Hvordan lette øyenbrynene: Det siste skrittet til et harmonisk bilde | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Hvordan lette øyenbrynene: Det siste skrittet til et harmonisk bilde

Spørsmålet om hvorfor å lette øyenbrynene, blir mange jenter spurt. Men hvis du tenker på det, så er denne handlingen ganske logisk. Tross alt, hvis du bestemte deg for å slutte å være en blonde og malt en kastanjefarge, maler du også øyenbrynene på samme måte. Og hvis tvert imot?

Hvordan lette øyenbrynene: Det siste skrittet til et harmonisk bilde

Det er det! Helt disharmonisk vil se mørk panne og lyshodet. Selv om det nylig er blitt ganske fasjonabelt for å gjøre en kontrast mellom øyenbrynene og hårfargen, vil vi følge det klassiske bildet, hvor kantene skal være omtrent samme farge som krøllene. 

Flytter litt fra emnet, la oss si at pioner i lightening ikke var noe annet enn Brigitte Bordeaux. Men det var for lenge siden, og selv etter det var en slik prosedyre ikke så populær.

Neste runde av mote for slik avklaring falt i 2010. Så, under en av modeshowene, stiliserte stylistene bevisst deres penner til alle modellene for å gjøre ansiktet mer uttrykksfulle. Denne tilnærmingen har gjort en furore i moteverdenen og i dag øker et stort antall kvinner stadig øyenbrynene. 

Hvem trenger avklaring av øyenbrynene

Det er definitivt verdt å gjøre denne prosedyren til de som bestemte seg for å endre "dress"Fra mørkt til lys. Hvis du bestemmer deg for å opprettholde bildet av en naturlig blonde, så må du ikke gi ut hårrøtter og øyenbryn. I det fullførte bildet, bør alt tenkes gjennom til minste detalj. 

Det anbefales å avklare og de jentene som er eiere av blek eller rosa hud. På bakgrunn av dette vil lyse, mørke hår være svært fremtredende, og vil derfor understreke pallor. En jente skal se seg frisk og blomstrende.

Under ingen omstendigheter skal man bli båret av denne venture mot svarte jenter. Tross alt, i bakgrunnen av en mørk hud, vil kantene gå tapt, og fra verre vil det virke som om det ikke finnes noen. Derfor, hvis du har en sørlig type utseende, er slike eksperimenter kontraindisert for deg. 

Og en ting til: Blekk ikke øyebrynene umiddelbart. Først må du sørge for at du har en lignende farge i ansiktet ditt. For å finne ut, trenger du bare å bruke en liten concealer på pannen og pulver det lett.

Hvis den resulterende versjonen passer deg, kan du begynne å bleke. Hvis ikke, så er det kanskje bedre å kontakte en profesjonell som vil hjelpe deg med å velge det beste alternativet. 

Hvordan lette øyenbrynene

En av de beste måtene å lette øyenbrynene er rett til å gå til salongen. Der vil du ha en lignende prosedyre gjort av en førsteklasses spesialist som vil hjelpe deg med å velge fargen og gjøre bildet ditt ideelt.

Men hvis du ikke finner en mester som kunne tilfredsstille alle dine krav, kan du prøve denne prosedyren hjemme.

Det finnes flere måter:

  • Bruk en spesiell klarende maling for øyenbryn og øyevipper. Enkelheten ved denne metoden er at malingen selges i nesten alle kosmetiske butikker, så du bør ikke ha problemer med kjøpet. Oppmerksomhet vær så snill! Bruk kun profesjonell maling, noe som vil føre til at håret ditt i det minste blir skadet.
  • Du kan bruke vanlig hårfarge. Men her må du være veldig forsiktig. Ikke påfør maling uten å tørke hår før denne spesielle misfargingslotion. Ellers kan du bli med de gule øyenbrynene, noe som ikke er veldig fint;
  • Hydrogenperoksid. Dette verktøyet er til stede for hver jente, men minus av denne løsningen er at det ikke vil være mulig å lette hårene i mer enn to eller tre toner. Og dette vil ikke være nok hvis du bestemmer deg for å endre fargen på håret ditt radikalt. 

