"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

“Midlertidig farging”: Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår

Hver kvinne ønsker å endre sitt bilde fra tid til annen. Men radikalt å hente håret i eksotiske farger er få. Flushing maling for lys eller mørkt hår - den beste løsningen på kort sikt i bildet. Det vil bidra til å gi håret riktig nyanse, ikke ødelegge strukturen, i motsetning til aggressive industrielle midler.

Blant hårfargene som vasker av med vann, er det naturlige, organiske fargestoffer, samt spesifikke tonics, skum, emulsjoner og til og med fargestifter. Med hjelp av denne "arsenal"Du kan endre utseendet ditt når du vil, og ikke bekymre deg for den sunne tilstanden til håret ditt.

"Ustabil kjemi"

"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår

Den sikreste måten å farge hår er å kjøpe og bruke en standard industriell maling.

Imidlertid er det noen som er nølende med å ty til ekte kjemi, siden det vil være mulig å gjenopprette den opprinnelige nyansen bare ved langvarig voksing eller vasking, noe som ødelegger krøllene alvorlig. Moderne produsenter av profesjonelle merkevarer har en nyhet - en spyling uten ammoniakk for hår.

Prinsippet for operasjonen er det samme som det som er vanlig for husholdningsalternativer. Du velger riktig nyanse og farger håret ditt hjemme eller i salongen. Og vanligvis er den endelige tonen akkurat den samme som i bildet på modellen fra emballasjen.

Slike produkter er alltid i overflod både i spesialiserte salonger eller butikker, og i massemarkedet. Produsenten gir alltid garanti for å skaffe fargen, som på pakken (selvfølgelig med rimelig bruk av midler for alle foreskrevne regler). Denne maling, selv om den ikke inneholder ammoniakk, skader fortsatt håret, som enhver annen kjemi.

Med hyppig bruk kan det gjøre dem tørre, sprø og svekket. Derfor, hvis du ofte eksperimenterer med låsene dine med det, må du prøve å organisere håret ditt riktig. Du kan bruke ferdige groomingprodukter, eller se folkemerker oppskrifter for masker.

Bezmiamica-maling, som er vasket av, blir fjernet fra håret gradvis. Dens pigment er fullstendig nøytralisert etter 28-30 bruk av rensemidler (sjampo). All denne gangen holder hun på låsene sterkt, og mister ikke den originale juiciness av tonen hennes.

Fordelene ved å bruke bezammia betyr

"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår
  • Mulighet for kardinal bildeforandring uten å forårsake betydelig skade på helse og struktur av ringlets;
  • Resultatet ligner produsentens uttalelser;
  • Gradvis utvasking av pigmentet fra cortex med vann og sjampo, uten bruk av aggressive midler for vasking;
  • Akseptabel pris;
  • Universitet og tilgjengelighet.

Ved hjelp av dette produktet kan du endre fargen på alle hår eller individuelle tråder, utføre toning og utføre fargestoffer. Selv om du ikke er fornøyd med resultatet, vil du være sikker på at pigmentet helt sikkert vil bli vasket ut av hårets komponenter. Bruk dette verktøyet du kan både i den profesjonelle salongen og deg selv, hjemme.

Forresten, noen forbrukere hevder at standard ammoniakkholdig maling også har det å vaske ut av cortex og kutikula. Dette er ikke helt sant. Gjennom hvor mye det vanlige hårfargen er vasket av - det er vanskelig å si.

Faktisk degraderer pigmentet over tid under påvirkning av ulike effekter, særlig ultrafiolett stråling. Håret brenner litt ut, og det viser seg ikke så attraktivt, "Piebald"Shade.

Den rødhårede damen kan ha farge på rust, brunettene har oftest en kobbervann, blondene har yellowness. Men fargen som oppnås ved farging, forsvinner ikke hvor som helst. Voksende røtter legger til heterogenitet i fargen, noe som kan skape en visuell illusjon av pigmentutvasking.

Men fullstendig husholdningsfargestoff er ikke likvidert under noen omstendigheter. Hvis du vil returnere den "innfødte" fargen på hårhåret ditt, må du vende deg til mesteren og gjøre en kostbar vask med avklaring.

