Hvordan fjerne fet hud fra ansiktet: beredskapsmetoder | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvordan fjerne fet hud fra ansiktet: beredskapsmetoder

Fet skinn på ansiktet fører ofte til et bortskjemt humør når vi, når vi vet om problemet, mister tillit til egen attraktivitet i andres øyne.

Hvordan fjerne fet hud fra ansiktet: beredskapsmetoder

Shiny ansikt ble betraktet som et tegn på skjønnhet - i middelalderens Europa, særlig i Spania, den edle skjønnhet utflytende kinn og panne i en spesiell leppestift og en vanlig borger - olivenolje.

Men i dag ser skinnet på ansiktet seg ryddig, frarøver bildet av friskhet og pen spoils sminke. Derfor er det så viktig å ta vare på huden din, spesielt siden det ikke er så vanskelig som det kan virke. 

5 grunner til fettete glans på ansiktet

Selvfølgelig, i sommerens varme eller mens du trener i treningsstudioet, skinner en person til alle uten unntak. Og det handler ikke bare om svetting - personen tilhører ikke steder med tung svette. Hastigheten av blod til karene og kapillærene i huden fører til at talgkjertlene intensivt produserer fett.

Men denne inneboende egenskapen i huden virker ikke alltid bare i disse øyeblikkene.

Årsakene til overdreven sebumsekresjon og som et resultat et strålende ansikt, er forskjellige: 

 • klimatiske forhold (en skarp forandring i klimasonen, varme, fuktighet over 60%);
 • mikroklima i rommet (bo i støvete og tett rom, arbeid i nærheten av komfyren);
 • problemer med fordøyelsen (hudtilstanden avhenger sterkt av tarmene, leveren og bukspyttkjertelen);
 • hormonelle utbrudd og justering - pubertet, menstruasjon, graviditet og amming, overgangsalder;
 • Medfødt hudtype i kombinasjon med feil behandling. 

Hudtype, som lider av glans, kan være fet eller kombinert (fett panne, nese, hake og tørre kinn). I de senere år skiller skjønnhetseksperter en spesiell, kjøpt type hudfett og samtidig tørr. Mer presist er det fet hud, som lider av dehydrering, men fortsetter å produsere talg.

Alle disse typene kan være følsomme, men i fet type er det ganske sjelden. Etter å ha bestemt din type, fortsett å eliminere gloss ved hjelp av passende midler. 

Nødmatte

Ingen argumenterer for at den langsiktige matteffekten kun oppnås med god pleie - regelmessig og med bruk av midler beregnet for en bestemt type hud. Men hvordan fjerner du den fete glansen fra ansiktet, hvis du ikke har to eller tre uker igjen for å sette deg i orden?

For eksempel må du se på "utmerket"Allerede i kveld. La oss se hvordan du raskt kan løse problemet (selv om det er midlertidig). 

I 1 minutt kan du matte ansiktet med servietter og pulver. For å gjøre dette bør pulveret være en gjennomsiktig nyanse, veldig fin sliping, helst fra en serie mineralsk kosmetikk. Noen merker har løst pudder i en sak-børste eller svamp med en membran og fullstendig - de er lett å bære i en veske, og de er bedre i stand til å takle sin oppgave enn vanlig kompakt pulver. Ikke bruk et brunbrunt pulver for å skjule den skinnende pannen eller nesen, ellers blir mørke flekker og klumper på huden gitt.

Hvordan fjerne fet hud fra ansiktet: beredskapsmetoder

Før pulver eller i stedet for det kan du bruke spesielle kosmetiske servietter fra fettskinn. Disse delikate servietter er av to typer - tørr og fuktig. Den første fungerer som et blottverk, absorberer fett. Sistnevnte oppløser og absorberer fett gjennom tonisk impregnering, så vel som matt talkum, som også er inneholdt deri. Generelt er dette det beste beredskapet, men det er en minus - du må hele tiden tenke på om det er på tide å bli vått i ansiktet ditt. 

I 15 minutter vil kosmetisk vann oppdatere. Et fantastisk middel til enkel og rask omsorg - kosmetisk vann i en spray. Det kan være micellar, termisk vann eller mineral spray. Hvordan bruker du dem?

Vi tar noen minutter: 

 • vi fjerner øredobber, briller, vi lukker øynene våre;
 • Spray ansiktet og nakken lett med en spray;
 • vent til huden er litt tørr;
 • riktig sminke. 

Noen produsenter av kosmetisk farvann peker direkte på emballasjen om at deres produkt kan brukes på sminke gjennom dagen, uten å frykte at det "vil flyte". Det handler om spesielle sprøyter som produserer noe som ser ut som en våt tåke, og gir ingen dråper i ansiktet. Kosmetiske farvene løser store fettmolekyler og glatter ansiktet i ansiktet - ikke tørk og huden skinner ikke. 

I en time, lage en maske av leire. Hvis du er hjemme og har tid, rens ansiktet ditt og søk en maske med blå leire. Dette naturlige produktet absorberer fett ikke bare fra overflaten, men trekker også overskudd fra porene - det er førsteklasses rengjøring før sminke. Etter masken, bruk fuktighetsgivende dagkrem og fortsett til normal sminke - matt effekt av masken vil vare minst 18 timer. 

Grunnleggende omsorg mot glans

For å redusere glansen i T-sonen, sørg for daglig å ta huden i tre trinn - rensing, toning og fuktighet. Fra nærende natkrem er det mulig å nekte, spesielt i en varm sesong.

Velg middel med hyaluronsyre til hydrat, med oksygen til lipid balanse kombinert hud, med planteekstrakter for fløyelsaktig og renhet (Rose, Ylang, kamille, aloe).

To ganger i uken, skrubbe med et mildt vaskemiddel med små partikler. Kan forberede hjemmeagenten: havreflak i gasbind sekker, dampet i 1 minutt i en kopp med varmt vann, helt fjerne fett og støv, mens forsiktig trange porer, peeling det lag av døde celler, oppdatere og fornye.

Utmerket matiruet gjærmaske: myk gjær litt strekning i kokt vann og denne slurryen å sette på ansiktet, unngår øyet. Etter 20 minutter vasker du masken med kaldt vann, tone og fukter ansiktet. Gjæren er helt ren og smal porene, så vel som hindrer utseendet av kviser. 

Hvordan fjerne fet hud fra ansiktet: beredskapsmetoder

Reduser fettproblemer med enkle tips: 

 • holder seg til moderat kosthold med redusert mengde krydder og utelukkelse av røkt produkter og fettstoffer;
 • vaske vann ved romtemperatur - varmt vann aktiverer talgkirtler, og kaldt tørker
 • ikke utnytt kunstig brunfarge, som eksponering i solariet varmer huden og utløser i sin hormonelle prosesser (dannelse av melanin), som øker aktiviteten av talgkjertlene og samtidig gjør det land;
 • touch-til-ansikt bare håndklær eller bare-vasket hendene med såpe og vann en gang i uken, rent hvitvaske alle makeup børster og svamper og pulver puff - gang på tre dager, det vil beskytte mot bakterier og betennelser. 

Som du kan se, er det ikke så vanskelig å kvitte seg med fettete skinner, det viktigste er å vite hva du trenger for dette. Velg verktøyet du liker og ikke glem å bruke det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

91 − = 89