Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv

Lotion er et kosmetisk produkt som hjelper hudpleie på kropp og ansikt. De tørker ofte ansiktet etter fjerning av sminke. Og dette er et utmerket hårpleieprodukt.

Som regel inneholder hårkrem i sammensetningen en vann-alkoholoppløsning med innholdet av aktive stoffer (organiske syrer); ekstrakter av medisinske planter, juice fra dem; vitaminer.

Hovedformålet med anlegget:

 • Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv

  .

  stimulering av blodstrømmen;

 • forbedring av tilstanden til hårsekken, det strømmer på nyttige elementer;
 • toning av hodebunnen;
 • redusere eller øke aktiviteten til talgkirtler.

Enhver lotion bør velges individuelt, avhengig av type hodebunn, strengstruktur. Når du velger det, må du være oppmerksom på komponentens sammensetning. Å behandle krøller med dette produktet er ønskelig 2-5 måneder.

Blomst vann

Det finnes andre stoffer som kan tilskrives lotion. De inneholder også mange vitaminer, aktive ingredienser, har et bredt spekter av effekter. Disse er blomstervann, hydrosoler, hydrolytter som brukes til hud og hår.

Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv

Alle av dem tar nøye seg med hodet på hodet og ansiktet. En av årsakene til tap av ringlets er en rekke sykdommer i hodebunnen, så den ekstra bruken av blomstervann vil være det beste alternativet i kampen mot tap av bøyler.

Blomstervann virker mer forsiktig i forhold til essensielle oljer og andre kosmetiske produkter, ikke gi huden rødhet, ikke forårsake ubehag.

Kan brukes som forebygging og vedlikehold av hodebunnen i god stand, som et ekstra verktøy for pleie av fett, tørr, løsnede krøller:

 • Kamille vann - Passer til lys nyanser, styrker, lyser litt, gir lys til krøllene;
 • lavendel - styrker, gir mykhet, glans, kan brukes som balsam, bra for tørt hår;
 • maismel - egnet for enhver type hud, fjerner irritasjon;
 • safran - fjerner betennelse, beroliger, gjør stripene mykere;
 • jasmin - eliminerer fettinnhold, normaliserer metabolske prosesser, toner opp huden på hodet;
 • orange - styrker, gjenoppretter strukturen til follikelet, kjemper med tap.

Ferdige kosmetikk

På hyllene i butikkene i dag finner du mange kosmetiske produkter, anbefales for å ta vare på tråder og hodebunn. Et vanlig produkt er en lotion fra håravfall.

 • Kinesisk Lotion 101 Zhangguang:
Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv

Effektiv, brukt til alopecia, seborrhea, stimulerer veksten av nye hår. Sammensetningen inneholder roten til skomaker, gentian, fjellklatrer, ginseng, sophora, salvie, krysantemumblomster, saflor, vann og etylalkohol.

Den brukes på røttene, vannet ikke vaskes, det påføres hver dag til 5 ml, kurset er 3 måneder. Hodet skal vaskes flere ganger i uken.

 • Kapous Professional (Behandling):

Produktet har en terapeutisk effekt, eliminerer flass, betennelse, normaliserer fartøyets arbeid, forbedrer krøllens struktur, stimulerer veksten av nye. Sammensetningen inkluderer: panthenol, oktopyrox, tea tree olje.

Det påføres på hodet før vask, etter en halv time blir hodet vasket, så brukes produktet og vaskes ikke av.

 • Anticaduta fra Optima:

Stimulerer veksten av nye hår, styrker røttene, kjemper mot tap, gir glans og styrke. Sammensetningen inneholder kollagen, PP vitaminer, panthenol, planteekstrakter, hyaluronsyre, ceramider, fosfolpider.

Kampen mot prolapse bør være omfattende. Her må du også observere riktig ernæring, arbeid og hvile. Ta vare på hud og tråder bør være regelmessige, daglig, de må beskyttes mot sol, varmebehandling, næring og fuktighet.

Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv

Lotion for hårvekst er også populær. For eksempel, produktet Planet SPA Altai. Han beskytter låser fra eksterne negative faktorer, styrker dem og helbreder dem.

