Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan?

Hver kvinne har jevnlig et ønske om å gjøre noe nytt i utseendet hennes. Samtidig er det svært vanskelig å bestemme seg for drastiske endringer. For å oppdatere utseendet litt, er den enkle måten, som fargingen av tipsene, perfekt. Videre er kunstige tråder, som har en lys farge eller omvendt, som om de er brent i solen, svært populære i dag.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du farger tipsene på håret ditt hjemme for å se uvanlig, stilig og attraktiv.

Hvordan farges hårets tips slik at det lett kan vaskes av?

Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan?

I noen tilfeller vil jenter bare forandre utseendet i en kort stund, slik at du enkelt kan komme tilbake til sitt kjente utseende. I kort tid kan du farge hårets tips på en måte som toningtonic, matfarge, henna eller pastell.

Den sikreste måten er å bruke en skygge tonic. Det kan enkelt kjøpes på en hvilken som helst kosmetisk butikk, og det er veldig billig. Å gi utseendet ditt et uvanlig "Smaken", bør du først bruke en tonic til lengden du vil male, i 5-7 minutter.

Etter det må du gå litt ned, med 2-3 centimeter, og gjenta på nytt, nå i 10-15 minutter. Så du får en jevn overgang fra hovedfargen til en annen nyanse. Etter hver vask av hodet blir fargene mer ensartede, og frisyren din vil alltid se pent ut.

Pastellfarger som unge jenter som liker å eksperimentere og regelmessig gjøre kardinal endringer i utseendet deres.

De har veldig lyse og intense farger, men de vaskes av etter den første fotturen inn i dusjen. Dermed kan du skille seg ut fra mengden for en kveld, og neste dag vil du se ut som vanlig. Denne konsistensen ligner pulver, og det er veldig enkelt å bruke. For dette må hver streng være vridd med et tett bunt og malt med ønsket farge til ønsket høyde.

En annen enkel måte, hvordan du kan male hårets tips i en klar farge, uten å benytte metoder for kardinalfarging, er en matfarge. Slike stoffer kan kjøpes hvor som helst, og en rekke nyanser som finnes i linjen med matfargestoffer, er bare fantastisk.

Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan?

For å midlertidig endre utseendet med dette verktøyet, trenger du en hvit balsam,
børste for farging av hår, keramisk bolle og matfarging av ønsket farge. To pakker med fargestoff bør blandes med et halvt glass balsam, deretter forsiktig påfør en børste på spissene. Etter 30-40 minutter må den resulterende løsningen vaskes av med varmt vann.

Endelig er en av de enkleste og billigste, men samtidig svært uforutsigbare metoder for midlertidig endring av utseendet, fargen til henna.

Med hjelpen kan du få en rekke nyanser, fra lett kastanje til nesten svart.

I mellomtiden, avhengig av kvinnens hormonelle bakgrunn, manifesterer han alltid på helt forskjellige måter. Noen ganger er det umulig å forutse hvilken tone som vil vise seg.

Ofte, etter at du har brukt det, blir håret en rødaktig eller grønn nyanse, som er svært vanskelig å fjerne på annen måte.

Hvis du ikke er redd for å få feil farge, må du blande henna og kokosnøttolje før du søker. Så du kan lagre tipsene fra overdrying. Resultatet av flekker varer vanligvis rundt 3-4 uker, men i noen tilfeller kan det forbli i flere måneder.

Hvordan bruke "ombre" -teknikken hjemme?

Fransk teknikk "Ombre" i dag er toppet av popularitet. Med hennes hjelp i mange skjønnhetssalonger og studioer oppnås effekten av brent i solens ringletter. I dette tilfellet kan du oppnå et fantastisk resultat, uavhengig av hårets opprinnelige farge. Farging utført i teknikk "Ombre", skiller ut utrolig jevnhet. Hvis denne metoden brukes av en mester som eier dem profesjonelt, ser frisyren etter prosedyren vakker, naturlig og naturlig ut.

