Magen begynte: Hva skal jeg gjøre og hva kan jeg drikke? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Magen begynte: Hva skal jeg gjøre og hva kan jeg drikke?

Å stoppe arbeidet i magen er ganske ubehagelig fenomen som oppstår hos mennesker i ulike aldre og ganske ofte. Hvorfor får en sunn person en mage? Hvordan fikse denne situasjonen og eliminere ubehag?

Hvorfor magen vokser: vanlige årsaker

Magen begynte: Hva skal jeg gjøre og hva kan jeg drikke?

Det skal bemerkes at nesten alle mennesker som klager over stoppet av fordøyelsessystemet, er jobbet forenet av en faktor - underernæring.

Svært ofte er det det som forårsaker problemer med mage-tarmkanalen, og fremkaller også utviklingen av en rekke patologier av andre systemer og organer.

Spesielt med slike ubehag kommer amatører å spise tett.

Hvorfor oppstår dette problemet?

Overjevning, ubalanserte måltider, forsinkede måltider er de viktigste provokatørene av abnormiteter i arbeidet i magen og vil bli en innsats i sitt normale arbeid.

Årsaken er også den såkalte fastfooden. Mange leder nå et ganske aktivt liv, så de har ikke tid til normale måltider, de blir tvunget til å spise på farten. Derfor må du først svare deg på spørsmålet om ernæring, og så allerede se etter en vei ut av situasjonen.

Det er verdt å merke seg at dårlig tygget mat, som kom inn i magen i store biter, er vanskelig å fordøye. Dette tilbringer mer energi og energi, så noen ganger kan du ha ubehagelige situasjoner. Den stoppede magen i dette tilfellet er ganske naturlig, fordi organismen ikke kan oppleve økt belastning hele tiden.

Til mindre vanlige årsaker er tannssykdommer. På grunn av lignende patologier i munnhulen faller patogene mikroorganismer inn i magen. Bruken av alkohol og røyking påvirker negativt.

Hva er symptomene hvis magen stiger

En person bør varsle når han regelmessig viser følgende symptomer:

  • Hyppig burping, ledsaget av en ubehagelig lukt og en bitter ettersmak;
  • Alvorlighet i magen;
  • Smerte som kan være stump eller akutt;
  • En økning i kroppstemperatur indikerer en alvorlig patologi.

Hva å gjøre hvis magen har steget

Dessverre er det ingen spesifikk behandling. Tiltak for å bekjempe ubehag er mer sannsynlig å være forebyggende, og er hovedsakelig rettet mot å endre kostholdet. For eksempel må du følge et bestemt regime, aldri hoppe over frokost, sett deg selv den mest hensiktsmessige tiden for et fullt måltid og en matbit.

Frokost bør være næringsrik og tilstrekkelig tilfredsstillende, og middag - lett, 3-4 timer før sengetid. Generelt er det bedre å spise mer kalori mat i morgen.

Overeating er en av hovedårsakene til ubehag. Derfor anbefales det å spise oftere, men i små porsjoner. I tillegg har et slikt regime en god effekt på arbeidet i fordøyelseskanalen. Når du observerer fraksjonskraften, kan du distribuere belastningen til henholdsvis dette systemet for å hindre at den stopper.

Det anbefales å spise mat i en avslappet atmosfære, med godt humør. Mange ernæringseksperter og gastroenterologer anbefaler ikke å lese aviser på dette tidspunktet og ikke se på TV. Dette vil ikke overeat og normalt bli full. I tillegg må du stå opp fra bordet med en liten følelse av sult.

En gang i uken kan du gjøre en fastedag, hvile fra tung mat. Dette vil tillate fordøyelsessystemet å slappe av og få styrke. Lossemenyen er best basert på grønnsaker, grønnsaker, frukt.

De er rike på fiber, som renser tarmene og lindrer giftstoffer. Imidlertid, kategorisk forbudt lossing dager under graviditet og amming, forverring av sykdom, sykdommer, nyre og leverpatologier, diabetes mellitus.

Hva kan jeg drikke hvis magen min plutselig stopper?

