Stadier av ansiktshudpleie | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Stadier av ansiktshudpleie

For at ansiktet ditt alltid skal se ung og vakkert ut, må du finne tid til det på daglig basis. Fuktighet, rensing, toning, beskyttelse og ernæring - dette er noe uten hvilket huden vår må være veldig vanskelig, uavhengig av dens type.

Men hva er det kosmetiske middel til daglig omsorg for huden i ansiktet av huset, er det vanskeligere å bestemme. Tross alt vil korrektheten av valget av disse midlene avhenge av hjelpen eller skaden påført henne.

Stadier av ansiktshudpleie

Suksessen til resultatet avhenger av:

 1. regelmessighet av omsorg;
 2. korrektheten av valget av kosmetikk.

Stadier av ansiktshudpleie

Ta vare på normal hud bør inkludere slike trinn:

№1. rensing - Dette er den første fasen av omsorg, av korrekthet og regelmessighet som avhenger av skjønnhet og friskhet i huden. Bruk hygieneprodukter som vann, lotioner, tonics, scrubs, peelings.

Vann spyler igjen smuss fra overflaten. Det beste resultatet når du vasker er hentet fra mykt vann (regn, opptining), men prosessen med å samle det er svært vanskelig og ubehagelig for byboere. Det vil bidra til å myke boraxens vann - bare en teskjef for to liter kokt vann.

Lotioner og tonics i tillegg til rensing, myke, berolige, tone og desinfisere epidermis.

Scrubs eller peelings rengjør hudlagene på et dypere nivå, eksfolierer de gamle cellene og flekkene. Disse er kraftige midler for effektene, og derfor anbefales de ikke daglig for bruk. De påføres fuktet hud.

№2. toning

Etter rensing får huden vår litt stress, irritasjon, og derfor skal det bli roet - tonet. Her kommer tonics (lotions) til redning, som til slutt blir renset, beroliger og mettet med fuktighet. De hjelper hver enkelt hud på egen måte hverandre: tørk - myk, hold fuktighet i den, fett - smale porer, gjør det kjedelig.

№3. fukting

Stadier av ansiktshudpleie

Vi kan bare skylle ansiktet med vann, men vil det være nok? Derma vil ta en del av dette vannet, men hoveddelen av fuktigheten kommer fra våre interne reserver.

Og hvis det er overtørket, betyr det ikke at reserver går ut, det har bare mistet evnen til å beholde fuktighet. En fuktighetsgivende maske, tonics, kremer er designet for å gjenopprette den.

Hvor mange ganger tar det for å gjøre denne prosedyren for ikke å skade? Tidligere var det en mening at en gang er nok for en dag, men praksis har vist at det skal gjøres "på etterspørsel" av kroppen, det vil si når det er tett følelse.

№4. Strømforsyning

Så ble huden rengjort, fuktet, vel og nå må den bli energisert med viktige elementer for det. For dette trenger vi nattkrem eller nærende masker.

№5. beskyttelse

Og selvfølgelig må vi ikke glemme beskyttelse, fordi slike "banditter" som sol, frost og vind, er alltid på vakt. Og om de små tyverne av fuktighet - oppvarming og forurenset atmosfære - trenger heller ikke å bli glemt. Spesielle midler er tilgjengelige for beskyttelse, som finnes i butikker eller apotek. Men det er best å bruke naturlig kosmetikk.

Ansiktspleie etter 30 år

Må inkludere spesielle folkemerker og kosmetiske produkter, salongprosedyrer, en sunn livsstil og riktig ernæring. Omtrent i denne alderen vises de første rynkene, og huden mister sin opprinnelige elastisitet.

Selv om ansiktet forblir det samme strålende og ser også attraktivt ut, husk at din biologiske klokke begynte å virke mot deg.

Reglene for hudpleie etter 30:

Stadier av ansiktshudpleie
 • Nakken krever samme omsorg som ansiktet, det er hun som gir ut kvinnens sanne alder;
 • Solbrenthet anbefales ikke;
 • Drikk mer grønn te, frigjør frie radikaler og positivt påvirke dermis;
 • To ganger i året, ta et kurs med profesjonell eller lymfatisk dreneringsmassasje;
 • Påfør fuktighetskrem minst to ganger om dagen;
 • For å oppmuntre forkjølelseshuden vil det hjelpe morgenen å vaske med kaldt vann eller mineralvann;
 • Når du velger en krem, må du være oppmerksom på sammensetningen, som nødvendigvis må være kollagen og vitaminer E, A, C;
 • Det anbefales å mate sone rundt øynene med en krem ​​utelukkende beregnet på dette;
 • Ikke forsøm de profesjonelle tjenestene til kosmetologer;
 • For å redusere aldringsprosessen, må du ta forberedelser basert på ginseng, gylden rot, magnolia eddik;
 • Vi bruker en myk ansiktsbørste til vasking, stimulering av blodsirkulasjon og eksfoliering av døde celler;
 • Se ansiktsuttrykkene dine;
 • Inkluder i diettjuice av persille, selleri, ferskkål;
 • Kosmetikk bør bare brukes ved massasjebevegelser, tapping med puter av fingrene;
 • Veldig nyttige frukt- og bærmasker i denne alderen;
 • Vær særlig oppmerksom på varme masker, som positivt påvirker nervecellene, og gir ansiktstonen og uthvilt farge.

