Tapet på vielsesringen - å skille seg fra | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Tapet på vielsesringen – å skille seg fra

Siden barndommen er folk vant til å tro på noe. Tradisjonen med overtro går videre fra generasjon til generasjon. Tegn er knyttet til mange ting. Hvor kom all denne kunnskapen fra, nøyaktig, vet ingen. Gjett en - menneskeheten har studert verden i århundrer.

Etterfulgt av hendelsene og drømmene. Jeg gjorde konklusjoner for meg selv, hva slags hendelser hadde et godt tegn, og som var skremt og ønsket å være på vakt.

Tapet på vielsesringen - å skille seg fra

I det 21. århundre er overtro ikke det siste stedet. Folk tror på magi og ofte vender seg til det, fordi de tror at det er i stand til å oppfylle ethvert ønske og lykkes.

Men er det virkelig så?

La oss for eksempel legge til dette spørsmålet en av de fremste overtroene om forlovelsesringer. Hvorfor er folk pleide å være redd for å miste dem? Hva er tapet av den gyldne vielsesringen, ifølge den overtroiske mening?

Hvorfor nygifte utveksling ringer

Tradisjonen med å bytte ringer kom til oss for lenge siden. Som du vet, setter de nygifte på ringer på en navngitt finger til hverandre ved en bryllupsseremoni eller ved et bryllup. Disse ektefellene viser at de gir opp gratis liv. De fant en sjelefrende og er klare til å høre henne. En jente med en ring gjør det klart for andre, og først og fremst for andre menn at hun er opptatt. Mannen på sin side forplikter seg til å være sann.

Som et resultat ble det utarbeidet en mening:

  1. ringen er et symbol på troskap og kjærlighet;
  2. tegn på et travelt hjerte;
  3. beskytter og beskytter familien mot onde øyne.

Det tredje punktet bærer i seg selv den anerkjente troen. Frykten for å miste et engasjement omfatter alle. La oss finne ut hva dette er knyttet til.

Hva betyr det å miste en forlovelsesring

Det antas å miste en engasjement utsmykking - til problemer. Oftere gjelder meningen om familien. Mistet, forvent derfor ulykke i familielivet. Enten av ektemennene endres, eller det forventes alvorlig diskord. Noen ganger er tap av smykker knyttet til den forestående ødeleggelsen av ekteskap eller enke.

Tap av kona til vielsesringen

Tapet på vielsesringen - å skille seg fra

Her er meningen dobbelt. Den første er et utilsiktet tap av en kone, der kona ikke husker hva som skjedde. En annen betydning er den tapte forlovelsesringen som er funnet i nær fremtid. En kvinne som har mistet et ornament kraftig og uten grunn vil miste den elskede på samme måte.

Sannsynligvis, i et ekteskapsliv var alt ikke alt glatt. Lite skandaler, gnager og så videre akkumulert med økende styrke. Negativ energi ødela beskyttelsen og energistrekningen til elskere. Dette førte til brudd.

Hvis jenta vet hvor hun mistet saken eller fant den i noen dager - et godt tegn. Situasjonen vil bli korrigert. Forholdet vil bli bedre.

Ektemannens tap av vielsesringen

Tingen tapt av en mann betyr utdød kjærlighet, sammenbruddet av relasjoner, svik av en elsket. Noen ganger må jenter ta hensyn til misunnelige kjærester. Jenter som ofte besøker huset ditt og misunner din lykke - blir skadet. Ikke direkte, men energisk. Avund produserer mørke ønsker. For eksempel, det vil du dele.

Den akkumulerte negative energien i hjemmet ditt vil etter hvert oppstå. Dette kan i virkeligheten være dårlig for familie lykke. For beskyttelse, foreslår folkeskikken energetisk rengjøring av huset med kirkelys og salt.

Hva å gjøre hvis du mister en giftering

Hvis dekorasjonen mister en av ektefellene, gjenstår den andre som regel. Hva om dette skjedde?

Prøv å kontrollere din reaksjon og situasjonen som helhet:

Tapet på vielsesringen - å skille seg fra
  1. Ikke vær panikk, vent 2 dager. Ringen kan gå tapt hjemme og vil snart bli funnet;
  2. Spør brownieen til å hjelpe deg. La mat på bordet for natten og invitere bevareren til å behandle. Eventuelle produkter - søtsaker, lard, kokt kjøtt, brød, melk, vin. I tillegg til salt, hvitløk og pepper. Om morgenen kan du spise alt selv eller dele det med en katt. For at huset alltid skal være i orden, gratulere husinnehaveren på bursdagen sin 10. februar;
  3. I tilfelle tap er det bedre for den andre ektefellen å ta av smykker for en stund og la den være hjemme;
  4. Hvis saken ikke ble funnet, gå sammen til smykker og kjøp et nytt par. Sett dem på hverandre som på bryllupsdagen;
  5. Gamle, smeltes inn i en ny ting eller butikk hjemme;
  6. Ikke la noen måle din ring;
  7. Ikke fjern den, "Fra synden vil være langt unna".

Slike råd finnes i alle ressurser. Og vi, hvis du husker, snakket opprinnelig om kraften til tanker og ord.

Hvem tror - så skjer det?

Psykologer og folk involvert i energipraksis tror at slike ting tiltrekker seg. Beveg dine tanker på en positiv måte. Tenk på deg selv ny tro. Mistet ringen - det er på tide å kjøpe en ny. Kjøpt enda tykkere enn før - ekteskapet blir sterkere. Lær å presse negativet fra deg.

Din tro på lykken til familien vil nødvendigvis være til nytte, klare tanker og begynne å fungere til fordel for paret ditt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 6 =