Hemmeligheter av indisk oljemassasje | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hemmeligheter av indisk oljemassasje

Abhyanga er en indisk oljemassasje av hele kroppen, inkludert hodebunn, ansikt og til og med ører. Dens innvirkning på helsen er vanskelig å overvurdere, den vender tilbake til kroppens fleksibilitet, fukter og nærer huden, beroliger nervene og bidrar til å finne indre harmoni.

Indisk massasje – gammel teknikk for helse og skjønnhet

Hemmeligheter av indisk oljemassasje

Ancient praksis har tusen års erfaring med denne unike håndlagde teknikken, som massasjemesteren utfører i henhold til vediske oppfatninger av strukturen av den fysiske og subtile kroppen av mannen.

Hvis balansen mellom energi i kroppen er ødelagt, er det sykdommer, tretthet, dårlig humør, en person ser utmattet ut og mister appell. Å kjempe med plager i antikken ble foretrukket av en nøyaktig innvirkning på vitale punkter på kroppen.

For å beskrive den indiske oljemassasje, er det spesielle begrepet “marma“. Marmor er små områder eller punkter som er på kroppen på hudnivået, energibestanden som ble restaurert til normalt på grunn av kombinasjonen av varm olje og berøring av de erfarne hendene til massøren.

Effekten av indisk oljemassasje abhyanga:

 • Slapper av og hjelper den trette kroppen å gjenvinne styrke;
 • forlenger ungdommen i kroppen – hud, ledd, muskler;
 • lindrer øyet tretthet, økende synsstyrke;
 • styrker nervesystemet
 • forbedrer søvn;
 • gunstig effekt på kroppens forsvar;
 • normaliserer den hormonelle bakgrunnen;
 • bidrar til å takle stress og stress.

I teknikken med indisk massasje gjelder slike bevegelser som å strekke og trykke.

Kraften av påvirkning og teknikk er valgt for hver enkelt og avhenger av kroppens grunnlov:

 • asthenisk, magert accretion – lette bevegelser, beroligende;
 • normasthenic, medium – forfriskende, av middels dybde, med sliping;
 • hypersthenic, overvekt – dypt penetrerende, aktiv massasje med pincet.

Utvalg av oljeaktig sammensetning

Hemmeligheter av indisk oljemassasje

Indisk ayurvedisk massasje utføres ved hjelp av vegetabilske oljer. Det kan være en ren fett olje eller en sammensetning av flere fettstoffer med tilsetning av eter.

Oljeblandingen før bruk oppvarmes i et vannbad til en behagelig temperatur og påføres i forskjellige mengder – noen dråper for hver del av kroppen eller en tynn strøm helles etter behov.

I gamle tider, sammen med olje brukt talk eller ertemel, hvis huden er veldig fet. Nå er det kvalitative kosmetiske pulvere spesielt til disse formål med nyttige stoffer i sammensetningen – grønnsaker og mineralkomponenter, omsorg for fet og hud utsatt for utslett.

Sensitiv, irritert hud tar heller ikke mye olje, det trenger en moderat mengde eller erstatning med kosmetisk gel. Etter prosedyrene blir huden myk, fløyelsaktig, fuktig og sunnere på grunn av de verdifulle egenskapene til oljer og den helbredende effekten av manuell massasje. Bruk oftest oliven eller sesamolje, noen ganger kakao eller kokosnøttolje.

Indian Head Massage

Denne øvelsen kan være en del av en stor hel kroppsmassasje eller brukes separat for raskt å slappe av og gjenopprette mental balanse. Massering av noen punkter i hodet er et middel til å korrigere helsetilstanden under overarbeid, følelsesmessig overbelastning, spenning, ustabil humør.

Beskrivelsen av teknikken inkluderer lette sirkulære bevegelser og trykk. Så punktet i det området der nyfødte har en fontanel, må du kraftig gni i en sirkel med noen dråper olje for ansiktet (lettere enn for kroppen, for eksempel fersken eller druefrø). Poenget bak ørene er nok til å klemme lett for å stimulere marma som ligger der.

Indisk ansiktsmassasje fjerner perfekt akkumulert tretthet og irritasjon, og bivirkningen er en stramming av konturen og huden, noe som ofte er av interesse for kvinner mye mer enn balansen mellom usynlige energier.

Å raskt “trekk opp“En person, nok tre teknikker.

Smør fingrene med ansikts kosmetikkolje og følg følgende bevegelser:

Hemmeligheter av indisk oljemassasje
 • saks“Trekk fra linjen fra haken til hvert øre 3-4 ganger fra indeks og mellomfinger med trykk.
 • Med pekefingeren, trykk lett på fovea over overleppen i 5 sekunder, gjenta 3-4 flere ganger;
 • med unngivne fingre, trykk på punktet i midten av malarbenet, teller til 5 og tegne en linje til templene, skift litt på huden og vevene opp og til sidene, gjenta to ganger mer.

Hvis du føler at ansiktets hud blir varm og tenner litt, og også følt en forandring i følelsesmessig tilstand (det var den akkumulerte irritasjonen, ble det lettere på sjelen, ansiktet syntes å lyse) – det betyr at alt er gjort som det skal.

Daglige behandlinger for hele kroppen eller bare hodet i 10-14 dager vil gi deg tilbake og god helse, og din naturlige friskhet og skjønnhet.

Ikke glem at denne praksisen eksisterer i form av selvmassasje, slik at du kan mestre sine enkle teknikker og skjemme bort deg selv om gangen er praktisk for deg og hjemme. Vi ønsker deg hyggelige opplevelser og god stemning etter en slik prosedyre!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

65 − 63 =

Adblock
detector