Fasjonable nyheter: sprayer, fargestifter, tonics

"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår

Ønsker du å endre hårfarge i en kort stund uten å forstyrre tilstanden din og uten å gripe til radikale fargestoffer? Da er de moderne trenderne i form av pastellkritonger, spray og fargebalmer bare for deg!

Disse midlene er sparsomme, og ikke skade tilstanden på krøllene dine. I tillegg blir de vasket av etter 2-3 hodeskudd, noe som er nødvendig med tanke på ekstravagansen av de foreslåtte nyanser.

Det er vaskbare spray-hair fargestoffer. Vanligvis har de giftige og lyse neonfarger, og er populært blant ungdommene. Noen jenter foretrekker å spraye seg selv. De fortynner kaliumpermanganat eller zelenka med vann i en viss andel og sprøyter over hele området av hodet eller individuelle tråder.

De mest etterspurte er skyggefargede sjampoer. Imidlertid er deres effekt noen ganger så umerkelig at kvinner ikke føler forskjellen i det hele tatt etter å ha fjernet fargestoffet fra håret. Slike produkter passer best for håndhårte jenter og brunehårede kvinner, samt farvede blondiner, som ønsker å gi håret en interessant tone.

Tonic er et hårfargestoff som er vasket av etter omtrent en uke. Avhengig av varigheten av aldring ved fargingstid, kan denne perioden øke.

Fargestifter eller pasteller for hår blir vasket av enda tidligere enn i en uke. De passer hovedsakelig for blondiner som ønsker å kjøpe poppefersken, rosa og delikate lilla farger på sine luksuriøse krøller.

Henna eller basma

"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår

Hva heter navnet på det sikreste og mest populære hårfargen som er vasket av? Det stemmer, henna! Både henna og henne "relativ"Basma, er de mest kjente naturlige fargestoffene.

I moderne butikker har farveløs henna dukket opp, som brukes til å gjenopprette masker, men eksperter forsikrer at det er en surrogat, og det har ingen nyttig effekt på hørens hode. Og her er den nåværende pigmenterte hennaen i stand til ikke bare å tynne låser, men også å helbrede håret, og gjenopprette strukturen på alle lengder.

Intensiteten av skyggen, som kan oppnås ved hjelp av "renHenna varierer fra oransje til rødt og kobber. Alt avhenger av hvor mye du holder pulveret på hodet ditt. Basma er en mørk blå fargestoff, og hvis du bare bruker den, kan du få en blåaktig svart, eller til og med en dyp grønn nyanse av hår.

Moderne kvinner foretrekker å blande to pulverpigmenter for å oppnå en homogen naturlig nyanse med kaffe, sjokolade eller kastanje.

Fordeler og ulemper ved farging med basma og henna

  • Mulighet for å oppnå nesten hvilken som helst nyanse;
  • Ingen kjemi i sammensetningen av maling;
  • Langvarig bevaring av nyansen oppnådd - fra en måned til seks måneder;
  • Hyggelig lukt av frisk te fra håret etter farging (enig, ikke par "smaken"Ammoniak, som er lagret på krøllene etter bruk av husholdningsmaling!);
  • Styrke håret, gi dem en tetthet, styrke og elastisitet.
"Midlertidig farging": Alt du trenger å vite om vaskbare farger for hår

Dessverre har denne metoden sine ulemper. For eksempel anbefales henna ikke å misbruke eiere av tørt og sprø hår: det er i stand til å tørke krøller enda mer. I tillegg kan du få en helt uventet og veldig lys farge, som ikke alle vil like.

Det er vanskelig å male etter henna og basmas, til pigmentet er helt vasket. Og hvis den valgte skyggen viser seg å være lettere "mors"En organisk blanding kan ganske enkelt ikke fungere.

Hvis du vil forvandle, gjør ditt utseende "saftigere", Og bare endre bildet for en kort stund, bruk verktøyene gitt i denne artikkelen. De vil ikke forårsake skade på låsene dine, og gir deg den skyggen du ønsker. Vi anbefaler også å prøve disse metodene før du bestemmer deg for permanent farging. Vær original og attraktiv!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 19 = 21