Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer

Hårklipping er en slags ritual for hver jente og kvinne. Det antas at dette er hvordan vi “kutte av” negativ energi, som har eiendommen å akkumulere i død materie, det vil si hår.

Mange er overbevist om at hårklippet er best utført i månens voksende fase, og dette har sine begrunnelser.

Er det fornuftig i tegn og overtro?

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer

Faktisk er nye bølger og fullmåne avhengig av tidevann og vannstrømmer på bakken, hva kan vi si om folks helse i ulike kalenderperioder i måneden. Men fortsatt er denne stillingen ikke nær alle, og noen unge damer er mer sannsynlig å lure på hvilken dag i uken det er bedre å kutte håret.

De som tror på tegn og overtro, det er en rekke restriksjoner og antagelser knyttet til de mest banale, det virker, frisør tjenester.


Og alt fordi det er mange interessante skikker og legender forbundet med kvinnens låser. For eksempel, den gamle slaverne mente at kvinnens hår er fokusert bemerkelsesverdig styrke og makt, men fordi soldatene som går i kamp, ​​måtte gre håret av sin elskede. Det ble antatt at dette vil gi dem styrke, smidighet og flaks.

Hårklipp, eller rettere de ideelle perioder av deres oppførsel, er i dag gjenstand for oppvarmet debatt mellom tilhenger av forskjellige religioner og filosofiske læresetninger. Noen liker bare månekalenderen, og noen forbereder seg på prosedyren som om å gå på forretningsreise, og beregne tiden til nesten et minutt.

Så, hvordan å lage hårklipp på kalenderdager i uken, og på hvilke dager er det bedre å ikke få et hårklipp til noen?

Månefase og hårklipp

Månekalenderen har lenge vært brukt av frisører. Siden tiden da de ble ansett som frisører og frisører, og ikke stylister, som nå. Selvfølgelig betyr dette ikke at de nekter å kutte kunder på den avtagende månen, men deres slektninger og venner i disse perioder virker ikke akkurat.

De sier at hvis du kutter håret på den avtagne månen, kan du ufrivillig stoppe eller kraftig sakke veksten. Jeg mener, etter et besøk til frisøren, vil låsene dine ikke vokse lenge. Det er en ting når det gjelder å trimme endene, og ganske annet når vi snakker om en radikal haircut, og resultatet av dette kan ikke like deg. For ikke å risikere, må du først undersøke kalenderen for hårklipp før du går til mesteren.

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer

Han er praktisk talt på noen astrologisk ressurs. På samme sted hvor du leser det daglige horoskopet, kan du se månekalenderen. Det antas at den gunstigste perioden for slike frisør tjenester – en nymåne. I det er det ikke bare mulig, men det er også nødvendig å kutte håret etter hvert som de vil vokse “Som i hopp og grenser”.

På visse månedager endres også strukturen, densiteten og densiteten av håret. Derfor, hvis du kutter krøllene når de er mest voluminøse, lydige og silkeaktig, vil de forbli så.

Kanskje i “Gunstig” Du kan ikke tro alle dager, men du har sannsynligvis lagt merke til at etter denne trivielle prosedyren din moral kan endres dramatisk. De sier at på en gunstig dag for hårkutting etter å ha mottatt denne tjenesten, kommer det en følelse av fred, ro og lyshet.

Og tvert imot – hvis du gjør det på feil dag, kan du møte plutselig tretthet, en bølge av tristhet og negativitet, en følelse av tyngde. Så hvorfor skjer dette – på et tidspunkt etter å ha klippet håret “Fjell fra skuldrene” som om faller, og i en annen – tvert imot faller på dem? Faktum er at i løpet av disse tidsperiodene endrer vår biofelt, noe som betyr at vi i tillegg til hårvekst kan rette opp noen aspekter av livet vårt.

Hvem skal få en hårklipp på den avtagende månen?

Hvis månekalenderen av hår som skjærer på bestemte dager i uken, forteller deg at etter at en fullmåne ikke kan klippes til noen – er dette fundamentalt feil.

Faktisk symboliserer den avtagende månen tapet, bremsingen og tapet av den oppkjøpte. Men la oss finne ut hvem som vil ha nytte av hårklippet i denne perioden.