Handler raskt og effektivt, hørselshodet blir sterkere. Eliminerer skjøthet, tørrhet, hår slutter å falle ut, kuttes, begynner å vokse raskere. I sammensetningen er det bare sikre ingredienser - ekstrakt av rød pepper, provitamin B5, ekstrakter av fioletter, horsetail, burdock, linden, nettle, askorbinsyre.

Et annet ferdig produkt, Paul Mitchell Super Strong Hair Lotion, som også effektivt påvirker hudens og strukturen av bøylene.

Styrker, kjemper mot tap, renser huden, styrker blodsirkulasjonen, fukter og nærer, gjenoppretter follikelstrukturen. Opptaket er en måned, daglig bruk er nødvendig.

Lotion, beregnet for hår styling, brukes hvis styling er gjort med en hårføner eller med curlers. Han gir håret det nødvendige volumet, fikser håret. Ganske populær butikkprodukt Perfect Setting, det gjør et strukturert volum fra røttene til tipsene.

Gir skinn, fuktighet, fikserer, beskytter under varmebehandling. I sammensetningen inneholder vann, vitaminkompleks. En hvilken som helst styling av krøller med den vil se bra ut.

Hvordan bruke hårkrem riktig, grunnleggende bruksregler:

Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv
 • Direkte brukt på hodebunn og røtter;
 • Det ferdige produktet skal brukes i henhold til instruksjonene;
 • Påfør minst 6-8 timer, det er best å la det stå over natten og ikke vaske av om morgenen;
 • Påfør på avskjøring, gjør en lett massasje til hodet. Bruk en spesiell applikator, dyse eller pipette, de går sammen med flasken;
 • Hvis det er et produkt utviklet for å bekjempe tap, så er intensiv massasje de første ukene av bruken kontraindisert, ellers kan du skade follikkelen. Det er nødvendig å bruke en pipette, forsiktig gni produktet inn i røttene og huden. Etter noen uker kan du gjøre massasje;
 • Alkohol i produktet tørker litt krøllene, så når du vasker hodet, må du bruke balsam, balsam, fuktighetsgivende maske. De bør brukes i et par minutter på krøllene selv.

Hvis du bruker dette kosmetiske produktet på riktig måte, observerer de grunnleggende bruksreglene, så vil håret raskt bli sunt og vakkert.
Hårkrem forberedt hjemme, en effektiv og rimelig måte å styrke og forbedre krøllene på

Produktet, utarbeidet av egne hender, er ikke verre enn ferdig, som selges i butikkene. I komposisjon kan det være enda mye rikere og mer nyttig. Forberedt hjemme raskt og enkelt, som et resultat, et effektivt og rimelig verktøy som lar deg raskt gjenopprette hårets struktur, fremskynde veksten, gi dem skinn, styrke og vakkert utseende.

oppskrifter:

Hårkrem: Hvordan bruke og lage mat selv
 • For fettete type. Ta en håndfull mynteblader, tilsett 150 ml vineddik og et glass renset vann. Kok på brannen i 10 minutter og la avkjøles. Hell inn i en mørk glassflaske og hold i kjøleskapet;
 • For tørr type. Kok 150 ml renset vann, la det avkjøle litt, tilsett 2 ss honning og en liten skje glyserin. Kan brukes daglig;
 • For alle typer. Ta en håndfull tørr kamille og nettle, legg til en fjerdedel liter vineddik, kok i 10 minutter. Når det er kaldt, press og tilsett 2 skjeer sitronsaft;
 • For sensitiv hud. Ta 2 ss fersk hakket persille, tilsett 50 ml renset vann, insister i kulde i 2-3 dager, belastning og bruk;
 • For vekst. Grind løk, legg i glass og tilsett 50% alkohol for å dekke løkene. La i det kalde og mørke i en måned;
 • Ernæring og gjenoppretting. Smør 2 yolks for å skumme, hell i to skjeer gin, bland. Gni inn i huden og røttene, hold i en halv time. Ikke lagre mer enn en uke;
 • styrking. Håndfull bjørk blader til å helle 70% alkohol, tilsett et glass vann. La i mørket være i 2 uker, deretter stiv og hell den i mynteolje. Gni inn i røttene.

Alle hjemmekrem har en gunstig effekt på hårets tilstand, styrker det, nærer og fukter det. Hvis du bruker dem hver dag, vil håret ditt alltid være vakkert, sunt og godt preparert.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =