Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge?

En kvinne har mange måter å forandre bildet på. For dette kan du endre stilen din på klær, sminke, men mange kvinner foretrekker å gjøre dette, først og fremst, eksperimentere med trådenes farge.

Slike endringer kan ikke være kardinale, men det skjer også at kvinner tenker på hvordan man blir en blonde fra en brunette, og dette er ikke alltid lett.

De som er klare for slike endringer, bør du være tålmodig, da flere farvingsprosedyrer kan være påkrevd. I tillegg, med feil tilnærming til dette problemet, kan du skade låsene dine. Før du bestemmer deg for et slikt trinn, må du tenke nøye på din beslutning, bli kjent med noen hemmeligheter av en vellykket transformasjon fra en brunette til en blonde.

Er du definitivt klar til å bli en blonde?

Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge?

På vei til målet ditt må du kanskje møte en rekke vanskeligheter. For eksempel klager mange kvinner på at fra hårets lyse har de en gul fargetone, på grunn av at hele bildet forverres.

Etter at du har endret fargene på trådene, vil den sistnevnte trenge enda mer forsiktig vare, og hvis du bruker masker, bruk av balsam, du bare brukes til å forhindre problemer med krøller, så blir det etter hvert en nødvendighet og daglig.

Hvis alle disse problemene er løst - du kan bli kvitt yellowness, og du er klar til å gi riktig omsorg for drømmen din for din drømmes skyld, så er det verdt å vurdere at denne krøllefargen ikke passer til hver jente.

Du må tenke på om du har gjort det riktige valget, under disse omstendighetene:

  • Problem hud, utsatt for akne, utslett, irritasjon, betennelse. Lyse krøller bare understreke alle disse problemene;
  • For store funksjoner. I dette tilfellet vektlegger de lette strengene ikke bare dem, men også visuelt gjør den enda større. Hvis du tror at funksjonene i ansiktet ditt allerede er for store, er det bedre å nekte avklaring.

Velg en nyanse

Selv om disse problemene du ikke har, ikke hastverk med å "blind" for å starte fargelegging, sjekke om du virkelig passer tonen i ny tråd, og dette kan gjøres på følgende måter:

  • Mål parykker med forskjellige nyanser for å velge riktig hårfarge, og i det hele tatt sørg for at du går blond. Det anbefales å gjøre dette med sminke, og uten det;
  • Du kan bruke Photoshop, som du kan "Prøv på" til bildet hans helt forskjellige nyanser av blonde.

Noen ganger velger kvinner en enklere måte å montere på. Bruk en lås av kjærestenes hår med lyse krøller i ansiktet. Med denne tilnærmingen kan du få et falskt resultat, og hvordan det egentlig ser ut, vil du forstå allerede etter farging.

Velge en blonde

Du kan gjøre prosedyren ikke bare i hytta, men også hjemme, og det er viktig å velge riktig maling.

Det er to av sine varianter:

Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge?
  • Husholdning. Et slikt verktøy kan kjøpes på nesten hvilken som helst butikk. Den kostnaden er lav, og effekten av å bruke den kan oppnå, men vanligvis i en slik maling inneholder fra 6% til 9% med oksygen, noe som er grunnen til at de er svært skadelig for håret. Strands etter deres bruk mye tynnere, så hvis du ønsker å ikke bare endre tonen i trådene, men også bryr seg om hvordan du kan bli en blond med ingen skade på håret, slik at malingen ikke vil passe;
  • Professional. Det kan kjøpes i spesialforretninger, men kostnaden er ganske høy. Disse produktene inneholder maksimalt 3% oksygen, slik at de har en mild effekt på krøllene. I tillegg produseres profesjonell maling i spesielle rør som har en skala, slik at det er lettere å blande komponentene i produktet og bruke formuleringen. Oksygen i slike maling er produsert i separate pakker, som er festet til produktet.

Hvis du blir en blond hjemme du bestemmer deg for å bruke husholdning maling, for å skaffe midler med oksygen, er konsentrasjonen som ikke er mer enn 6%, fordi jo mindre konsentrasjon av stoffet, jo mer skånsom effekten det har på håret.

Å bestemme seg for å legge til rette for profesjonelle midler, kan du kjøpe malekomponentene separat. For å gjøre dette trenger du supra (lynpulver, som har en blå farge) og oksygen, som selges i flytende form. Sistnevnte er som regel solgt i flasker med et volum på 1,5 liter, men det kan også kjøpes for flasking.

Vanskelighetsgrad ved farging

Røde, brunhårede, brunetter, blondiner - nesten alle jenter i dag oppnår riktig tone og fargetone på grunn av misfarging av krøllene. Hvis strengene dine er malt, blir det vanskelig å bli blond, spesielt hvis du er en brunett, brunhåret kvinne eller en rødhåret jente.

For å oppnå den ønskede farge, er det nødvendig å male trådene flere ganger ved intervaller på 1-2 uker. Selvfølgelig kan du kjøpe et verktøy for rask flekker på grunn av hvilken av de brunette, brun-haired eller rød du vil være i stand til å bli en blondine i en enkel prosedyre, men parallelt med dette resultatet, vil du bli forventet, og problemer som tynning, "Jeg er brent", unruly låser.

Hvis håret ditt er farget, bør du vaske av rester av det tidligere legemidlet før du blir en blond skjønnhet. For dette brukes spesielle forbindelser, som du også kan kjøpe på en spesialisert butikk.

Hvordan bli blonde uten yellowness?

Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge?

Dette er et annet viktig tema som interesserer jenter som ikke har valgt seg for seg selv eller gyldne nyanser, men for eksempel ashy. Det gule pigmentet kan nøytraliseres ved hjelp av en violet tone, men for dette formål er det igjen nødvendig å bruke en maling, gjør det riktig, for å opprettholde nødvendig tid for å få den ønskede skyggen. For å gjøre denne prosedyren kvalitativt kan en profesjonell, og hjemme kan den erstattes av bruk av spesielle toning balsam.

Det er litt lettere å bli blond etter melioration, fordi strengene blir gradvis fargede. Samtidig har de et godt preparert utseende, flerfargede krøller ser naturlig ut, og med hver ny fargestoff blir lysere.

Ikke desto mindre være forberedt på det faktum at etter fullstendig lettelse av håret, vil det kreve forsiktig forsiktighet, fordi den opprinnelige fargen ikke påvirker effekten av den brukte maling.

Bestemme å bli en blond etter farging, ikke kan unngås, og en slik nyanse, som gradvis fargestoffer, som vil tillate krøllene å innta en jevn tone, og beskytte dem mot alvorlige skader.

Farging Prosedyre

Påfør sammensetningen på uvaskede krøller.

Her er hvilken algoritme til handlinger som skal følges i den første prosedyren.

Hvordan bli en blonde fra en brunette uten å skade strenger, og få en vakker hårfarge?
  1. Vi kobler komponentene til agenten i plastbeholderen, tar 2 deler oksygen og en del av suppen. Sett hanskene på hendene dine;
  2. Vi lager 2 skillevegger - tverrgående og langsgående, slik at håret fordeles i 4 deler, som hver skal behandles med maling. Samtidig trenger du ikke å søke på røttene, uansett om du skal bli en blonde fra en rødhåret, brunhåret kvinne eller en brunette. Fra røttene må du trekke seg tilbake et par cm;
  3. Strenger, behandlet med sammensetningen, bør omhyggelig kammes gjennom en kam med hyppige stenger. Dette er nødvendig for en jevn fordeling av sammensetningen i henhold til låsene;
  4. Blondinen er eldre i omtrent en halv time, og deretter vasket av.

I den gjentatte prosedyren skal sammensetningen påføres hele lengden av håret og røttene. Dette skyldes at varmen i huden gjør at denne delen av håret kan absorbere pigmentet raskere, slik at hørselshodet kan få en ujevn tone.

Med gjentatte flekkende brunetter er det ønskelig å opprettholde sammensetningen i en time. Hvis du bestemmer deg for å bli blond fra et rødhår, vil det være nok i ca 40-45 minutter, fordi fargestoffet absorberes i krøllene til denne tonen litt raskere.

Gjentatte prosedyrer kan trenge flere, og det avhenger av den opprinnelige tonen i krøllene.

Det er en oppfatning at blonde menn synes mer attraktive enn jenter med andre nyanser av hår.

Moderne representanter for sterkere sex avviser denne påstanden, vurderer brunetter som sexy, raffinert, attraktivt og rødhudene, uvanlig temperamentelle og intelligente. Hovedkriteriet for å velge fargene på trådene er din egen komfort.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

13 + = 18