Trimming eller kutting etter fullmåne vil gjøre det bra:

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer
 1. Personer som er syke eller har en vanskelig periode i livet. Etter å ha kommet til en slik tjeneste, vil du forandre biofeltet ditt, og dette vil føre til en skarp og radikal forandring i tilstanden av ting i livet ditt – “Håpløst” situasjoner vil bli løst av seg selv, byrdene vil forsvinne, problemene vil falme;
 2. Menn, for hvem aktiv hårvekst som regel er uakseptabel. Hvis du er en kvinne og stadig iført den samme frisyren, for eksempel en firkant, vil du også være ønskelig å ha håret klippet akkurat på den minkende månen til neste behovet for denne prosedyren oppsto ikke så fort, som vanlig;
 3. Jenter som vil endre strukturen på krøllene. Hvis du får en hårklipp på den nedadgående månen, blir krøllene dine mere føyelige, glatte og raske, stopp forvirrende og kutte. Dette gjelder spesielt for dem hvis hår er porøst, krøllete og ekstremt stædig for styling.

Som du kan se, selv i dette tilfellet, er det feil å si på hvilke dager i uken eller måneden det er umulig å klippe hår til alle. Overalt er det unntak, som ikke bør ignoreres.

Forsiktig for alle

For å gjøre håret ditt anstendig, og i livet var det ingen negative endringer, bør du bli kjent med hvilke dager det egentlig ikke er verdt å gjøre en hårklipp til noen.

Ikke ta kontakt med frisøren på følgende kirkedag:

 1. jule~~POS=TRUNC;
 2. dåp,
 3. Treenigheten;
 4. The Annunciation;
 5. Palm søndag.

Dessuten trenger jentene i dag ikke engang å kappe og flette flettet – det antas at de på denne måten tiltrekker seg sykdommer for seg selv og forkorter livet på egen hånd.

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer

Også, du bør ikke få en hårklipp selv, selv i de gunstigste perioder. Du selv kan ikke endre biofield, og hvis du har tilgjengelig for ham noen problemer, føre til sykdommer, økonomiske vanskeligheter, sammenbruddet av virksomheten, du bare multiplisere dine problemer, gjør denne typen initiativ.

Du trenger ikke å ty til en hårklipp i naturkatastrofer – nemlig magnetiske stormer, så vel som sol- og måneformørkelser. Dette har en svært negativ effekt på frisyrstilstanden.

Og selv om du kom til salongen med et ekte luksuriøst “Mane”, etter en triviell trimning er det ikke den minste sporet igjen – i stedet vil det være tynne tråder, som er forvirrede og nesten ikke gir seg til legging. Et vakkert hårhår bokstavelig om en halv time kan forvandle seg til hennes patetiske likhet, men hva er mest trist – å fikse det blir nesten umulig.

Unngå prosedyren i de dager da månen er i konstellasjonen av kreft og fisk. Astrologer mener at utførelse av hårklipp i disse perioder truer med rikelig hårtap i fremtiden. Spytet vil også vokse sakte nok, det vil miste sin naturlige prakt og tetthet.

Når det gjelder andre verdenskrig, kan du ikke bli kuttet på den 9., 15., 25. og 29. dag i månens syklus. Disse dagene regnes satanisk, så hvis håret etter et besøk til frisør vil være, for å si det mildt, stygg – det er den enkleste ting enn du kan riste, så du bør ikke misbruke master, og takke skjebnen som har holdt deg fra mer håndgripelig sorg.

Gunstige perioder

Hvilke dager i uken er det mulig, og til og med må du kutte hår? Ifølge månekalenderen er disse dagene da planeten er i en fase med vekst og fylde. Å gjøre en hårklipp på denne dagen, vil du oppnå aktiv vekst av krøller, styrke dem og øke dens tetthet.

Uttaler fra perspektivet til astrologi, er det best å referere til klipping når månen vises i stjernebildet Løven, Jomfruen, Taurus og Steinbukken.

Ifølge populære tegn og overbevisninger, en haircut i:

Hvilken dag i uken er det bedre å kutte hår: folkeskilt og anbefalinger fra astrologer
 • mandag – fjerner fra livet en annen slags negativ;
 • tirsdag – bidrar til å overvinne tristhet, melankoli, tretthet og overarbeid;
 • onsdag – tilbyr nye nyttige bekjente
 • torsdag – gir intensiv vekst til de trimmede låser;
 • fredag – endrer skjebnen til det bedre.

Selvfølgelig kan ikke alle tilpasse seg alle tegn og overtro. Men likevel, prøv å følge i det minste månens faser og unngå potensielt farlig, “Diabolical” dager, slik at låsene dine blir gode, og i livet skjer det kun gunstige endringer.

Vær vakker!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 4 = 5