Ansiktsassistent hjemme - naturlig kosmetikk

oppskrifter:

 • Myk skrubbe fra kaffeplassen

Etter at vi drakk kaffe om morgenen, slukker vi ikke helbredelsesområdet, men bruker det for oss selv. Men kaffen skal være findelt og dampet, for ikke å bli skadet. Det er mykere og bedre egnet til tørr hudoverflate. Bland to deler av den tykke med en rømme, fettinnholdet av rømme vil avhenge av tilstanden til huden. Tørketræren dermis, desto mørkere kremen er nødvendig. Vi legger moset på ansiktet og masserer forsiktig. Prosedyrets varighet er ca. 5 minutter, så vaskes alt med varmt vann.

 • Dampbad på urter

Under virkningen av damp åpnes porene, blodet flyter, noe som betyr at oksygenutveksling er bedre. Slike bad anbefales å gjøres en gang i uken til enhver type hud.

For dette tar vi et terryhåndkle for ansiktet og en dyp skål eller kasserolle. Vi brygger urtete med sitron som basis, vi tar gresset som ønsket i andelen 2 spiseskjeer gress per liter vann pluss en teskje sitronsaft. Hell ferdig buljong i vår beholder.

Skyll ansiktet med en lotion eller vann for å vaske av smuss på overflaten, bøy over pannen og dekk den med et håndkle. Vi sitter i vårt "hus" og puster duftende urter i 10 minutter. Så forsiktig vi suge ansiktet med et håndkle og skyll det igjen med kaldt vann.

 • Rosa tonic
Stadier av ansiktshudpleie

Dette er en utmerket tonic som kan gjøres fra rose hofter, hage eller ville roser. Den toner, mykner, vitaminiserer og overdriver ikke huden. De kan fjerne masochki eller vaske etter å ha fjernet sminke.

Ta kronbladene 4-5 roser, hak dem fint og la dem gå i noen minutter, så de la juice. Hell dem deretter et glass kokende vann og insister 20 minutter. Etter tidens gang, trykk gjennom en sik eller en gasbind i en ren beholder.

I stedet for vann, kan du bruke melk, fra disse næringsegenskapene til tonic vil bare forbedre. Og for å fjerne rødhet vil det hjelpe en dråpe lavendelolje eller kamillegress.

 • Cold-Hot Vedlegg

Vi trenger to bassenger, en med kaldt vann og den andre med varmt vann, helst med kjøttkraft av urter. I bassengene legger vi på håndkleet og etter rensing av ansiktet begynner vi vekselvis å bruke dem, klemme. 4 applikasjoner er tilstrekkelig. Prosedyren skal ende med et varmt håndkle, hvoretter vi pålegger en maske eller krem.

Masker etter 30:

Stadier av ansiktshudpleie
 • Fra leire og honning

Bland tørr leire med honning og tebrygging (svart eller grønt), bruk etter bad, badstue eller dusj. Hvis det er en viskøs leire, kan den også blandes, men bare med honning. Vi holder masken i 30 minutter, og vasker den av med varmt vann.

 • Grønn Vitamin

Vi lager vann fra spinat, persilleblade, salat, bland med en teskje havregryn eller potetstivelse. Påfør i 15 minutter, vask av med en bomullspinne fuktet først i varmt, og deretter kaldt vann.

 • gjær

Fortynn 20 gram gjær med varm fersken smør og tilsett eggeplomme, bland til konsistensen av rømme. Vi legger den på i 30 minutter, vask den av med varmt vann og fest det med kaldt vann.

 • oppmykning

Vi gni bananens masse med en teskje krem ​​og en halv teskje stivelse. Påfør i 25 minutter og skyll med kaldt vann.

Generelt bør dine viktigste kosmetikk bli kalt "et godt humør og en sunn livsstil"!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

53 − 48 =