Skjønnhet og helse

Salon prosedyrer for vekttap

Kvinner vil alltid se ut som dronninger, så de er villige til å bruke på det, ikke bare tid og energi, men penger. I dag i skjønnhetssalonger presenteres et bredt spekter av prosedyrer, noe som gjør det mulig å kvitte seg med ekstra pounds uten mye problemer. For å finne den rette varianten for deg selv, er det verdt å vurdere de viktigste egenskapene til de mest populære.

Effektive prosedyrer for å miste vekt

Salon prosedyrer for vekttap

Praktisk sett i alle skjønnhetssalonger er det et bredt spekter av aktiviteter som varierer i priskategori, resultat og selvsagt handlingsmåte.

La oss dvele på de mest populære varianter:

 • Ozonbehandling. Basert på injeksjoner av en blanding av oksygen og ozon i problemområdet. Som et resultat er fettvev mettet med oksygen, giftstoffer og overflødig fuktighet frigjøres. Flere behandlinger vil lindre deg av cellulitt og forbedre hudtilstanden;
 • Kryoterapi. Det er basert på tonisk effekt av kulde på hudceller. Økter forbedrer aktiviteten til celler, blodstrøm og metabolisme;
 • Akupunktur. Denne metoden har blitt brukt siden antikken til å behandle mange sykdommer, det bidrar til å miste vekt. Ekstra pounds går tapt på grunn av redusert appetitt og en forbedring i metabolisme;
 • Trykk terapi. Denne ganske effektive metoden har dukket opp nylig, men har allerede funnet sine fans. Problemområdene i kroppen strammes av en spesiell korsett, inn i hvilken trykkluft kommer inn. Alt dette gjør det mulig å forbedre blodstrømmen. For å oppnå gode resultater må du gjøre minst 14 økter.

De mest kardinale metodene inkluderer fettsuging, siden dette er en reell operasjon. Under det suges overskytende fett fra kroppen.

Maskinvareprosedyrer

Denne retningen for å miste vekt blir stadig mer populær hver dag. Det er flere alternativer som gir gode resultater.

Lymfatisk dreneringsmassasje. På grunn av manuell eller instrumentell virkning på lymfeekstrakter, fjernes overskytende væske fra kroppen. For å kvitte seg med hatte kilo, må du bruke minst 5 økter, men de første resultatene vil bli synlige etter første gang.

LPG Endermology eller lipomassasje. En person har på seg en spesiell dress, hvor spesialisten med en bestemt enhet passerer gjennom kroppens problemområder. Denne maskinvareprosedyren for vekttap fører til det faktum at prosessen med dannelse av elastin og kollagen i celler er aktivert.

Pasienten føler ikke noe ubehag. Hjelp slike manipulasjoner for å kvitte seg med cellulitt, redusere mengden fett og korrigere kroppens konturer. I tillegg øker immuniteten og arbeidskapasiteten forbedres. Effekten av denne massasjen varer ca 6 måneder.

Muskelstimulering. Effekten oppnås på grunn av effekten av elektrisk strøm. Lignende prosedyrer for vekttap kalles også "lat". Under påvirkning av nåværende, muskler kontrakt, øker blodstrømmen og metabolisme.

Kavitasjon. På grunn av bruk av ultralyd er fettcellene flytende, noe som gjør at kroppen lett kan fjerne dem. Kavitasjon gjør det mulig å kvitte seg med cellulitter og fettavsetninger. For å oppnå gode resultater er det nødvendig å gjennomføre minimum 5 økter.

SPA - prosedyrer for å miste vekt i salonger

Salon prosedyrer for vekttap

Denne kategorien inneholder et stort antall hendelser, men generelt kan vi markere de mest populære områdene: wraps, peelings, massasjer og badprosedyrer. Oftere tilbyr skjønnhetssalonger kundene til programmet for en dag eller i lengre tid.

Dette er nødvendig for å få et godt og langvarig resultat. La oss dvele på de mest populære varianter i mer detalj.

Massasje. Slike SPA-prosedyrer er de vanligste og tilbyr dem i nesten hver salong. Til dags dato er det et stort antall varianter av massasje.

For å oppnå gode resultater, er det best å kombinere det med aromaterapi, peeling, innpakning etc. Den mest populære typen massasje er manuell, fordi den lar deg føle presset og gir fullstendig avslapning. Mange foretrekker maskinvareeffekter.

