Solbrenthet i solariumet: Hvorfor beskytte huden? | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Solbrenthet i solariumet: Hvorfor beskytte huden?

Hvorfor er det spørsmål om hvordan du bruker en krem ​​til et solarium? Det er ingen mulighet til å ligge på stranden – de skal luxuriate under den kunstige solen, og kosmetiske midler blir tatt av de som ble igjen etter ferien.

Forbereder å besøke solariumet

Solbrenthet i solariumet: Hvorfor beskytte huden?

Kunstig sol gir ut innen 10 minutter så mye ultrafiolett som vanlig for hele dagen ved ekvator. Kremet til solariumen beskytter huden mot brann og tørking, samtidig som den fremmer rask mørkning av huden. Vanlige kosmetikk med beskyttende faktor SPF er laget for langsom og gradvis soling.

Hvis kroppen har en spredning av føflekker, bør du alltid konsultere legen din før du starter prosedyrene i solarium, og finne ut om skade tanning helse.

Først blir kapselen innlagt med 3 minutter og øker kun gradvis tiden til 10 minutter.

Det anbefales å dusje før hver økt, slik at pigmenteringen vil ligge flatt.

Det er nødvendig å forberede et tøfler eller en spesiell hette – håret som er påvirket av kraftig stråling fra kvartslamper, tørkes opp. På legemet, ansiktet og leppene er det nødvendig å bruke en spesiell solkrem i solariumet, som må dekkes selv av cowards.

Det er ikke nødvendig å bli overrasket. Uten sengetøy i kapsel å gå er ikke akseptert, og tynne bomullsdyner savner en liten mengde ultrafiolett, noe som er skadelig for intime steder.

Kosmetisk betyr å beskytte ansiktet for å skaffe seg en lønnsom, umiddelbart stor krukke. Men for kroppen kjøper de to rør – større og mindre. For første 2 økter krem ​​med sterkere beskyttelse – bare han er i stand til å redde den bleke huden brenner, og når det er det vil lyse opp parameterne for et beskyttende middel kan være forskjellig.

I tillegg til krem, bør du kjøpe solkrem leppestift. Det brukes på lepper og brystvorter.

Etter påføring av krem ​​til solarium på ansiktet og kroppen av håndflaten, bør den tørkes grundig. Hvis du glemmer dem, vil de skaffe seg en intenst brun farge. Det vil føre til et smil fra andre.

Typer av kosmetikk for kunstig solbrenthet

Kosmetisk industri tilbyr forskjellige typer spesiell kosmetikk for solbrenthet:

 • Acceleratorer av solbrenthet, som inkluderer tyrosin;
 • Beskyttende midler med en tingleffekt – de forårsaker et rush av blod til huden, forbedrer oksidative prosesser i vevet;
 • Kremer med bronzer. Under deres innflytelse mørkner det øvre laget av epidermis raskt, men nok solstråler i en kort stund;
 • Fuktighetsgivende kosmetikk. I solarium er denne kvaliteten viktigst – under kvartslamper tørkes huden mye raskere enn på stranden.

Å velge hvilken som er best å bruke en krem ​​til et solarium, må du prøve å kjøpe kosmetikk som kombinerer flere eksponeringsmekanismer.

For tiden er følgende kosmetiske serier som produserer spesielle kremer populært:

 • Browning silke;
 • Crystal ansikter;
 • Australsk sol;
 • Blendende bein;
 • Leg arbeid …

På emballasjen er det alltid skrevet hvor produktet påføres, på ansiktet eller på kroppen.

Sammensetningen av beskyttende kremer kan inneholde:

 • shea smør;
 • aloe vera;
 • kokosnøttolje og lignende.

Det er nødvendig å umiddelbart kjøpe og kremer som brukes etter soling i solarium. Den mest effektive er:

 • Glamorøs skjønnhet;
 • Aloe der;
 • Kjæreste se.

De opprettholder pålitelig fuktighet i de dype lagene i huden.

Solbrenthet i solariumet: Hvorfor beskytte huden?

Midler med tyrosin er uønsket til bruk for de som har en delikat tynn hud eller en tendens til allergiske reaksjoner. Etter påføring stimulerer de et oksygenoppløp, noe som betyr at kløe og prikker kan føles. Personer med sensitiv hud har en risiko for å utvikle en uønsket dermatologisk reaksjon.

Selv brunfargen vil ikke fungere hvis du kjøper “Ikke hans“Betyr. Det er nødvendig å se på hvilken type hud krem ​​er laget for.

Det er ønskelig at de rettferdige skal uten bronzer og til å sole seg. Men svarte er det bedre å kjøpe en krem ​​med en bronzer til et solarium. Fra de første øktene blir hudfargen lys og rik.

Olje for solarium

Er det mulig å erstatte kremet til et solarium med noe, hvis det ikke er dusj for bruk av tradisjonell kosmetikk eller er det ingen tillit til industriell beskyttelse? I tillegg er spesielle midler ikke billige.

Budsjett og trygt alternativ – konvensjonelle vegetabilske oljer. Hvis uavhengig av oljeblandingen, da ikke bare være i stand til å redusere kostnaden av prosedyren, men også løse ett av hovedproblemene med de som besøker et solarium alene – påføring av et beskyttende middel i området ved baksiden.

Sett opp verktøyet til følgende komponenter.

Som baseoljen brukte olivenolje, aprikos, kokosnøtt, valnøttolje, linfrø eller hvetekim. Aktivering av beskyttende egenskaper med essensielle oljer: mynte, sypress, ylang-ylang, rose, kamille.

Forhold – for 50 g baseolje 5 dråper eter. Misbruk av essensiell olje kan skade de øvre lagene av epidermis.

Eteriske oljer fra sitrus og komponenter som stimulerer blodtilførsel, ikke bruk for aktivering. Disse essensielle oljer er de midlene som mottas på grunnlag av frukt: appelsin, sitron, lime, samt spisskummen frø, nellik, kanel og lignende ved handlingen.

For å øke produktets beskyttende egenskaper, blir vitamin A og E tilsatt. De kan kjøpes i form av oljer i konvensjonelle apotek.

For å erstatte en krem ​​til solterrasse er det mulig middelene som er laget under oppskriften:

 • avocado olje – 1 del;
 • valnøttolje – 1 del;
 • olivenolje – 2 deler.

På 100 g av sammensetningen 5 + 5 – essensiell olje av kamille og mynte, en kapsel av vitamin E og 2 dråper vitamin A.

Solbrenthet i solariumet: Hvorfor beskytte huden?

Det resulterende produktet for soling er fortynnet med vannhalvdel, plassert i et hetteglass med en dispenser. Det er veldig praktisk for jevn applikasjon, og du kan selvstendig takle bakområdet.

Etter prosedyren blir ingen emulsjon påført huden, men oljen i ren form. Ved bruk av oljer viser fargene på huden seg å være like vakker som etter kremenes påvirkning.

Det er umulig å gi et entydig råd, hvilken krem ​​er best å bruke i et solarium. Valget avhenger av farge og type hud, individuelle preferanser, økonomiske muligheter. Alle velger sine egne midler for seg selv.

Hvis preferanse er gitt til oljen, skal den påføres huden 2-3 dager før øktene. Dette vil optimalisere huden for prosedyrene. Vakker og jevn du brun og fuktig hud!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 + = 71

Adblock
detector