Utseende av fett rundt øynene | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Utseende av fett rundt øynene

Oljede øyenvipper vises uventet og overskrider din eksistens betydelig. En slik feil i utseende blir synlig for det uten åsyns øye, og det er nesten umulig å skjule det.

Utseende av fett rundt øynene

På et mildt område av huden fra disse små hvite svulstene bli kvitt er ikke lett, fordi tynt vev lett kan bli skadet ved minste påvirkning. I dette tilfellet er det risiko for infeksjon og fremkomst av arr. For å effektivt og uten konsekvenser fjerne det runde fettdeponeringen på øyelokk eller rundt øyet, må du se lege.

Det er folkemessige rettsmidler, men du må være veldig forsiktig med dem. Om dette senere vil vi først forstå, hva er årsakene til utseendet på fettkjertlene under øynene.

Problemets art

Fettkjertelen på øyet er en liten svulst, akkumuleringen av fettvevceller som oppstår i kroppen når metabolske sykdommer oppstår. Utdanning blir ikke utskilt og splittes ikke med tiden.

Små hvite baller vises på forskjellige steder, hvorav en kan være området rundt øyet. Unormalen som har oppstått i en av de mest ømfintlige sonene på menneskekroppen, gjør ikke vondt eller vondt.

Det er ingen kløe eller andre symptomer på bekymring. I verste fall og atypiske former, kan sykdommen påvirke synet negativt, forårsake rykk i øyelokk.

På den annen side ser de fete øynene under øynene seg ganske stygg. Derfor er engstelige pasienter ikke klare til å løse problemet og ta opp spørsmålet om hvordan du fjerner fettputer under øynene, til farmasøytiske og kosmetologer.

Med tanke på naturen av neoplasma og spesifisiteten til stedet der den dukket opp, utviklet skjønnhetsindustrins spesialister sammen med legene omsorgsfull og ekstremt delikate hudpleieprodukter. For å beskytte den følsomme huden i vår tid, gjelder alle typer masker, kremer, melk og andre kosmetikk av terapeutisk effekt.

Hvorfor og hvorfor?

Det ser ut som at fett ikke skal vises på øyelokkene, fordi de ikke inneholder fettavsetninger. Det viser seg at små runde formasjoner kan dukke opp hvor som helst - på halsen, ansiktet, hode, - som i seg selv sykdom reduserer migreringen av ufordøyd fett celler i hele kroppen.

Utseende av fett rundt øynene

De blir blandet opp i grupper og bosetter seg under den kjærlige huden, og forårsaker først og fremst ubehag av utseendet deres.

Hvordan fjerne greaselets under øynene, eller på annen måte lipomas, gitt at huden i dette området er svært sensitiv?

Tumorer vises oftere i øvre øyelokk enn ikke den nedre, og dette er en enda mer øm sone. Hva er de viktigste faktorene som påvirker dannelsen av fett?


La oss se på de viktigste årsakseffektrelasjonene:

 • den vanligste årsaken til lipoma - en metabolsk forstyrrelse i kroppen, som fører til opphopning av fettvev;
 • i fravær av interne problemer med metabolisme, kan en genetisk rolle spille en negativ rolle i dannelsen av neoplasmer;
 • sviktet i den hormonelle bakgrunnen kan forårsake patologi i arbeidet i individuelle organer og menneskesystemer;
 • forstyrrelser i funksjonen av sirkulasjonssystemet kan føre til problemer i fjerning av henfallsprodukter og fettceller fra kroppen, og som følge derav dannelsen av kalk;
 • en svært vanlig årsak til Wen øyet er overspising (inntak av junk food i store mengder fettcellene ikke har tid til å bryte ned, i overkant og i høy hastighet for å hope seg opp i kroppen).

Før utnevnt behandling vil en erfaren lege prøve å finne ut hvilke faktorer som primært påvirket forekomsten av en godartet svulst. Det er nødvendig å eliminere årsaken til sykdommen og først da den kosmetiske feilen.

Du kan tilordnes forskjellige tester og tester. Du vil ta deg tid, men det vil tillate å gjennomføre kompleks behandling og forhindre dannelsen av nye limer på kroppen. Hvis ikke, forvent at problemet kommer tilbake i fremtiden.

Behandling i en klinikk

Hvis wen for øyet selv er store eller rask økning i størrelse, det er smerter i lipom eller feil på de menneskelige organer, klart det anbefalte fjerning av svulster ved kirurgi i et sykehus eller en spesialisert skjønnhetsklinikk.

Det er ønskelig å ikke bringe situasjonen til ekstremer, fordi lipomer størrelsen på tre centimeter eller mer behandles rent ved kirurgisk inngrep når man bruker anestesi.

Etter prosedyren, kan små arr fortsatt, som ikke vil lyse ansiktet ditt. Det finnes et ganske bredt spekter av tjenester som moderne klinikker gir.

For å eliminere en godartet fett svulst i ansiktet, kan følgende brukes:

Utseende av fett rundt øynene
 • laser terapi;
 • electrocoagulation;
 • mekanisk hudpilling;
 • rensing av ansiktet;
 • injeksjon.

En av de beste måtene å kvitte seg med lipoma er laserterapi. Hvis du ikke har sykdommer i sirkulasjonssystemet, velg denne metoden for behandling - og du vil ikke få arr i ansiktet ditt. Prosedyren i seg selv er den sikreste av alt ovenfor.

Tradisjonell medisin

Utseendet til små fete svulster gir øynene et unestetisk utseende. Å vinne i kampen mot dette problemet kan gjøres hjemme, hvis det ikke handler om store, så vel som om flere neoplasmer.

Folk oppskrifter vil hjelpe deg med å gjenvinne ansiktets skjønnhet og renhet:

 • Komprimer fra Callisia

Riv et blad av en gylden mustasje (scalloped kalligrafi) og kutt i to deler. For natten festes du til øyelokkets hud og lukkes med et bandasje slik at du ikke sover under søvn.

I stedet for bandasje kan du bruke en film. Golden mustache fremmer resorbsjon av fettceller på grunn av forbedret blodsirkulasjon i huden;

 • Salve fra hvitløk

Ta noen matolje og bland den med riven hvitløk. Tørk det berørte øyelokket flere ganger i løpet av dagen og om natten;

 • Mask fra en løk

Først bake løk, og hakk det. Separat, kutt i små stykker vaskesåpe, bland det med løk til det er glatt. Overfør massen i en liten pose med gasbind. Påfør oppløsningen til øyet, som må botes, i en periode på ca 10 timer. Maskinen gjøres best om natten. Sekkene må endres hver gang.

Det bør forstås at hvis det er mange små tuberkler i ansiktet, bør du konsultere en lege. Kanskje du blir møtt med lipomatose, eller på annen måte dercum sykdom - en sykdom der øyelokket, rundt øynene og på andre områder i ansiktet vises gruppe lipomas i diameter fra noen få millimeter opp til en og en halv centimeter. I denne situasjonen vil du bli tildelt en av metodene for kirurgisk behandling.

Husk, klemme, kutte eller pierce lipoma selv er forbudt. Slike handlinger kan føre til dannelse av arr, infeksjon i kroppen, uregelmessig vekst av svulsten til en stor størrelse.

Tidlig deteksjon og omfattende behandling av fettkjertler på øyelokkene vil bli kvitt problemet for alltid.

Til tjeneste spesialister i klinikker, samt råd fra tradisjonell medisin. Og husk, det er ekstremt viktig å kvitte seg med kalkens årsak i ansiktet, ellers kan de vises igjen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

66 + = 67