Magen begynte: Hva skal jeg gjøre og hva kan jeg drikke?

Når et lignende fenomen oppstår regelmessig, er det verdt å bruke en av folkeoppskrifter. Det er nødvendig før hvert måltid å bruke en spesiell kjøttkraft basert på roten av althaea, fennikelfrukter og buckthornbark.

Ingrediensene er blandet i like store mengder. På en skje av tørkede urter trenger du 350 ml varmt vann. Den resulterende blanding blir kokt i et vannbad, avkjølt, filtrert og tatt. Hele løpet av behandlingen for mageproblemer er 1 måned. Samtidig må du drikke et glass kjøttkraft.

Tilhengere av tradisjonelle behandlingsmetoder kan bruke et annet middel - pulver fra urte-tistelen spottet. Du kan kjøpe det på et apotek. Ta bør være 1 ts. seks ganger om dagen.

Krydret mat bidrar til aktivering av blodsirkulasjon og stimulerer hele kroppen. Fennikel og kanel er spesielt gode i denne forbindelse.

Hvis magen har steget opp i en sunn person, med graviditet eller et barn, er det verdt å lage en slik drink: En dessertskje kanel blir omrørt i et glass kokende vann og kokt over en liten brann i 5 minutter. Ta denne typen avkok på en spiseskje 3 ganger om dagen i en halv time før et måltid. Hele løpet av behandlingen tar 2 uker.

En avkok av fennikel er tilberedt som følger: 50 g råmateriale kokes i en time i 2 liter vann. Drikk den til 50 ml på samme måte som en avkok av kanel. Fullt kurs - 3 uker.

Hva skal jeg gjøre hvis babyen min har smerte og mage?

Sterkt ubehag i babyen kan være forbundet med overeating eller drikker mye juice / karbonatiserte drinker. Hos barn fra 5 til 10 år oppstår smerte noen ganger mot angst eller stress.

Først bør babyen legges på den ene siden med knærne bøyde på knærne. I denne posisjonen skal det være 15-20 minutter. Du kan sette en varmepute i mageområdet. Også, du trenger å gi litt vann, men ikke for mye, for ikke å provosere kvalme og oppkast. Det anbefales at magen forsiktig og forsiktig masseres med urviseren.

Hvis barnet er syk, er det nødvendig å provosere et oppkast av oppkast, for eksempel to for å drikke mye vann. Mengden av væske avhenger av babyens alder, for eksempel en 3 år gammel nok 300 ml, en junior skolebarn - 500 ml.

Etter en halv time etter oppkast, hvis barnet blir lettere, må du gi ham svak te, og deretter litt diettmat. Hvis den patologiske tilstanden ikke passerer, må du ringe en ambulanse.

Mage under graviditet steg innsatser

Dessverre, i løpet av denne perioden opplever mange kvinner ulempe og ofte klager over mage-tarmkanalen. Selv om balansert og spiser riktig, kan det fortsatt oppstå ubehag. I denne situasjonen er fraksjonskraften optimal.

Magen begynte: Hva skal jeg gjøre og hva kan jeg drikke?

Ikke tillatt fasting, men samt overeating, overskudd kalorier. En kvinne skal gi opp stekt, salt, varm, røkt. Menyen ved graviditet bør minne kostholdet. Det er bedre å gi preferanse til flytende og grøtaktig retter.

Hvis symptomene er svært alvorlige, er det nødvendig å fortelle observere gynekologen om dette og å ha en undersøkelse hos en gastroenterolog. Spesialister kan ordinere slike legemidler som pankreatin, Festal, Panzinorm, Eubikor, Gevixson, Gastrofarm.

Noen ganger kan du uten medisinering. Dette gjelder for gravide og andre mennesker, for eksempel å drikke kefir eller å spise noe surt (sitrus).

Når symptomene ikke går bort og tilstanden forverres, bør du umiddelbart ringe til nødhjelp. I noen tilfeller kan denne tilstanden indikere en forverring av alvorlig sykdom, forgiftning, etc.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

97 − 95 =