Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

For flere år siden kom mote for orientalske parfymer i sin primordiale form, essens i olje, tilbake fra glemsel. Hva er fordelene og ulempene med parfymeoljer? Hvilke produsenters produkter og hvilke komponenter skal jeg velge å kjøpe? Hvordan bruker du dette produktet? Finn svar og mange andre nyttige opplysninger fra denne artikkelen.

Hva anses parfymeolje?

Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

Som referanse husker du at konsentrasjonen av parfymeolje varierer fra 18 til 30%. Dette betyr at 70% av basoljen inneholder 30% dyrebare aromatiske komponenter. Mens de er i toalettvann, er de bare 5-10%. Den mest “sterk“Produkter er arabiske, produsert av UAE, men europeiske og til og med Midtøsten-parfyme fra Egypt bruker ofte en mindre konsentrert formel.

Kategorier av parfymeprodukter har klare regler som alle produsenter må følge. Dette gjelder ikke bare konsentrasjonen, men også tradisjoner og teknologi for blanding av komponenter i enkle eller komplekse komposisjoner – buketter. Nok utsøkte buketter anses litt mer verdsatt og harpiksholdig tre, og til slutt den mest kostbare og av høy kvalitet – musky rav dyr.

Elite suvenirer fra Egypt

Hvil i Egypt – en utmerket anledning til å skaffe kosmetikk fra naturlige oljer. Det kan kjøpes i butikker, i markeder, i store kjøpesentre for turister. Hvor mye kan jeg bruke på dette kjøpet? Avhengig av ditt velvære kan du administrere $ 8-10 eller en del med en månedslønn. Det viktigste, ikke faller for agn av listige selgere: prute med all din makt, ikke ta mye på en gang på ett sted, velg dine kjøp nøye.

Parfymeolje fra Egypt er en essens i en bærerolje, som kan brukes i ren form eller fortynnet med etylalkohol 1: 5 for å produsere toalettvann. Hva å bringe fra Egypt? Du vil bli tilbudt kosmetiske og essensielle oljer, men hvis du vil ha parfyme, fortell selgeren ordene “parfymeolje“, Han vil forstå hva du trenger.

  Smerter i kneet

De beste merkene av egyptiske essenser:

Hvordan velge orientalsk parfymeolje?
 • Queen Cleopatra“;
 • Kairo“;
 • Fem hemmeligheter“;
 • Aida“;
 • Hemmelighet i ørkenen“;
 • Nefertiti“;
 • 1001 natt“.

I tillegg til flerfargesammensetninger er det også monoaromatiske midler, slik som “lotus“”patchouli“”musk“”ambra“, Etc. Og hver av dem kan variere noe avhengig av pris, produsent og produksjonstid. For eksempel parfymeolje “safran“Har flere varianter.

Hvis du kjøpte en billig flaske med saffron aroma olje, så vet at den er designet for å aromatisere rommet eller å ha en lukt i anhenget. Men det finnes andre produkter med samme ingrediens, som representerer en elite parfyme.

Saffron, spesielt kjernen i det, er et uvanlig dyrt råmateriale, som er verdsatt nesten mer enn gull over hele verden. Så vær ikke overrasket hvis du ser parfyme med safran, som står som en smarttelefon av den nyeste modellen – det er luksus kosmetikk.

Noen firmaer i handelsbeskrivelsen av deres produkter insisterer på at det er med afrodisiakum (seksuelt oppvoksende stoffer), men dette bekreftes ikke av erfaring eller sunn fornuft. Tross alt er ekte parfymeoljer med afrodisiakser fabelaktige penger, de kan ganske enkelt ikke være i en parfymeflaske til 1000 rubler.

Mest sannsynlig mener vi plantekomponenter med en sensuell aroma – kjent jordbær, vanilje, kanel og andre “hjemmelagede aphrodisiacs”. For å få en ekte kjemisk agent, må du betale mye penger, og resultatet er ikke garantert.

Extravaganza av arabiske parfymeoljer

Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

I Emiratene produserer parfymer de beste merkene i Øst, hvis priser er for høye for mange kjøpere.

  Hovedformene til kvinnebrystet: hva er de?

Men etter å ha fått en slik gave, eller å la seg en liten mengde parfyme, jentene gi tilbakemelding, full av glede og lyse opp lidenskapen til å samle så mange magiske smaker i en fantastisk vakker ampuller.

