Humpkin på nesen - er det verdt å korrigere og i så fall hvordan? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Humpkin på nesen – er det verdt å korrigere og i så fall hvordan?

Mange av oss, ser i speilet, anser den største ulempen på ansiktet for å være nesen. Oftest er årsaken til utilfredshet en pukkel på nesebroen. Hvor mange av oss er? En slik beregning ble dessverre ikke publisert i prosent, men leger gjorde dette for statister.

Som plastikkirurger rapporterer, er en av de hyppigste operasjonene i deres klinikker korreksjonen av nesen. Kirurger-rhinoplastikere bekrefter også at det er hump som oftest ikke passer folk. Stående ut, kan hun ødelegge ansiktsprofilen, visuelt øke funksjonene eller bøye proporsjonene. La oss se nærmere på om det er mulig å fikse en nese, om det er trygt og hvilke effektive metoder som finnes.

Årsaker til utseendet på et hump

Før vi går inn i spørsmålet om å fjerne bump på nesen og i detaljene i korreksjon mangel på interesse, skal vi forstå hvorfor, faktisk den vises. Ujevnheten i baksiden av nesebroen fremkommer på grunn av den spesifikke strukturen og dannelsen av bruskvævene på denne siden. Ved sine egenskaper kan det enten være ervervet eller medfødt.

Så det er slike forutsetninger for utseendet på ujevnhet:

Humpkin på nesen - er det verdt å korrigere og i så fall hvordan?
 • Den vanligste er genetisk arvelighet. Dette gjelder det mellomasiatiske utseendet, men omgår ikke representanter for andre nasjonaliteter, de som også hadde foreldre på baksiden av nesebroen.
 • Poeng i grov og en tung ramme - hvis man bruker disse for en lang tid, masse presser på baksiden av nesen og deformeres osteochondral vev;
 • Skader på nesen, hvorpå bruskvævet smeltet feil.

Som regel bekymrer dette problemet kvinner mer enn menn. Samtidig er sistnevnte årsak oftere karakteristisk for en sterk halvdel av menneskeheten.

Er det mulig å fjerne bølgen på nesen uten kirurgi?

Siden denne feilen er dannet på benvevsnivå, kan du ikke fjerne bulten i nesen hjemme. Ekstern forstyrrelse for fullstendig rettning er obligatorisk.

Så tenk bra, er dette lille hump så bortskjemt bildet?

I mange tilfeller gir vridningen i profilen tvert imot ansiktsfunksjonene pikantitet og effekt. Husk i det minste skulpturelle profiler av flotte mennesker - N.Gogol eller Aristoteles! Og dessuten, mens hun er til stede i ansiktet hennes, kan du føle at bønden er overflødig og deformerende. Det er imidlertid ganske mulig at ved å bli kvitt det, vil utseendet miste sin individualitet.

Videre, for å kvitte seg med hump, må du ty til plastikkirurgi, og dette er et stort avfall. Og rehabiliteringsperioden vil ikke bli ledsaget av de hyggeligste opplevelsene - smerte og hevelse. Før lyset ser din nye profil, vil han også i lang tid se det hovne ansiktet og pusset ansiktet. I tillegg går ikke eksternt inngrep i beinvevstrukturen alltid så vel som det ville være ønskelig. Men hvis ønsket er ujevnt og uten utjevningsoperasjonen du ikke vil gjøre, bør du vurdere de eksisterende alternativene.

Metoden er kardinal, ansiktsplastikk, og i dette tilfellet - rhinoplastikk. Denne metoden for å eliminere manglene i dag er den mest populære, men fordi ikke mindre risikabel. Siden dette fortsatt er et kirurgisk inngrep, er det fare for å skade luftveiene, noe som vil forstyrre passasjen av oksygen. Derfor, før du bestemmer deg for denne metoden, konsulter en ENT lege. Det er personer med en medfødt luftveisdefekt, og en slik operasjon kan være kontraindisert.

Innovativ metode - konturplastikk. Denne typen plastikkirurgi har en litt annen tilnærming til korreksjon - ved injeksjon er enkelte deler av ansiktet fylt med fyllstoff.

Humpkin på nesen - er det verdt å korrigere og i så fall hvordan?

På samme måte korrigeres nesespissen ofte, sjelden ujevnheten på baksiden av nesebroen.

En betydelig ulempe ved denne metoden er dens skjøthet - etter to år løsner fyllstoffet, og konturen i ansiktet vender tilbake til sin tidligere form.

På den annen side, hvis profilen til liknende funksjoner ikke var til nytte, er det bare å gå tilbake til de gamle konturene.

Uansett, før du går til korreksjon, studer informasjonen om klinikken og legene som planlegger å utføre operasjonen. Du kan lese anmeldelser på tematiske blogger eller fora.

Men les bare hva som faktisk er skrevet som en dialog - en enkel kommentar "denne og denne klinikken er bra, og de har rabatter", mest sannsynlig, vil være den vanlige markedsføringen.


Øvelser for å korrigere en defekt

For de som er misfornøyd med profilen til den personen, men fortsatt ikke kan løses på radikale kirurgiske metoder, er måter hvordan å redusere ujevnheter i den hule nesen hjemme. Siden konveksiteten i denne delen av ansiktet gir en merkbar resonans hos mange, og spesielt i det rettferdige kjønn, ble det utviklet en hel teknikk for å eliminere denne feilen.

Det er en rekke øvelser for å fjerne hump på nesen, som er basert på utviklingen av muskler. Faktum er at for å eliminere denne feilen må du trene nesemuskulaturen. Dette bidrar til å styrke og vedlikeholde musklene i tonen. Små spesifikke fysiske belastninger korrigerer nesens form, gjør den mindre bred eller reduserer størrelsen litt.

Den mest effektive og utbredte for dagens øvelsesøvelse ble utviklet av eksperten på gymnastikk av personen Carol Madgio.

Det er bemerkelsesverdig at hun selv testet effektiviteten av disse øvelsene, da hun brukte kirurgisk inngrep for korreksjon, noe som ikke var veldig vellykket.

 • №1. For å utføre øvelsen trenger du ikke mye innsats - du kan gjøre det før du går eller legger deg, eller bare går langs gaten. Pek pekefingeren til nesespissen. Trykk dem slik at den løfter litt opp. På denne tiden trekker du overleppen langs underleppen, og senker neseborene. I dette tilfellet vil tuppenes spiss beveges nedover under pekefingerens motstand. Prøv å holde deg i denne posisjonen i noen sekunder. Det er viktig at pusten under treningen ikke går på avveie og forblir flat.

Etter å ha gjort gymnastikk, bør leppene være avslappet. Gjenta denne gymnastikken 35 ganger om dagen. Du kan dele dette nummeret i to sett: for morgen og kvelds gymnastikk. I dette tilfellet blir resultatene mer håndgripelige.

 • №2. Et tillegg til den første øvelsen kan være følgende gymnastikk, designet for å forkorte tuten litt. Essensen av det er at ved å begrense og forkorte nesemuskulaturen, kan ujevnheter på nesebroen bli mindre synlige.

Det er verdt følgende:

Humpkin på nesen - er det verdt å korrigere og i så fall hvordan?
 • trekk magen, press musklene i pressen;
 • de fremre musklene på hofter og rumpe strammer;
 • grip nesen med to fingre og trykk;
 • med den andre hånden (den andre fingeren), trykk lett på nesespissen og gjør det samme som i den første øvelsen;
 • For å forbli i denne stillingen tar det ikke mer enn et sekund, hvorpå du kan slappe av musklene;
 • Gymnastikkomplekset skal utføres fire dusin ganger om dagen.

Det er en annen metode for å korrigere konveksitet på nesebroen - en massasje. Imidlertid er problemet det å fjerne bølgen på nesen med en massasje som på de tidligere måtene, vil huset ikke fungere. For å gjøre dette, bør du kontakte en korrigerende klinikk og gjennomgå et spesialisert massasje kompleks.

Det er en oppfatning at for å korrigere feil, er en normal toning massasje for ansiktet nok. Men hvis dette virkelig var nok, ville ikke rhinoplastikk ikke ha dukket opp. Selv om slike prosedyrer forbedrer huden og generell tone, reduseres aldring og aktiverer sirkulasjon i blodet.

Den minst kostbare metoden for utjevning er sminke. Spør hvordan du fjerner hump på nesen med en børste og pulver? Ved å spille lys og skygge. Korrekt overlegg av toner vil tillate visuelt å skjule feilen som irriterer deg.

Selv om du sammenligner innsats for langsiktig korrigerende sminke og korrigerende gymnastikk, vil sistnevnte vise seg å være mindre tidkrevende og mer effektiv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

40 − = 31