Wraps. Det er et par effektive alternativer:

 • Sjokoladeinnpakning bidrar til å bli kvitt cellulitt og forynge huden. Hans show business stjerner elsker ham. Først blir legemet utsatt for damping, skrubbing og bare da blir den tilberedte sjokoladesammensetningen påført. Dette fjerner overflødig væske og toksiner;
 • Effektiv SPA-prosedyre for vekttap - wraps basert på alger. Spesielt pulver er avlet i essensielle oljer, noe som forsterker effekten og gir en avslappende eller toning effekt. Prosedyren utføres i ca. 40 minutter. Interessant er de oppnådde nyttige substansene absorbert i kroppen i løpet av dagen. Wraps utføres også med hele alger, og avhengig av deres type, varierer effekten også.

I tillegg, for innpakning kan du bruke forskjellige typer leire, honning, kaffe, alle disse alternativene har en rekke nyttige stoffer som trengs for vekttap.

Bad prosedyrer. Under påvirkning av temperatur, slagg, giftstoffer og overflødig fuktighet, forlater kroppen sammen med svette. I tillegg forbedrer disse tiltak blodsirkulasjonen, metabolisme og senker aldringsprosessen.

Nylig er en stor popularitet nydt av badeprosedyren for vekttap, som kalles "Cedarfat". Prosessen varer en time. På denne tiden en person flere ganger i 10 minutter. sitter i en ekte cedar fat, hvor kroppen blir behandlet med damp. På grunn av at hodet er ute, reduseres belastningen på hjertet.

I badstuen, som i badet, kan du utføre ulike kosmetiske aktiviteter for å forbedre effekten av å miste vekt. Etter dampbadet må du ta en varm dusj. Dette er viktig for å miste vekt, da kapillærene effektivt elimineres fra væske og andre stoffer.

Det anbefales å drikke varm te eller urteinfusjon. Det er mange prosedyrer i badstuen for vekttap. For eksempel, etter den første tilnærmingen til damprommet, anbefales det å lage en maske basert på honning.

Før neste besøk kan du gni kroppen med salt, pakke et håndkle og sitte i 5 minutter, noe som også vil øke effekten av å miste vekt. Utmerkede resultater gir wraps i badstuen. Det er best å velge en honning- eller kaffevariant. Etter den første økten kan du se gode resultater.

Vannprosedyrer for vekttap. Brukt slike metoder i det gamle Hellas. Vannprosedyrer kan forbedre balansen i væske, styrke immuniteten og gå ned i vekt.

De mest populære alternativene er:

Salon prosedyrer for vekttap
 • Kontrastdusj. Menneskekroppen helles med mineralvann med forskjellig sammensetning og temperatur, noe som fører til økt metabolisme, forbedring av hudtilstanden og å bli kvitt cellulitt;
 • Charcot er dusj. Massasje utføres av vann, som leverer under høyt trykk. Denne prosessen forbedrer blodsirkulasjonen og lymfatisk drenering. I tillegg til å miste vekt, bidrar en slik dusj til å normalisere prosessen med fordøyelsen;
 • Saltede bad. Det er best å bruke havsalt, det har en anti-cellulitt effekt og leverer kroppen med nyttige stoffer. Badet bidrar til å bli kvitt tretthet, forbedre hudtilstanden og gå ned i vekt;
 • Undervanns massasje. En person legger seg ned i et spesielt bad der mineralvann oppsamles. Spesialisten utfører en massasje med en vannstrøm. Dette forbedrer blodsirkulasjonen, og er også en utmerket profylakse for åreknuter. For å få en god effekt må minst 10 prosedyrer gjøres;
 • Barnebad. Slike tiltak bidrar til å rense kroppen av skadelige stoffer, styrke immuniteten og forbedre arbeidet i åndedrettssystemet og hudforholdene.

Dette er ikke hele listen over eksisterende vannprosedyrer som lar deg kvitte seg med overskytende kilo.

Miste vekt med sinnet!

Hvis du bestemmer deg for å velge selvsalonprosedyrer for vekttap, så vær sikker på å spørre spesialisten for eksisterende kontraindikasjoner og fortsett til økter bare etter å ha konsultert en lege.

Husk at for å opprettholde resultatet må du rette maten, unntatt fra det kalori og skadelige matvarer. Alt dette vil tillate deg å glemme overflødig vekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 5