Mumien mot strekkmerker | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Mumien mot strekkmerker

Problemet med utseendet på strekkmerker er kjent for mange kvinner. De blir oftest dannet i magen, lårene og baken. Disse stygge arrene på kroppen kan ødelegge utseendet til selv den mest velpleide dame. Årsakene til utseende av ubehagelige grooves kan være flere: graviditet, et skarpt tap eller økt vekt eller mangel på kollagen. For å eliminere denne mangelen, bruker kvinner mye tid og penger.

Mumien mot strekkmerker

Alle slags dyre masker i mote salonger, importerte kremer som ikke gir noen effekt, blir tvunget til å senke hender. På denne bakgrunn kan massen av komplekser utvikle seg: Motviljen mot å vise kroppen din under intimitet og forlegenhet på å kle seg ut på stranden, bringer kvinner til nervøse sammenbrudd.

Hva skal jeg gjøre og hvor å finne en vei ut av denne situasjonen?

Krem med mumie fra strekkmerker vil bidra til å løse det vanskelige problemet med å bli kvitt stria.

Mumiye – et godt naturlig middel, som ble brukt i antikken for behandling av ulike sykdommer, er fordelene i vår tid også ubestridelig.

Hva er en mamma

Dette unike verktøyet inkluderer: bergarter, tjære, dyreklær,
små partikler av planter og ca. 30 biologisk aktive komponenter. De viktigste mikronæringsstoffer som utgjør mummien er jern, kalsium, magnesium, aluminium, nikkel og forskjellige aminosyrer.

Mumien mot strekkmerker

Denne homogene mørkebrune massen har en spesiell lukt og bitter smak. De fleste av de østlige eliksirene er utarbeidet med denne magiske virkemåten.

Mumiye – øker elastisiteten i huden, beriker den med vitaminer, har gode regenererende egenskaper. Derfor er mumien fra strekkmerker brukt som et forebyggende og terapeutisk middel, som kan være veldig lett forberedt hjemme.

Hjem oppskrifter for kremer med mumier

Hjem rettsmidler for strekkmerker med mumier er veldig lett å forberede og har en lang holdbarhet.

Denne naturlige medisinen kan kjøpes på nesten hvert apotek i form av tabletter eller kapsler.

Mumien mot strekkmerker
  • Klassisk oppskrift: i en liten bolle, presset ut 100 gr. baby krem. 2-4 gr. mamma, er det nødvendig å oppløse i en liten mengde renset vann og legge til krem. Det tilberedte produktet skal overføres til en liten krukke og oppbevares i kjøleskap (3-4 måneder). Kremet påføres daglig, gni inn i huden med massasjebevegelser i 15 minutter;
  • Krem med tilsetning av essensiell olje: Oppskriften ligner den første, bare til slutt må du legge til en essensiell olje som har en anti-cellulittegenskap (oransje, rosmarin, lavendel). I tillegg til sin anti-cellulitt effekt, kan essensielle oljer nøytralisere mummens ubehagelige lukt;
  • Oljete krem: Siden tabletter ikke oppløses i olje, må de fortynnes i en liten mengde rent vann (det kan være mineral), og deretter tilsettes mynte eller roseolje. For 1 tablett av legemidlet er 1 ss. skje med olje.

Hvordan bli kvitt lukten

Hvis du har kjøpt en kvalitetsmummi, vil den ha en ganske ubehagelig lukt, karakteristisk for en fjell tjære, hvorfra det ikke blir lett å bli kvitt. Hjelp til å forråde ditt middel fra strekkmerker med en mummig behagelig aroma, essensielle oljer kan.

Hvis du legger bare noen få dråper av din essensielle essensielle olje til den forberedte massen, vil du ikke bare bli kvitt den spesifikke lukten, men forråder også huden din til en behagelig aroma.

Hvordan søke strekkmerker krem

Mumien mot strekkmerker

Tilberedt krem ​​med mummi fra strekkmerker bør påføres på forrenset og godt dampet hud. I en ideell variant er det nødvendig å skrive et bad og rense kroppen med en skrubbe og svamp.

I dette tilfellet absorberes nyttige stoffer og mikroelementer raskt inn i huden. For å bruke en krem ​​er det nødvendig massebevegelser, med klokken.


Prosedyren bør vare ca. 15 minutter. til krem ​​er helt absorbert.

Påføring av krem ​​under graviditet

Bruk mamma fra strekkmerker under graviditet anbefales 2-3 ganger i uka. Dette vil øke elastisiteten og tonen i kroppen, gjør det mindre synlige allerede eksisterende strekkmerker og forhindre fremveksten av nye.

Siden mummien inneholder tilstrekkelig aktive biologiske stoffer, anbefales det ikke å bruke det gjennom hele graviditetsperioden. Før du bruker mumien fra strekkmerker, konsulter en lege som kan fortelle om du kan bruke denne løsningen i ditt spesielle tilfelle.

Tips for bruk av krem ​​fra strekkmerker

Vanligvis, etter 1 måned med vanlig påføring av krem ​​med mumier fra strekkmerker, vil en positiv effekt bli sett.

Men hvis du vil fremskynde prosessen og gjøre de ubehagelige arrene på kroppen mindre merkbare eller til og med kvitte seg med dem, følger du enkle og effektive regler:

Mumien mot strekkmerker
  • Hvis kremet ditt etter langvarig lagring er blitt væske, ikke panikk. Det er nødvendig å endre merket av brukket fløte eller redusere den delen av mummien som består av
  •  Hvis du vil oppnå resultatet så raskt som mulig, må du bruke medisinblandingen 2 ganger daglig (etter dusjen). Produktet er helt naturlig, har ingen kontraindikasjoner og kan ikke skade huden din (unntak – personlig intoleranse av komponentene);
  • Det vil bidra til å akselerere den terapeutiske effekten av en spesiell massasjevals. Med hjelpen kan du øke blodstrømmen til huden, på grunn av hvilken absorpsjonen av stoffet vil øke. Massasje er kontraindisert i underlivet til gravide kvinner;
  •  Sykepleiere anbefales ikke å bruke produktet på brystområdet, slik at det ikke kan komme inn i munnen til babyen;
  • Det anbefales ikke å ta en dusj eller et bad i 4 timer etter bruk av medisinblandingen;
  • Hvis det er mørke flekker på huden etter bruk av blandingen, kan de lett fjernes med sitronsaft eller sminkefjerner;
  •  Mørke flekker fra krem ​​på klær og sengetøy vaskes med en blanding av vaskesåpe og sitronsaft.

Kosmetikere anbefales å bruke mumien fra strekkmerker, i forbindelse med peeling. Dette gjør at du kan akselerere tiden når strekkmerker forsvinner og huden blir helt jevn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 3 =