Fransk foss og andre romantiske frisyrer | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Fransk foss og andre romantiske frisyrer

Alle franske har lenge vunnet hjertene til moderne kvinner i mote og frisyrer, også. Myk kaskade av forførende krøller, openwork fletninger, uforsiktig skall. Bildet som er opprettet med hjelp, er like romantisk og forsiktig som et lidenskapelig kyss, fordi de ikke er forgjeves oppfunnet i ett land. Vi foreslår at du lærer å lage frisyrer med franske fletter.

Fransk foss

Fransk foss og andre romantiske frisyrer

På langt hår ser kombinasjonen av openwork veving og kaskade av fritt fallende tråder bra ut. Frisyre Fransk foss inneholdt disse to elementene.

Mer interessant dette alternativet ser på bølget hår, slik at du kan pre-wind krøller på et krøllejern.

Før veving av flettene, gjør en side med hvilken som helst side som er praktisk for deg. De første tre strengene vi tar i den tidlige delen og begynner å binde dem sammen. Den franske fletten går til øret, så begynner vi å lage en kaskade.

Vi har 3 tråder: den øvre, midten og den nedre, gjør vi følgende med dem:

  • Vi vri senteret med nedre låsen;
  • Den øvre “hale“Vi passerer mellom dem og lar det være fri til å falle;
  • Vi legger inn en ekstra streng av samme tykkelse fra toppen av hodet og vi vever det inn i flettet.
  • Vi vri bunnen med midten og igjen slippe den øvre krøllen ned.

Fortsett i denne sekvensen å flytte til motsatt øre. Fra dette stedet fortsetter vi frisyren til den franske flettet igjen. De resterende tipsene er festet bak øret med et gummibånd og en hårnål.

For at kaskaden skal bli jevnere, anbefales det å holde de allerede vevde haler med hånden. Dette kan overlates til den personen som gjør franskvannet hårklipp. Hvis du vil gjøre mer uttalt “foss stråle“, Så løse tråder skal tas ikke bare fra oven, men også fra under.

Kaskade gjør ikke nødvendigvis fra en kant til en annen, du kan koble flettene i midten. For dette starter veien fra forskjellige sider.

Skall og vri

Fransk foss og andre romantiske frisyrer

For høytidelige anledninger kan det være nødvendig med mer alvorlige former. Fransk skall på frisyr er en av disse alternativene. Hun er veldig feminin, legger merke til den elegante nakke og er perfekt for forskjellige lengder av hår. Gjør det lettere enn å mestre teknikken til “fransk kyss“.

Vi kam vårt hår og samler det på venstre side av hodet inn i halen. Når alt er satt sammen, begynner vi å vri på billetten, spissene forblir inne i strålen. Halen er krøllet i en spiral og pent stablet i form av et skall.

Nå fikse det ved hjelp av hårnål og håret er klart. Hvis du har en hårklippingskaskade med et smell, så er det bedre å skille det på forhånd og stue det separat.

Du kan lage den samme frisyren med en fransk scythe. For å gjøre dette flettet flettet med en ensidig frivev, fra høyre til venstre. Når vi går på baksiden av hodet, begynner vi å samle et bunt, fjerner halen av flettet inn i den. Videre utfører vi alt, som det er skrevet over.

Du kan også kombinere en skjell med en fleece, du får en fransk vri. Hele volumet av hår er delt inn i to deler – toppen er mindre, bunnen er større. Med sistnevnte vri vi skallet. Før kammen med en kam med små tenner. Legg forsiktig på hårvolumet og tipsene til skallet. Vi får en frisyre som ligner på det franske kysset, lett og luftig.

Frisyrer “Fransk Kiss”

Fransk foss og andre romantiske frisyrer

Hva er et kyss? Det er noe magisk, romantisk og vakkert. Så frisyrer i denne stilen er veldig milde og luftige. Et godt eksempel, Meg Ryans hårklipp i filmen “Den franske kyssen“.

Etter dette båndet begynte alle stabler med lignende egenskaper å bli kalt på samme måte som navnet på bildet, både mann og kvinne. Lett uaktsomhet og romantikk, disse er hovedtrekkene i denne frisyren.

Franske flettene er mer nøyaktige, men også luftige. Med dem vil du føle uimotståelig i enhver situasjon. Etter å ha laget en fransk frisyre til et barn, vil du gjøre barnet til en eventyrprinsesse. Generelt, uansett hvilken valg du velger, vil den bare dekorere deg og dine kjære.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 54 = 60

Adblock
detector