Vesker og blåmerker under øynene | pangudownloads.com
Skjønnhet og helse

Vesker og blåmerker under øynene

På ansiktet til hver person kan du dømme om hans livsstil, vaner og helse. Områder rundt øynene har sine egne særegenheter: huden på disse stedene er tynnere, det fete laget er praktisk talt fraværende, og utløpet av lymf og blod er ofte vanskelig. Alt dette fører til utseendet på poser og blåmerker under øynene.

Mange kvinner står overfor dette problemet: personen får et slitt, utmattet utseende, gir alder og tilstedeværelse av helseproblemer. Mange drømmer om å bli kvitt denne feilen, og det første skrittet i å overvinne problemet vil være å forstå årsakene til utseendet.

Hvorfor det er blåmerker under øynene

For å svare på dette spørsmålet, vil vi forstå hvilke fysiologiske forstyrrelser som utgjør mørke sirkler under øynene. Mange oppdager at stress, søvnløshet og overdreven fysisk aktivitet forverrer tilstanden til huden rundt øynene.

Dette skyldes et sett grunner:

Vesker og blåmerker under øynene
 • Overutnyttelse av øyemuskulaturen forårsaker at væsken stagnerer i øyet;
 • Mangelen på vitaminer og gunstige fettsyrer fører til tørr hud, som ser usunn ut og mister sin elastisitet.
 • Venøs utstrømning i det okulære hulet forverres, og gjennom den tynne huden glir fartøyene i den cyanotiske skyggen;
 • mikropasmene i kapillærene forstyrrer vevens normale næring, noe som medfører flaskighet i øyelokkhuden, dannelsen av rynker og utseendet av uattraktive "skygger".

I tillegg kan utseendet på blåmerker under øynene tyde på nyresykdom, hjertesvikt eller syndrom av kronisk tretthet. Hvis kosthold og søvn er ok, og det er ingen dårlige vaner, kan det være verdt å se en lege og finne ut hvorfor blæren dukket opp, spesielt oppmerksom på andre symptomer.

Hvilke vaner må utelukkes for et sunt utseende

Årsaken til blåmerker under øynene er våre daglige, gjentatte handlinger fra år til år, som gradvis bryter ned kroppens ressurser, som påvirker vår helse, tone og utseende, inkludert vårt ansikt.

For å blokkere veien til tidlig aldring av huden rundt øynene, må du nøye analysere om du selv ødelegger kroppen din, og eliminere minst noen få faktorer fra listen.

Bruises og poser under øynene er verre hvis du:

Vesker og blåmerker under øynene
 • røyk (huden mister fuktighet, reduserer elastisiteten, "brenner" det subkutane lag av fett, ansvarlig for det unge utseendet);
 • våkn opp på en kritisk tid for gjenoppretting - fra 21:00 til 04:00;
 • arbeid, ser på skjermen, kontinuerlig mer enn 45 minutter;
 • med stillesittende arbeid ignorerer oppvarmingen, som må gjøres hver annen time;
 • glem å ventilere rommet der du jobber eller slapper av (fast luft skader lungene, hjertet og karene og indirekte - ditt utseende);
 • Du drikker alkohol oftere 1 gang i uken og mer enn en porsjon (for kvinner 150 ml vin eller 40 ml sterke drikker);
 • foretrekker å hvile foran TVen i stedet for å gå og sosialisere (som stammer optiske nerver og øynene bokstavelig talt "overopphetes");
 • feilaktig ta vare på øyelokkets hud: Tett kremet forsiktig, bruk for mye press eller strekk huden mens du vasker, ignorere forsiktigheten;
 • Bruk uegnet briller eller helt dispensere med dem (noe som medfører øyebelastning og øyelokkhevelse).

Hvilke produkter bidrar til å kvitte seg med blåmerker under øynene

Et sunt, balansert måltid vil hjelpe deg å kutte blåmerker under øynene dine halvveis så mye. Fjern fra kostholdet for skarpe matvarer og røkt mat. På lunsj må du spise frukt rik på "vitaminer av skjønnhet" A, C, K: appelsiner, grapefrukt, aprikoser, persimmoner, kirsebær, meloner, blommer, avokadoer, kiwi, bananer.

Reduser delen du vanligvis spiser til middag, og drikk mindre væske om natten - dette vil eliminere årsakene til ødem og væskestagnasjon i vevet etter en natts søvn.

For økt næring av huden fra innsiden, inkludere i menyreter fra havfisk av fettsorter for å fylle kroppen av flerumettede fettsyrer omega-3 og omega-6. Disse stoffene gjør vevet mer elastisk og bidrar til å bevare fuktighet, noe som gjør huden ungdommelig.

For å redusere poser under øynene må du nødvendigvis redusere saltinntaket.

Positive endringer kan ikke skje så fort som vi ønsker, men regelmessig innsats vil nødvendigvis komme tilbake til personens attraktivitet og friskhet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

33 − = 23