Til tross for at "Ombre" - En ganske komplisert teknikk, du kan også male dine hårtips med din egen hjelp. For å gjøre dette må du kjøpe en spesiell maling, som selges i butikker for profesjonelle stylister og frisører, eller bruk en vanlig clarifier.

For å farge håret riktig med maling, bruk følgende instruksjon:

Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan?
 1. Bruk gummihansker;
 2. Mal malingen i en keramisk eller glassbeholder i henhold til vedlagte instruksjoner;
 3. Bruk en pensel, bruk den resulterende sammensetningen til spissene på ca 5 centimeter lang;
 4. Vent i ca. 10 minutter og bruk igjen malingen, et par centimeter høyere enn forrige gang;
 5. La fargeløsningen være i 10 minutter og påfør et annet lag, og øk fargelengden med 2-3 centimeter;
 6. Etter denne kammen med små tenner, er det nødvendig å distribuere malingen gjennom ønsket overflate, pakk de malte spissene i folie og la den stå i 15-30 minutter;
 7. Etter den nødvendige tiden, bør fargestoffet vaskes av med varmt vann, deretter bruk en fast balsam eller maske for farget hår og vask hodet med sjampo.

Typer farging "ombre"

Med hjelp av teknologi "Ombre" du kan farge tipsene på håret ditt i hvilken som helst farge du vil ha.

Det finnes flere varianter av denne metoden som vil oppnå ønsket nyanse:

Kan jeg farge håret mitt tips hjemme, og hvordan?
 • "Ombre" klassisk eller to-tone, involverer maleri i to nær hverandres farger. Her påføres fargestoffet ikke bare spissene, men også hele lengden på håret. I dette tilfellet velges nyanser på en slik måte at forskjellen mellom dem er nesten umerkelig, men endene blir litt lettere;
 • "Ombre" oppnår en reverseringseffekt. I denne utførelsen blir spissene påført en mørkere farge, mens røttene tvert imot blir avklart;
 • En vintage metode brukes når en kvinne ønsker å få effekten av overgrodde røtter;
 • "Ombre pony tail" fremhever hele området av hestens hale. Denne frisyren er veldig egnet for eiere av langt hår. I noen tilfeller blir fargestoffet ikke bare påtrådt av håret, men også til smørbrød;
 • Skandinavisk versjon antyder å bruke en nyanse av maling til røttene "Platina blond", og på enden - en mørk brun farge;
 • "Ombre" med en tonet kantdesign som passer for jenter med graderte eller tråkkede hårklipp.

Er det mulig å selvstendig anvende teknikken for "balayage"?

Som et resultat av farging ved hjelp av teknologi "Balayazh" en jevn overgang fra mørke røtter til lysender oppnås. Det er bedre å gjøre dette i en skjønnhetssalong, men kostnaden er ofte for høy, så mange jenter eksperimenterer med denne teknikken hjemme.

For å male ved hjelp av "balajazh" hjemme, bør du følge våre instruksjoner:

 1. Først må håret kammes slik at de ikke faller under vekten av fargesammensetningen, og deretter deles inn i likeverdige bjelker;
 2. Hver stråle bør være godt smurt med maling 2,5-3 centimeter fra endene;
 3. Etter 10 minutter, bruk et annet lag, 2-3 cm over den forrige;
 4. Fargemidlet bør stå på håret i 20-30 minutter, skyll deretter grundig med varmt vann.

Selvfølgelig er det bedre å stole på den erfarne mesteren om å endre kardinalt eller midlertidig, for ikke å bli skuffet over resultatet. I mellomtiden, hvis du følger nøye instruksjonene for bruk av fargestoffer, hjemme, kan du også lage en fantastisk frisyre.

Ikke vær redd for å eksperimentere, og andre vil sette pris på endringene i utseendet ditt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

72 + = 77