Hvordan lyse øyenbrynene med hydrogenperoksid

Hvordan lette øyenbrynene: Det siste skrittet til et harmonisk bilde

I vurderingen av hjemmet måter å avklare øyenbrynene, opptar peroksid nesten det første stedet. De fleste kvinner av en eller annen grunn tror at dette er den sikreste prosedyren til alle de foreslåtte.

Vel, jeg skynder deg for å forstyrre deg: denne prosedyren er på ingen måte harmløs! Tross alt kan en uforsiktig bevegelse føre til betennelse i øynene. Og dette er ikke en vits. 

Men hvis du fortsatt bestemmer deg for denne prosedyren, så trenger du hydrogenperoksid, en spesiell rensende sjampo eller kosmetisk såpe og et glass varmt vann. Før du starter prosedyren, fjern all sminke.

Etter dette, skyll håret grundig med sjampo eller såpe. Mens hårene tørker ut, blander vannet med hydrogenperoksid og blandes grundig. Bruk nå produktet og la det stå i ti eller femten minutter. Når den tildelte tiden er over, skylle blandingen med varmt vann. 

Ved samme skjema kan du bruke en blekingskrem til ansiktet. Men det må holdes ikke mer enn et minutt, og deretter vasket av. Ellers kan du ikke unngå irritasjon og gule øyenbryn. 

Du må også være oppmerksom på hvordan du kan lette de svarte øyenbrynene. Her er faktisk råd om bruken av peroksid det samme: Fortynn produktet med vann og bruk på hårene. Hele forskjellen vil bare være i tide. Hold det vil trenge litt lenger.

Men det er også fallgruver i dette tilfellet: i prosessen med avklaring, kan resultatet ikke vise seg som ønsket. Derfor, hvis du har svarte hår, kan prosedyren kanskje må gjentas. 

Hvordan lette øyenbrynene etter farging

Det er en ekstra mulighet når du må lette kantene - etter farging. Hvem maler øyenbrynene, og lyser dem deretter? Vel, for eksempel, de som bestemte seg for å bli en blonde, og deretter tilbake til bildet av en brunette. I dette tilfellet, vent til hårene vokser tilbake veldig lenge.

For å vaske av, vil malingen hjelpe vanlig sitronsaft. Bare fest svampen, fuktet i sitronsaft til øyenbryn og hold i flere minutter. En signifikant effekt for en prosedyre vil selvfølgelig ikke være, men to til tre ganger sporene av malingen vil ikke lenger forbli. 

Hvis du vil fjerne malingen, kan du smøre håret med ricinus eller olivenolje. Vent i omtrent tretti minutter for å la oljen sive inn, og regelmessig tørke pannen med en svamp blandet i alkohol eller peroksid.

Tørker dem flere ganger om dagen, du vil legge merke til at nesten ingenting er igjen av maleriet. Om nødvendig kan du gjenta denne prosedyren neste dag. 

Hvordan lyse øyenbryn tatovering

Bare nylig, bokstavelig talt i fjor var øyenbrynens tatovering ganske vanlig. Men i dag, da de lyse øyenbrynene kom inn i mote, mistet han relevansen. Hvordan vil bli kvitt resultatene fra den forrige "squeaking"Fashion. Hva kan jeg si: gå til salongen.

Hvordan lette øyenbrynene: Det siste skrittet til et harmonisk bilde

Selvfølgelig kan du nå lukke vår artikkel og finne på Internett et stort antall måter å kvitte seg med tatovering. Men vi har det travelt å advare deg: I tilfelle av en uheldig tilfeldighet vil du ikke komme unna med irritasjon alene.

Konsekvensene av mislykket avhending av slike "skjønnhet"Kan bli både arr og blemishes. En person - dette er ikke delen av kroppen der det er verdt å gjennomføre slike farlige eksperimenter. Derfor er den beste løsningen fortsatt å kontakte en spesialist. 

Vi har studert problemet med å lette øyenbrynene hjemme. Som du kan se, kan du ikke alltid eksperimentere hjemme, noen ganger er den beste løsningen å gå til skjønnhetssalongen.

Og husk at øyenbrynene er en del av ansiktet, og ansiktet er besøkskort til enhver kvinne. Derfor er det nødvendig å behandle det med oppmerksomhet og ikke å utføre ulike tvilsomme eksperimenter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

72 − = 69