Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?

Makeup artister hevder at sminke børster noen ganger spiller en viktigere rolle enn kvaliteten på dekorative kosmetikk. Her er fordelingen av pulver, selv den dyreste, "luksus », Det er umulig uten bruk av en god børste. Dessverre er standardpustene, som følger med selve pulveret, helt uegnet for kompetent bruk av sminke.

Pensel for pulver - et nødvendig attributt til skjønnhetsarmen til enhver jente. Men hvordan velge og bruke dette tilsynelatende enkle verktøyet? Og om noen pensel fra den selgerådgiveren som tilbys, vil nærme seg for å skape en upåklagelig sminke på ansiktet?

Hva er de som?

Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?

Som du vet, er sminkebørster av to typer: syntetisk og naturlig. I motsetning til den utbredte misforståelsen er dessuten oppkjøpet av det andre alternativet ikke den eneste sanne løsningen.

For eksempel, hvis du har en allergisk reaksjon på kappen av husdyr eller villdyr, er du strengt forbudt å bruke en pensel med naturlig lur. Syntetiske børster er langt fra alltid lav kvalitet og billig, og noen ganger overstiger deres "naturlig»Analoger i alle parametere.

Historie av penselen for å påføre pulver

I skjønnhetsindustrien er det fortsatt en debatt om hva som er best å bruke pulver. Noen foretrekker gammeldags dunjakker, andre - svamp, og sanne fagfolk står på egenhånd, enstemmig hevder at jevnt fordeler pulver på overflaten av ansiktshuden, er det behov for en god børste.

Det skjer at vi kan tilbringe en hel dag i et kosmetisk boutique, fascinert og ser på mange glass, flasker og pinner. Men forbi hyllen med tilbehør til kosmetikk, går vi nesten alltid forbi. Og veldig mye forgjeves - tross alt, hjelper de med det riktige valget oss til å skape den perfekte sminke selv fra de billige kosmetikkene til massemarkedet.

La oss dykke inn i historien om å skape et så interessant tilbehør, som en børste for å påføre løs pulver. Ideen om å produsere børster, som ville bli operert ikke av malere eller malere, men av makeup artister, tilhører japansk.

For første gang ble børsten oppfunnet i det XVIII århundre, og det var knyttet til behovet for å lage en høy kvalitet sminke for skuespillerne til kabuki-teatret (for øvrig var det takk til ham at volumet "furry"Instrumentet på det korte benet har fortsatt det tilsvarende navnet). Erfarne elskere til denne dagen foretrekker å bruke børster av japansk produksjon, fordi deres kvalitet slår ut alle tenkelige og utænkelige poster.

Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?

Pensler for påføring av pulver, som stammer fra landet av den stigende solen, ble raskt populært rundt om i verden. Og selv om noen europeerer fortsatt ignorerer dem, og foretrekker en puff, bekjenner visagistes i deres hjerter, takk asiaterne for en så verdifull oppdagelse.

Penetrerer seg til Amerika og Europa, beholdt børsten sitt klassiske utseende i lang tid. Bare skjemaer og størrelser endret seg, men pelsen av ermine og protein ble gradvis erstattet av haugponnier og geiter.

Og bare på slutten av nittitallet, da kvinner var ivrige etter å streve etter ideelle bilder, men ikke engang hadde en så fin ting som programmet "photoshop", I løpet av profesjonelle butikker begynte å vises børster laget av kunstig fiber. Derfor er syntetiske børster bare betraktet som en avansert, progressiv type verktøy.

En merkbar funksjon av syntetiske børster er i prispolitikken - de er mye billigere enn naturlige kolleger, mens de er mer praktiske og praktiske å bruke. Hvilke pensler for sprø pulver er bedre for deg å velge?

Syntetisk eller naturlig lur: nyanser av tungt valg

Først av alt vil syntetiske børster passe vegetarianere og de som elsker dyr mer enn livet. Selv om dyr ikke blir plaget for å produsere naturlig tilbehør, kan det ikke utelukkende brukes fornuftige krigere for rettferdighet i forhold til dem.

Syntetisk pensel er egnet for de som har intoleranse mot dyrehår - i dette tilfellet er risikoen for å utvikle uønskede reaksjoner ganske stor. I alle de andre, ikke "forverret"Ved eventuelle indre og eksterne forhold bør både naturlige og kunstige børster settes i din kosmetiske pose.

For å hente de riktige børstene trenger du ikke å ta hånden av en make-up artist ved hånden og dra ham til kosmetikkbutikken. Du vil kunne klare deg selv, gitt de subjektive ønsker og personlige preferanser.

Små, men nyttige tips når du velger en pensel for pulver:

Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?
  • Forsikre deg om at tuppet (uansett syntetisk eller naturlig) ikke faller ut av bakken. For å fastslå tilstedeværelsen av en slik defekt, trekk kraftig arbeidsdelene av instrumentet langs håndflaten i retningen fremover og bakover. Hvis det er "hår" i hånden, er det bedre å sette denne penselen tilbake på hyllen;
  • Velg penselens form i henhold til dine preferanser, men vurder det faktum at det også kan påføres rødme, bronse og høylys. Bestem hvilken form som er best for å korrigere ansiktet ditt ovalt;
  • Kontroller forsiktig verktøyet selv og test håndtaket i butikken som regel. Disse varene kan som regel ikke byttes ut og returneres, og en defekt eller bare dårlig kvalitet børste kan bryte ved første bruk. Hvis arbeidsdelen, som begynner med metalldysen, ser rystet og dårlig fast, er det også verdt å se på andre verktøy;
  • Hvilke pensler for pulver er bedre? Det er svært viktig å objektivt vurdere hudens type og tilstand for å kunne svare på dette spørsmålet på riktig måte. For eksempel, hvis du har en veldig tynn, sårbar, tørr eller overfølsom hud, er du garantert å kontraindikere børster med en hard lur. Kjøp et instrument som er mykt nok og ikke i stand til å skade dekselet i prosessen med å bruke grunnleggende sminke. Hvis huden din er normal eller fet, kan du bruke en børste, og alt avhenger av dine personlige preferanser og krav til komforten ved å bruke instrumentet.
  • Vær oppmerksom på haugen, hvis den er malt, ble pigmentert med maling av høy kvalitet. Trekk på baksiden av håndflaten flere ganger på rad. Hvis fibrene er farget feil, eller kvaliteten på malingen selv etterlater mye å være ønsket, kan merkene forbli på hånden. Og nå forestill deg hvordan unøyaktig sminke ser ut når du bruker et slikt verktøy.
Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?

Naturlige børster er vanligvis laget av ull-badger, ekorn, sabel, geit eller ponni. Syntetiske produkter er laget av nylon og polyester. Det har blitt gjentatte ganger bemerket at mindre kosmetisk produkt akkumuleres i den kunstige lur, og han selv plukker opp pulveret "frivillig"I tilstrekkelig mengde.

I tillegg er syntetiske produkter bemerkelsesverdige for deres praktiske egenskaper - de trenger ikke å rengjøres hele tiden med spesielle myke løsninger og sjampo, de slites ut mye lengre og er mindre utsatt for mekanisk skade.

Børstens størrelse og form

Velger en børste for mineral eller vanlig pulver, det er viktig å se på volum og form. Det kan være rundt (det samme "kabuki"), Oval, flatt eller vifteformet. Noen produkter har en konisk form av arbeidsdelen - produsentene hevder at det er mer praktisk å bruke dette verktøyet og skygge kosmetikken.

Med en oval pensel er det lettere å justere mengden av produktet som er fordelt, og også dekke ansiktet jevnt, uten å hamre porene. En vifte børste vil bidra til å fjerne overflødig pulver og knuste skygger fra ansiktet. Mange jenter gir også henne en high-tech for den mest naturlige fordeling av hans på konvekse deler av ansiktet.

Hovedverktøyet skal være av middels størrelse. Du bør også prøve det ut for brukervennlighet i bruk rett i butikken. Vær oppmerksom på at villi skal passe tett til hverandre, og på håndtaket bør det ikke være noen spor av lim.

Hvilke nyanser er det nødvendig å vurdere, velge en børste for pulver?

Hvordan bruke pulveret med en pensel? Det er nok bare "dip"Spidene av haugen til et smuldret produkt, og trykk deretter på håndtaket slik at overskuddene igjen er i esken. For å distribuere pulveret følger massasjelinjene: Først fra midten av pannen til ørene, deretter fra nasolabialområdet til bunnen av kinnbenet, og deretter langs haken.

Spesiell oppmerksomhet bør gis til området av nasolabial trekant, og nøye trene nesens vinger. Det bør understrekes at pulveret ideelt sett skal fungere som et fikseringselement, og derfor brukes sist.

Prøv å nærme valget av børster riktig, for ikke å kaste bort penger. Vær perfekt i bildet ditt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + = 27