Skjønnhet og helse

Interne pimples i ansiktet: årsaker og metoder for behandling

Uansett hvor gammel du er - 15 eller 45 - unaesthetic, smertefulle, lumske utslett på huden, kan dukke opp helt uansett. Det er et stort antall typer utslett: kaldt, vannaktig, purulent, rødt, blackheads, svarte flekker ...

Interne pimples i ansiktet: årsaker og metoder for behandling

Lokalisert utslett, oftest på pannen, kinnene, haken og nesen, og er derfor et betydelig estetisk problem. 

Den farligste er den såkalte interne acneen i ansiktet (de kalles også subkutane koker). Disse ubehagelig formasjon utenfor manifestert bare smertefull erytem og forsegling over huden, men de er inne i betennelse av talgkjertel kanal, som til slutt blir en stor purulent node.

Den indre kvise, som jeg så vil klemme ut, er spesielt smertefull, spesielt når den presses. I tillegg er det spesielt vanskelig å bli kvitt slike pimples. 

årsaker til

Alle vet at for å bli kvitt denne eller den sykdommen, er det nødvendig å forstå sin etiologi (årsakene og betingelsene for forekomsten). 

De vanligste årsakene til utslett på ansiktet:

 • intensiv prosess av hårfollikkel vekst;
 • utilstrekkelig personlig hygiene;
 • overoppheting eller hypotermi
 • lav-kvalitet syntetisk sengetøy;
 • ubalansert ernæring;
 • ugunstig økologisk situasjon. 

I tillegg har forskere vist at årsakene til utslett og lesjoner på ansiktshuden er direkte relatert til dysfunksjonen i de indre organer. Det er derfor, avhengig av hvor akkurat i ansiktet du har en koke, kan du avgjøre hvilken kropp som har problemer. 

Årsakene til indre pimples på haken kan være forbundet med et brudd på de indre kjønnsorganene. Utseendet til indre pimples på haken hos kvinner indikerer en funksjonsfeil i eggstokkene, og som følge av en endring i hormonell bakgrunn.

Saken er at hårsekkene på haken direkte svare på eventuelle svingninger i nivået av mannlige kjønnshormoner (androgener), produsert av eggstokkene. Det er således utseendet av subkutane formasjoner hake desperat organisme indikerer tilstedeværelsen av endokrine sykdommer. 

Imidlertid er mange leger overbevist om at utslett på haken informerer om funksjonsfeil i fordøyelsessystemet, metabolske forstyrrelser.

Således kan utseendet av smertefulle subkutane formasjoner på haken være assosiert med sykdommer i mage-tarmkanalen, som representerer ufullstendig assimilering av mat, som i sin tur fører til en opphopning av giftstoffer i kroppen, som "kom ut", Vises på haken i form av utslett. 

Når det gjelder årsakene til indre akne på kinnene og kinnbeinene, er de ofte forbundet med arbeidet i fordøyelsessystemet. En erfaren lege, bemerket på kinnene til pasienten store mengder subkutane formasjoner, straks mistenkt dysfunksjon i lever, tarmer og magesekk, som et utslett på kinnene ofte snakk om helsen til mer enn et sykehus kort.

Snik koker, rikt konsentrert i området ved kinnben og kinnene indikerer brudd på rensesystemer i kroppen - når det lever, tarm og mage tilstoppet, bringe giftstoffer fra kroppen naturlig at de ikke kan. Feil i funksjonene til disse organene fører til ubehagelig akne på kinnene. 

Også, rikelig subkutan koker på kinnene kan også indikere hormonelle problemer i kroppen. 

Ganske ofte er det smertefulle indre kviser på nesen. Folk sier sjokkerende at utseendet på en pimple på nesen betyr tilstedeværelse av en hemmelig beundrer. Ak, de fysiologiske årsakene til akne på nesen er svært forskjellige faktorer.

En indre kvise på nesen din er et tydelig tegn på problemer med en persons kardiovaskulære system. Faktum er at tilstanden til huden på nesen og under den direkte indikerer tilstanden til vår "intern motor", Og noen, inkludert subkutane utslag på nesen og under det signal om problemer med hjerteaktivitet. 

