I jakten på perfekt hud: Vi lærer å lage masker fra persille fra pigmentflettene | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

I jakten på perfekt hud: Vi lærer å lage masker fra persille fra pigmentflettene

Å ha en ideell hud uten feil er drømmen til hver vakker dame. Men dessverre belønner naturen ikke alle med god epidermis. Ofte lider kvinner av akne, fregner, pigmentering og andre ulykker.

For å få sitt lille ansikt i orden, er kvinner klare til å bruke store penger på kosmetiske prosedyrer, og glemmer at noen ganger de enkleste plantene kan takle mange problemer.

Her, for eksempel persille, som vokser i hagen ved flertallet av sommerboerne. Mange mennesker liker å legge den til salat, vel vitende om sin nytte, men på det faktum at infusjon av persille perfekt fukter og strammer opp huden, jevner det et mysterium for mange. Ja, og hvitt epidermis ved hjelp av denne planten kan.

Masker fra persille fra pigmenterte flekker: hemmelighetene til matlaging

For å se vakkert ut, er det ikke nødvendig å besøke dyre skjønnhetssalonger og la store penger være der, du kan ordne det lille kosmetiske skapet hjemme, det ville være et ønske.

La oss begynne å studere oppskrifter fra persille med en blekemaske for ansiktet fra pigmenterte flekker.

For forberedelsen trenger du:

I jakten på perfekt hud: Vi lærer å lage masker fra persille fra pigmentflettene
  • en haug frisk persille;
  • 1 ss honning.

Mask fra persille fra pigmentflettene er lett forberedt.

  1. For å gjøre dette, skyll forsiktig grønnsakene under rennende vann, rist av overflødig væske og finhakk planten, sett i en dyp skål;
  2. Tilsett honning til urter, og gni forsiktig de to produktene;
  3. Den resulterende massen påføres ansiktshuden uten sminke i 40 minutter, når tiden kommer ut, fjern masken med varmt vann;
  4. Hvis du bruker "Magic" sammensetning hver dag, deretter etter 14 dager varsel betydelige forbedringer.

For å forberede den neste masken fra pigmentplasser hjemme, trenger du persille, honning og krem. For matlaging, vask, tørk og slip en liten haug med nyttige greener. Sett det i en bolle og legg til krem ​​til det (1 spiseskje er nok) og honning (1 teskje).

Gni komponentene sammen til en uniform slimdannelse dannes. Påfør blandingen på ansiktet med et tykt lag, hold sammensetningen i minst 20 minutter og skyll deretter. Denne masken har ikke bare en blekningsvirkning, men også nærmer huden epidermisene med nyttige stoffer.

Den enkleste klargjørende ansiktsmasken fra pigmenterte flekker fremstilles som følger. Ta persille: Passer ark, stengler og til og med røtter. Alt er grundig vasket og passert gjennom kjøttkvern. To spiseskjeer hakket persille er fordelt på en våt gaze, brettet i flere lag. Den resulterende kompressormasken ligger over på ansiktet, eksponeringstiden er en halv time. Etter prosedyren må du vaske ansiktet ditt med kaldt vann og bruke et næringsmiddel til huden din.

Du kan kvitte deg med pigmentplettene ved å blande nyttige grønnsaker med agurk. For å gjøre dette, må persille vaskes og finhakkes, agurkene skales og revet på en fin riper. Bland de to ingrediensene i et hvilket som helst passende kar og bruk den resulterende sammensetningen i ansiktet i en halv time, og skyll deretter med kaldt vann. Etter en slik prosedyre er det veldig nyttig å påføre krem ​​på huden fra pigmentplettene.

I jakten på perfekt hud: Vi lærer å lage masker fra persille fra pigmentflettene

Du kan forberede en helbredende sammensetning av grønt og kefir. For å gjøre dette varmes opp fermentert melkeprodukt (1/4 kopp) og legg det til vasket og hakket persille (6 stengler med blader).

Påfør den resulterende blandingen i en kvart time på ansiktet, og skyll deretter. Etter alle manipulasjoner anbefales det å bruke en fuktighetskrem til epidermis.

Infusjon av persille vil også bidra til å takle mangler i ansiktet. For å forberede infusjonen, hell en haug med hakket persille med kokende vann og insister i minst 12 timer.

Deretter filtreres buljongen, og ansiktets hud tørkes daglig med den resulterende væsken. Du vil se en positiv effekt etter 14 dager.

Accepterer alle slike oppskrifter?

Det er verdt å si at metodene for å lage masker, gitt ovenfor, har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Selvfølgelig, folk som har en individuell intoleranse mot noen av komponentene i sammensetningen, er det bedre å forlate bruken.

I jakten på perfekt hud: Vi lærer å lage masker fra persille fra pigmentflettene

For eksempel honning - et sterkt allergen og mange damer etter bruk ripete ansiktet, så før du utfører prosedyren, teste ingredienser av massen på håndleddet. Hvis huden i dette milde stedet du ikke har kløe og andre ubehagelige opplevelser, må du dristig bruke masse på ansiktet.

Faktisk anmeldelser av prosedyrer med bruk av persille er veldig positivt, var noen forferdelige bivirkninger observert, som for eksempel ikke kan sies om maskene av concoctions av pigmentflekker.

Selv om ferskvanns svamp og anses nyttig og effektivt, men, dessverre, ofte forårsaker brenning av ansiktet, så å gjennomføre prosedyren med henne for å være svært forsiktig, og det er bedre å ikke risikere det.

Nå vet du hvordan du skal forberede ansiktsmasker til ulike oppskrifter. Selvfølgelig klarte de i dag hovedsakelig å klargjøre, men de gir også næring til huden. Derfor, vær ikke lat, utfør nyttige prosedyrer hjemme! Lykke til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 76 = 81