Med levering fra Emiratene kan det være vanskelig, foruten innsiden av landet, og i nabolaget er det mange feil som blir brakt til oss og selger flere ganger billigere. Lukten og utholdenheten er selvsagt ikke noe som forårsaker kritikken av arabisk parfyme.

Hvis du vil vite hvilke arabiske ånder som er best, sjekk ut listen over merker du kan stole på:

 • Abdul Samad Al Qurashi“(Abdul Samad Al Qurashi, eller bare Al Qurashi);
 • Al Haramain“(Al Kharamein);
 • Arabian Oud“(Arabisk ut);
 • Nabeel“(Nabiil);
 • Naseem“(Nasiim);
 • Rasasi“(Rasas);
 • Sveitsisk arabisk“(Svis-arabisk).

Kostnaden for produksjon av disse merkene er forskjellig – fra $ 20 til $ 200, den dyreste og prestisjetunge var og forblir “Al Kurashi“Og den mest elskede på grunn av rimelige priser og god kvalitet -“Rasas“.

Hva å velge for et lite beløp?

Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

Det er ikke nødvendig å ødelegge familiebudsjettet for å prøve den orientalske smaken. Det er billige varemerker av varer, naturlig, med en hyggelig duft. Som et eksempel, gir vi de to vanligste merkene i vårt land: “Flor“og «Krim Rose“.

Parfymeoljer «Flor“Se produkter av økonomiklasse, selv om de ikke kan kalles ganske billig. Saken er at de bare inneholder plantekomponenter. “Flor“Ros for hyggelige dufter, men deres persistens er nok, så vel som vanlige ånder, bare i 3-4 timer.

Oppsiktsvekkende navn og fin design av flasker vil dekorere ditt toalettbord, men du bør ikke forvente spesiell oppmerksomhet fra motsatt kjønn, som reklame på pakkenes løfter. Parfymeoljer «Krim Rose“På det kosmetiske markedet i mer enn et halvt århundre. Krim, europeiske og asiatiske råvarer behandles i egen kombinasjon, pakket i enkel emballasje og selges gjennom distributørfirmaer og apotek.

Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

Til tross for at selskapet “Krim Rose“Posisjoner sin produktlinje som parfymeoljer, det er ikke noe mer enn eterepreparater, høyt nok, det bør bemerkes, kvaliteter. De kan og skal brukes til aromaterapi, i aromalamp, anheng, som et tilsetningsstoff til kosmetiske produkter (krem, sjampo, maske).

  Hvilke plager kurerer blå cyanose?

Hvis du ønsker å erstatte duften ren eterisk olje eller essensielle oljen til essensen baserte, velger en rose, sandeltre, patchouli, bergamot, ylang-ylang. Disse komponentene brukes oftest til å lage godt kjent toalettvann, de er gode “lyd“Solo.

Fordeler og ulemper med olje parfyme

Ideelt for alle kosmetikk eksisterer ikke, og det betyr at det alltid vil være fans og motstandere av et produkt. Så med olje-ånder, roser noen av dem, andre skjeller, og vi vil prøve å bestemme hva deres styrker og svakheter er.

fordeler:

 • Fravær av syntetiske stoffer, bare naturlige komponenter;
 • Oljebasen forbedrer lukten av kroppen, enn vann-alkohol-løsningen;
 • konsentrert form, kan fortynnes til toalettvann eller parfyme;
 • luksusprodukter holder de grunnleggende notatene på duften på ting opptil 7 dager.

ulemper:

 • brukes ved berøring (fingre, applikator), hvorfor de raskt forverres;
 • gi en følelse av fett på huden;
 • la flekker på det lette klærne
 • med følsom hud på solen, irritasjon fra de eteriske komponentene.
Hvordan velge orientalsk parfymeolje?

Endelig gi deg et hint om hvordan du bruker parfymeolje riktig.

Det kan ikke bare brukes på de pulserende punkter på kroppen og klær smakstilsatte, men også parfyme dem rent tørt hår, lage et hårskyllemiddel 1 dråpe pr 3 liter kokt vann, ta et bad med 2-3 dråper, og mer å skape vannet toalett.

Vi håper at du nå er bedre kjent med duftende oljer og vil kunne fullt ut nyte dem!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector