Skjønnhet og helse

Tørking av hår med hårføner: for og imot

Nesten hver jente under håret tørker foretrekker fenu. Og ikke fordi bruken er skadelig eller nyttig. Om dette, faktisk, tror svært få mennesker generelt. Men det faktum at hastigheten på denne prosedyren gjør det mulig å få tid til alle viktige hendelser.

Tørking av hår med hårføner: for og imot

Men hvis du tenker på det: Påvirkningen av varmluft virker ekstremt negativt på krøllene, noe som fører til at de blir tørre og livløse. Derfor vil vi i dag finne ut hvordan du kan minimere skaden fra tørking av en hårføner og hvordan du tørker håret med en hårføner på riktig måte. 

Forstå problemet

La oss være enige: Du vil aldri tørke hodet rett etter å bade. Det vil være best hvis du venter litt. Men hvis du raskt trenger å løpe et sted, kan du bruke et håndkle.

Men ikke gni hodet med en kraft, og prøv å presse håret så mye som mulig. Så du vil bare få dem til stor skade. Det vil være mer korrekt å lete litt krøller, og bruke minimum krefter til denne handlingen. 

Ikke skyll det våte håret med fingrene. De vil ikke tørke opp raskere, men problemene med pakking vil da være havet. Så, enten la håret tørke naturlig, eller ta en hårføner og ikke bekymre deg for dens skadelighet. 

Et annet tips: Hvis du fortsatt har litt ledig tid, kan du bruke en hårføner som for eksempel kald luftforsyning. Så håret vil bli mye sunnere, og med stuvingen etter at slike tørkeproblemer ikke burde oppstå. 

Nå som vi har vurdert flere generelle regler om hva som ikke kan gjøres kategorisk under tørking av krøller, la oss se hvorfor det er skadelig for tørt hår med en hårføner.

Er det skadelig for hårføner å tørke hår?

En av fordelene ved en hårføner er hastigheten på prosedyren for tørking av vått hår. Selvfølgelig, for å lage kort hårtørr trenger du ikke mye tid, så skaden ved bruk av denne enheten vil være minimal. Men langt hår i denne situasjonen er veldig vanskelig.

La oss se hvilke faktorer som har en negativ innvirkning på håret vårt:

  • Høy temperatur. Den konstante innflytelsen av varm luft til slutt fører til at hvert hår blir svakt og sprøtt. Og dette har en svært negativ effekt på hårets tilstand som helhet. Konsekvensene kan være en sterk nedfall, og mangel på volum og sløvhet av strengene;
  • Høyhastighets lufttilførsel. Hvis en luftstråle kraftig streiker mot hvert hår, vil det føre til stratifisering av håret, noe som resulterer i at en ganske stor del av hodetelefonen din rett og slett blir såret. For å unngå en slik effekt når du kjøper en hårføner, angi umiddelbart om det er mulig å justere lufttilførselen. Dette vil hjelpe deg med å unngå problemer med splitte ender;
  • For ofte bruk av en hårføner. Ikke vask håret hver dag. Legene anbefaler denne prosedyren to ganger i uken, og etter min mening er dette ganske nok til å se attraktivt ut. Derfor, hvis du vasker hodet ditt to ganger i uken, så vil hårføleren også brukes ikke mer enn to ganger i 7 dager. Og dette vil tillate en lengre tid å holde et vakkert hårhår! Hvis hodet ditt er skitne oftere - du må besøke en lege, fordi du sannsynligvis har problemer med hodebunnen. 

Som du kan se, er det fortsatt ganske skadelig å tørke hodet med en hårføner, men hvis du følger visse regler, vil sannsynligheten for å holde hårets volum og glans være svært høy. 

Hvordan tørke håret med en diffuser

Tørking av hår med hårføner: for og imot

Nesten enhver jente med rett hår drømmer om krøller. Noen løser dette problemet med krøllejern, noen sover på curlers, og vi vil bruke diffusor.

Først, la oss se hva slags enhet det er. Og dette er bare en dyse for en hårføner i form av en flat sirkel med et hull gjennom hvilken luft kommer inn og flere såkalte fingre. Det er disse "fingre"Og skape masete krøller. 

Den første regelen er at du aldri tørker hodet ditt med en diffusor under høy temperatur. Alle egenskapene til enheten må settes på et minimum, fordi bare i dette tilfellet håret vil ha tid til å danne akkurat som du trenger. 

Pass på å bruke spesielle stylingprodukter. Takket være dem, kan du holde håret ditt i lengre tid, og dette er et stort pluss, vi, kvinner, vet! 

Slik tørker du håret med en tørketrommel og en diffuser

Først og fremst, vær nøye med håret ditt. Vi vet selvsagt at det ikke er anbefalt å kamma til krøllene tørker opp. Men i dette tilfellet, hvis du ikke bekymrer deg, vil du ende opp med en rede i stedet for en haircut.

Oppmerksomhet vær så snill! For ikke å vri mye hår når kammen, bruk en kam med sparsomme denticles. 

Påfør hele hårets lengde en spesiell balsam som vil bidra til å skape ditt bilde. Ikke legg slike midler på røttene, for i dette tilfellet vil de bli mye raskere å falme, og derfor vil du i stedet for et attraktivt bilde få effekten av uvasket hode. Så ikke bli båret bort med søknaden på noen måte, fordi, som du vet, som er for mye, er det styggt. 

Del nå hele håret i flere grovt identiske tråder. Deretter må hver av dem tørkes gjennom diffusoren, langs veien som gir den en form. I dette tilfellet er det ønskelig å inkludere tørketrommelen ved laveste lufthastighet. Så krøllene vil være de samme og ryddige. 

Tørking av hår med hårføner: for og imot

Hvis det naturlige volumet ikke passer deg, kan du bruke et slikt lite triks i praksis: vippe hodet og tørke hver streng i en skrånende stilling. Så vil håret stige ved røttene og etter "zasushivaniya"Vil bli mye større og mer fantastisk. Effekten, selvfølgelig, varer ikke en uke, men i flere dager vil du definitivt være vakker med en vakker volumetrisk styling! 

Så, som du kan se, er tørking med hårføner sikkert skadelig for håret vårt. Men hva vil du ikke gjøre for skjønnens skyld. Men vår oppgave med deg er å gjøre oss attraktive ikke for et år eller to, men hele vårt liv. Så ikke tro at håret ditt vil være vakkert for alltid uten omsorg.

Bruk de små triksene som foreslås av oss, og så kan du holde krøllene i perfekt stand i lang tid!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 46 = 48