Skjønnhet og helse

Masker for hårstyrking – en ambulanse og utvinning

Hvilken kvinne drømmer ikke om vakre krøller, som en magnet som rivet blikket av andre? Men noen ganger ønsket å skille seg ut er å spille en grusom spøk med oss: hyppig farging, permanent bruk ploek, strykejern og hårføner, misbruk av styling ødelegge hårets struktur, slik at de begynner å bryte ned og falle ut.

Masker for hårstyrking - en ambulanse og utvinning

Dette er et stort problem, spesielt for kvinner, fordi en vakker frisyre er en viktig del av bildet vårt. Herlige damer, ikke panikk! Med denne katastrofen kan og må du kjempe! For eksempel bruker masker som styrker hårets røtter.

Hvorfor faller de ut?

Vanligvis mister vi fra 50 til 100 hår per dag - dette er den naturlige hastigheten på hårutskifting, gitt av mors natur. Men hvis du oppdager at hele strenger faller ut, og mange av dem forblir på pute eller kam, er dette en unnskyldning for å lyde alarmen.

Årsakene til intens hårtap er mange: Underernæring, vitaminmangel, dårlig økologi, stress, ulike sykdommer eller hormonelle feil. Men oftest er tap av dyrebare hår en konsekvens av feil håndtering.

Så uskyldig, ville det virke, vane av kvinner til å trekke håret i en stram strålen kan forstyrre blodtilførselen til hårsekkene, forverring av sin makt, og som en konsekvens - tap.

En annen populær feil er å kaste straks etter at du har hodet ditt. Faktum er at hårpærene svekkes fra badstueprosedyrene, og derfor faller hårene lett ut. I tillegg kan fuktig hår bryte og deformere under kammen.

Og til slutt, flass. Ja, ja, disse forferdelige hvite kornene er dårlige, ikke bare fordi de, som i den beryktede annonseringen, får klærne skitne. Et lag med døde celler, som ikke har tid til å skrelle av hodebunnen, legger seg på overflaten og dermed blokkerer oksygentilførselen til hårsekkene.

Som en følge av dette blinker pærene med tiden, og dette er resultatet - de en gang luksuriøse krøllene i stedet for hodet er på kammen.

Firming hår masker

En av de mest effektive metoder for å bekjempe hårtap er bruk av ulike formuleringer basert på naturlige komponenter. Mange oppskrifter har blitt testet i dusinvis, og til og med hundrevis av år. Hjem grasping hår masker ble brukt av våre bestemødre, de mister ikke deres relevans i våre dager.

Det antas at masken skal påføres etter vasking av hodet. Faktisk gjelder dette bare for kjøpte kosmetikk. Hjemmemasker anbefales å bruke for tørr (høyst, litt fuktig) hår i 35-40 minutter før badprosedyrer.

Og for at verktøyet skal gi maksimal fordel, er det nødvendig å observere flere regler:

  • Ingredienser som inngår i produktblandingen i glass eller porselen;
  • Den preparerte formuleringen skal brukes umiddelbart og ikke lagres til senere bruk.
  • hvis du har en fettig hårtype, bør du være oppmerksom på røttene og hodebunnen når du bruker produktet hvis det er tørt - til tipsene;
  • For å forbedre sammensetningens virkning, isoleres hodet med en plastpose og / eller et håndkle etter applikasjonen.
  • vask masken med varmt vann med en liten mengde sjampo, deretter påfør balsam;
  • Middelene som har egghvite i sammensetningen, må vaskes av med kaldt vann - det varme proteinet svekkes og det vil være vanskelig å fjerne;
  • Den anbefalte frekvensen av behandlingen er 2 ganger i uken.

For fet hår

Masker for hårstyrking - en ambulanse og utvinning

Egg og konjakk. For matlaging, ta 1 egg, legg til et glass konjakk, 1/3 pak tørr gjær, 1 ss. l. Sitron juice og samme smør tistel. Rør godt, bruk på hodet, forsiktig gni inn i røttene, og bruk en kam med sjeldne tenner spred produktet langs hele lengden på krøllene. Sett plastpose på toppen av håndkleet. Virkningstiden er 25-30 minutter, vask deretter masken av med mye vann.

Aloe vera. 1 ss. l. Bland aloe vera-massen med like mye honning og sitronsaft. Den resulterende blandingen påføres i hodebunnen, forsiktig gni inn i røttene (ingen fordeling langs hele lengden kreves). Varer i 40 minutter.

Gjær og yoghurt. 1 ts. tørr gjær, fortynn 70-80 ml varmt vann, melk eller curdled melk og la det stå på et varmt sted i 15-20 minutter. Når gjæren er egnet, distribuer vattnet over strengene, og ta særlig hensyn til røttene og hodebunnen. Sett på en plastpose eller dusjhett, fra oven, knytt et håndkle. Varer i 30 minutter.

For tørt hår

Sitron og olivenolje. Bland 2 ss. l. kvalitet olivenolje med juice av halv sitron. Fordel denne blandingen langs hele lengden av trådene, sett på en dusjhette. Varer i 30 minutter.

Rømme og banan. 1 moden banan i en blender, legg til 3 ss. l. rømme og 1 ss. l. kvalitet olivenolje. Den resulterende massen påføres strengene, dekker hodet med polyetylen. Varer i 20 minutter.

Avokado og eggeplomme. Halvparten av den modne avokadofrukten blandes i en blender, tilsett eggeplommen av et kyllingegg og fordel denne sammensetningen langs strenger. Soak den oppstrammende masken for tørt hår i 1 time, skyll deretter.

Kefir og egg. Bland 1 ts. ricinusolje, eggeplomme og 3 ss. l. kefir. Mass det på hodet og spre det over alle strengene ved hjelp av en kam. Varigheten av tiltaket er 1 time.

For farget og skadet hår

Gelatin og melk. 10 g gelatin oppløses i 500 ml varm melk (eller vann). Fordel væsken jevnt i strengene (du kan bare skylle hodet med det). Varer i 15 minutter.

Burdock mask. En liten mengde burdock-olje oppvarmes og påføres hårets røtter. Bruk deretter kammen til å distribuere produktet langs hele lengden på krøllene. Soak i minst 1-1,5 timer, skyll deretter. For større effekt kan andre produkter (for eksempel sennep, honning eller kakaopulver) legges til burdock-forsterkende hårmask.

Løk og ricinusolje. Pære gjennom kjøttkvern, til den resulterende vasselen, legg til 5-6 dråper ricinusolje. Gni forsiktig denne sammensetningen i hodebunnen og la den stå i 30 minutter.

Valnøtt og melk. Fra valnøtter kan du forberede en utmerket firmaske for farget hår. For denne 2 ss. l. knuste kjerner helles 70 ml varm melk. Når det kjøler seg ned, legg til eggeplommen av kyllingegget. Mass det på trådene, suge i 40-60 minutter.

Masker for hårstyrking - en ambulanse og utvinning

Til slutt, vil du åpne en liten hemmelighet: ved hjelp av en oppstrammende masker fra hår tap, kan du ikke bare gi et nytt liv til håret ditt, men også for å få dem til å begynne å spille dine nye nyanser.

Så, hvis du er en blonde, for å gi en rikere farge til låsene dine, skyll dem ikke med vann, men med avkok av kamille. For brownies er det ingenting bedre enn iransk henna, og hvis du er den heldige innehaveren av mørke og svarte krøller, legg til 1 ss vann for å skylle vann. sterk tebrygging eller naturlig kaffe.

Resultatet av slike prosedyrer vil ikke ta lang tid å vente, og snart kan du være stolt av ditt tykke, skinnende hårhår!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1