-alkoholholdige.

I tillegg drikker de som liker å spise øl, som regel, det i store mengder og samtidig flytter de litt, sitter på TV, datamaskin, i en kafé på en stol. Mangel på mobilitet og underernæring fører til at musklene i pressen og magehulen reduserer tonen, blir svake. I ølnytelse er det kvinnelige hormoner som også påvirker utseendet av fettforekomster hos kvinner. Vanlig forbruk av dette "Pleasure" forstyrrer metabolske prosesser i kroppen, prosessen med fordøyelsen av matendringer, på grunn av dette, vokser også puziko.

Den kvinnelige halvdelen spør ofte spørsmålet - vokser kvinnens mage fra ølforbruket? Svaret vokser, men ikke fra ham. Når kalorier kommer inn i kroppen, bruker han det på å opprettholde liv eller butikker. Ølkalorier går bare på lager, fordi det ikke er ekstra energi. Uventet energi blir til slutt den samme ølfettdeposisjonen. Pressens muskler svekkes, strekker seg, subkutan fett tar sin toll.

Hvilken helsefare forårsaker en stor mage

Er magen vokser fra øl?

Den store magen, det er først og fremst stygg. I tillegg forstyrrer det fysisk og skader helse. Du trenger å vite, fett i bukhinnen bidrar til det faktum at mannhormon testosteron omdannes til kvinnelig østrogen. Mannlig stemme blir mykere, avrundede kroppsformer.

Kvinner har også en hormonell bakgrunn, mer mannlige hormoner begynner å dominere. Stemmen blir grov, og vegetasjonen på kroppen er tykkere. Fettinntak passerer til hofter og andre deler av kroppen, akkumuleres i store mengder.

Magen begynner å vokse raskere på grunn av metabolske forstyrrelser. Hvis nivået av hormonet øker, kan du kjempe med overvekt, selv om du må forsøke å forandre din vanlige livsstil.

Hvordan bli kvitt overflødig vekt og øl mage

Er magen vokser fra øl?
  1. fysisk trening. Fysisk belastning er utmerket for å fjerne ekstra pounds. start
    du bør i det minste ta på tur i frisk luft. Vel, hvis turene vil legge til fitness, gå til gym, simulatorer. Egnede håndverk, tredemøller, sykler, øvelser for å styrke abdominalpressen. Du kan gjøre gymnastikk og hjemme, viktigst, flytte mer;
  2. Strømforsyning. Maten skal være riktig, balansert, fra "glede" er det bedre en stund å nekte eller redusere mengden. Det vil være godt å sitte på en diett eller nekte fra mel, søtt, fett, krydret, glem fastmat. Det anbefales å bytte til grønnsaker, frukt, grønnsaker, sjømat, frokostblandinger. Mat bør konsumeres i små porsjoner, 5-6 ganger om dagen, da magestørrelsen kommer tilbake til normal, og kroppen vil ta kalorier fra fettlaget. Du bør drikke rikelig med vann, te. Det er ikke nødvendig å drikke mer enn 4 glass hopp-drukket per dag, for ikke å strekke magen.
  3. Aktiv livsstil. Ikke sitte stille lenge - aktive aktiviteter, å gå til fots vil alltid holde musklene dine i tone.

Så svaret på spørsmålet er om magen vokser fra konsumert øl, det vil være: det øker, men ikke fra det, men fra matvarer som er en slags matbit. Kalorier i dette drikker litt.

Øl - ikke en giftig swill, men ikke et veldig nyttig produkt. Overdreven mengde av det vil ha en negativ innvirkning på helsen. For å unngå vektøkning og vekst i magen, må du konsumere det i liten mengde, overvåke snacken og flytte mer. Forresten styrker latteret musklene i pressen, så være oftere på det positive.

Å observere slike enkle regler, kan du holde deg i konstant vekt, og bekymre deg om utseendet til en stor stygg mage trenger ikke.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 75 = 76