Imidlertid kan forekomsten av slike utslett på nesen, så vel som på kinnene i noen tilfeller snakke om problemene i mage-tarmkanalen. 

Årsakene til utseendet på subkutan akne på pannen er også tvetydige. Intern pimple (og ofte ikke en, men i selskap med deres "slektninger"), Forrådt forræderisk på pannen, så vel som på kinnene hans, betraktes av leger som et signal om mulige problemer i fordøyelseskanalen eller det endokrine systemet. 

Hvordan bli kvitt indre akne?

Interne pimples i ansiktet: årsaker og metoder for behandling

Før du går videre til behandling av denne type akne, bør du finne ut hvorfor de oppstår i ditt tilfelle. Så hvis koker er lokalisert på bare én side av ansiktet (panne, kinn, hake eller nese), preget av et vell og ikke forsvinner, er det nødvendig å passere en omfattende blodprøve og konsultere en kvalifisert erfaren terapeut for å fastslå årsaken til problemet og foreskrive, om nødvendig behandling. 

Hvis du har bestemt deg for at dannelsen av intern furunkulose er forbundet med påvirkning av eksterne faktorer, kan du bli kvitt akne selv. 

Hvis du vil radikalt bli kvitt problemet og ikke komme opp med noe bedre enn å bare klemme ut den indre kvise, vil vi skuffe deg: det er på ingen måte umulig.

Klem en utdanning betyr forverre situasjonen: pus er inne, ikke bare for å komme ut, men også siver dypere inn som i sin tur utløse smitte til friske vevet, og antall kviser vil øke eksponentielt.

I tillegg, dersom du klemmer kjelen, er det et styggt ar som dannes som en påminnelse om denne vanskeligheten for livet. 

Riktig åpne abscess og presse koke, når det er moden, kan bare være en god kosmetolog: for dette, overflaten hvor gjemmested, desinfisere, nøye dissekere og ta ut innholdet. 

I ekstreme tilfeller, hvis utslett er liten i størrelse, kan du gjøre uten å besøke legen. Det er mange folkemessige rettsmidler mot subkutane og andre utslett. Denne smøring av foci av betennelse med tea tree olje, alkohol tinktur av enebær, vask avkok av kamille eller celandine, og mye mer.

Det viktigste er å vise tålmodighet og ikke prøve å presse noe ut. Pimple vil modne og komme seg ut selv - eller det vil oppløses under huden i flere dager. Hvis problemet gjenoppstår, glem folkemessige rettsmidler og gå til legen. 

En flott måte å bli kvitt intern furunkulose er en ozon-oksygentilførsel, som også kan gjøres på en skjønnhetssalong: ozon perfekt kjemper bakterier, etterlater ikke arr, lindrer hevelse og rødhet, gjenoppretter nivåene av kollagen og elastan, avgjørende for hud regenerering. 

Like effektive og smertefri måte å kvitte seg med subkutan koker betraktes Elos-teknologi - effekt på inflammasjon pulser av blått lys, som produserer cellefornyelse, innsnevring av forstørrede porer, fjerne røde flekker, sel og arrdannelse. Denne kosmetiske prosedyren utføres også i en skjønnhetssalong. 

Interne pimples i ansiktet: årsaker og metoder for behandling

Ved hjelp av moderne behandlingsmetoder er det ikke vanskelig å bli kvitt akne, men for å forhindre re-utdanning er det viktig å følge enkle, men svært viktige anbefalinger:

 • Ta vare på personlig hygiene (rengjør ansiktet med spesielle midler eller avkok av kamille eller kalendula daglig).
 • normaliser dietten, ekskluder fra diettalkohol, søte, fete, stekte og meletter;
 • gi opp røyking;
 • så ofte som mulig gå i frisk luft, trene;
 • Bruk kun høy kvalitet, hypoallergenisk sminke eller helt nekte det. 

Ha tålmodighet og en systematisk tilnærming til å håndtere denne ubehagelige kosmetiske feilen. Husk at vår hud er en refleksjon av tilstanden til hele organismen, så vær så oppmerksom på den sunne livsstilen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 64 = 65