Hvordan fjerne for store kinn? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvordan fjerne for store kinn?

Ovalt ansikt, absolutt synes å være proporsjonal, men fortvil ikke hvis, i stedet for den ideelle harmoni i naturen ga deg de store kinnene. Det ville virke, kinn skal se fint ut, fordi det ser veldig barnslig, men ikke alle kvinner til å møte en slik funksjon.

En liten feil kan være en fin funksjon, men også et ubehagelig problem hvis du hele tiden føler at ansiktet ditt dermed mister appell. Likevel er det flere effektive måter å skjule overdreven store kinn på, og til og med fjerne dem helt.

Hva om du har store kinn?

Først av alt må du ærlig avgjøre om vekten av kroppen din er overdreven. Tross alt er spørsmålet om hvorfor du har store kinn, ikke hensiktsmessig, hvis overflødig masse blir observert på andre steder. Det skjer imidlertid ofte at en stor del av ansiktet er iboende av jenter med en veldig grasiøs figur. Og selv om disse menneskene generelt er tynne, kan kinnene betydelig ødelegge inntrykket.

En av de vanligste årsakene til utvidelsen av kinnene er en feil vannbalanse i kroppen.

For å gi ansiktet en mer edel kontur, må du justere væskebalansen i følgende trinn:

Hvordan fjerne for store kinn?
 • bruk diuretika eller urte avkok;
 • prøv å redusere forbruket av salt og krydder;
 • opprettholde kroppens fysiske aktivitet;
 • å overvåke søvn og våkenhet.

Hvis en kvinne er overvektig, vil en integrert tilnærming til å miste vekt sikkert påvirke ansiktets skjønnhet. I tillegg, for å gi en tone og eleganse av kretsen vil det hjelpe vannprosedyrer. Du kan daglig skylle ansiktet ditt med urteinfusjoner og kaldt vann, og gjør også kontrast komprimerer.

En annen effektiv metode er selvmassasje i ansiktet.

Overdriv det ikke – i dette tilfellet er prosedyrens frekvens viktig, og ikke intensiteten. Det er nok å ta noen minutter om dagen å gå rundt med fingerputer på problemområder, patting dem lett. Bevegelsene dine skal være raske og enkle.

Noen jenter med suksess bruker constricting masker, tilberedt på grunnlag av leire, honning eller eggeplomme. Velg en maske avhengig av hudtype og bruk en gang i uken. Ovennevnte metoder vil ikke bare hjelpe til med å skape formen på ansiktet, men også for å forbedre hudtilstanden. Det er heller ikke overflødig å gi preferanse til flate puter i stedet for høye. Og i løpet av dagen, prøv å observere din egen holdning og stilling på hodet – du må beholde det, og løfte haken litt.

Vi blir kvitt en feil ved hjelp av øvelser

Hvis du vil fjerne fett fra dine egne kinn og er bestemt avgjørende, hvorfor ikke prøve spesielle fysiske øvelser? Denne metoden vil hjelpe deg å forbedre ansiktet, gjøre huden mer elastisk, hindre rynker og, selvfølgelig, redusere kinnvolumet.

For å oppnå det beste resultatet, utfør slike øvelser systematisk:

 • ved å stå eller sitte, prøv å heve hodet veldig høyt. Deretter snu hodet i forskjellige retninger omtrent 20 ganger i en tilnærming. En slik hendelse skal gjentas hver dag 4-5 ganger;
 • hold hodet rett, blås opp en kinn, rull deretter en imaginær ball av luft fra side til side, vekselvis puffer kinnene dine. Prøv også å bruke øvre og nedre lepper;
 • Legg tommelen på kinnet og trekk den bort fra tannkjøttet. Ansiktsmuskulaturen må være anstrengt for å ta fingeren tilbake til tannkjøttet. Gjenta for begge sider;
 • Sett deg ned ved bordet, fest haken din med hendene, legg først albuene på bordet. Hodet skal forsøke å vippe ned, til tross for palmsens motstand. Etter en stund skal du hvile og gjenta øvelsen. Hvis du utfører minst 15 slike stigninger om dagen, vil dette bidra til å gi personen mer harmoniske former.

En rask måte å bli kvitt kinn med diett

Kvalitative endringer i kostholdet vil ikke gå ubemerket for hele kroppen, men også bidra til å løse problemet med konturene i ansiktet. Likevel, sett ikke desperat på alle slags dietter, fordi det er fare for å skaffe seg et saggende ansikt, mørke sirkler og rynker.

Derfor er det verdt å stikke til noen få regler før du går ut på en global diettendring:

Hvordan fjerne for store kinn?
 • ikke sulte
 • Spis 5-6 ganger om dagen i små porsjoner;
 • grundig tygge fast mat, som også er en kostnad for muskler og ledd;
 • Drikk et glass mineralvann 10-20 minutter før hvert måltid.

Hvis dietten bare er rettet mot å bli kvitt overflødig vekt i kinnene, er det ikke nødvendig med seriøse programmer – det er nok å konsumere bare sunne matvarer. Til å begynne med, gi opp for mye fett og stekt mat, fra baking og masse søtsaker.

Naturligvis bør dietten din utelukke hurtigmat, brus og iskrem. I stedet husk hvor deilig og sunn er grønnsaker og frukt, frokostblandinger og sjømat, samt gjærte melkprodukter.

Hvordan fjerne effekten av store kinn med visuelle midler?

Skjul ulempen du kan og uten ekstra innsats – ved hjelp av et hårklipp eller et hårklipp. En kompetent frisør vil sikkert tilby deg noen fristende muligheter for hårklipp for ansiktet med store, puffete kinn. Så vil eierne av tykke kinnene komme opp med quads eller store bølger, som faller på kinnbenet.

Men den kjemiske bølgen er verdt å forlate. I tillegg bør du unngå hårklipp som accentuerer den sentrale og nedre delen av ansiktet. En lang rett frynse i dette tilfellet er kanskje ikke den beste løsningen.

Blant elementene til frisyrer, egnet for store kinn, er det verdt å ta hensyn til asymmetrien og overflod av vertikale linjer. Så det er bedre å være på siden, ikke i midten. Den skråstrekede banden vil også gi ansiktet en mer elegant form. Prøv å unngå for fluffy styling og naches.

Hvordan fjerne for store kinn?

Hvis du ikke vil rote med hår, kan du tenke på et så lite kvinnelig knep som sminke. For visuell forlengelse av ansiktet, bruk et mørkt pulver, som skal fordeles langs sidene i nærheten av templene og ørene. Lysere tonalkremer eller pulver bør påføres på nesen og haken. Formen på øyenbrynene kan også distrahere fra kinnets plumphet. Prøv å gi øyenbrynene effekten av kink og fortykkelse i midtdelen. Når det gjelder øynene, må de skisseres tydelig, ved hjelp av lyse toner fra innsiden og de mørkere med ytre.

Små mangler i utseende er tilstede hos de fleste kvinner. Men dette er ikke en grunn til å gå for å se en plastikkirurg. Liten tålmodighet, utholdenhet og enkle manipulasjoner – og ansiktet ditt vil gjenvinne friskhet og skjønnhet, som du drømmer om.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 2

Adblock
detector