Ashy hårfärg: vem den passar och hur man väljer en nyans | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Ashy hårfärg: vem den passar och hur man väljer en nyans

Många tjejer drömmer om att bli ägare av en vacker asy nyans av hår. Men tyvärr finns en sådan fantastisk färg inte i naturen. Det är av den anledningen att kvinnor som vill lägga till lite romantik i sin bild tvingas söka hjälp från kosmetiska medel. 

Går alla ashy?

Ashy hårfärg: vem den passar och hur man väljer en nyans

Det är värt att notera att denna hårfärg kan göra något, även det mest blygsamma, utseendet till en chic. Men kom ihåg, inte alla tjejer har råd med en sådan hårfärg. Mycket snyggt måste vara flickor med ojämn hudfärg, lilla ärr eller finnar. 

Ashy nyanser av hår är idealiska för ägare av jämn vit hud. Men du måste överväga det faktum att en sådan nyans gör sin ägare flera år äldre. Så om du redan är över trettiofem så borde du tänka noga innan du ändrar ditt utseende på ett sådant kardinal sätt. 

Dessutom måste ägare av rött och gyllent hår veta att även upprepad färgning inte kan ge sitt hår en vacker askfärg. Också uppmärksamma det faktum att med flera försök att uppnå denna nyans av rödhåriga unga damer riskerar att förlora sina lås av hälsa och skönhet. Så försök inte nå det omöjliga och älska dig själv som du är. 

Hur man får ashy hårfärg

Men om du fortfarande bestämmer dig för att måla lockar, borde du veta att det bara inte är tillräckligt med ett färgämne på ditt hår. För om du gör det kan hår istället för att vara nästan vitt bli gult eller grönt. Det är av denna anledning att det finns många förfaranden som gör att du kan minimera möjligheten att misslyckas målning. 

En obligatorisk förutsättning för framgångsrik hårfärgning är användningen av fuktgivare och balm. Det är också värt att regelbundet närma hårbotten med en mängd olika masochki. Du kan använda både butiks- och hemmasker. Men vi kommer att prata lite om dem lite senare. 

Om en sådan olägenhet, som den gula eller gröna hårfärgen redan har hänt, då kan du i det här fallet hjälpa till att omhänta krullarna med en speciell askmassa eller lila nyans.

Men det här "ambulans"Kommer endast vara effektiv om krullen inte ger för mycket yellowness. Annars är den bästa lösningen att gå till en skönhetssalong där yrkesverksamma kan avhjälpa situationen utan att orsaka stor skada på ditt hår. 

Också du måste vara uppmärksam på förberedelserna för färgning. Det bästa alternativet är laminering. Så, för det första kan du skydda dina lås från färgets negativa påverkan på varje hårs struktur. För det andra tillåter detta förfarande att färgen på håret blir mycket längre.

Specialister säger att genom att göra en pre-laminering av locken, kan du förlänga perioden för att bevara färgen på dina lockar upp till tre månader. Och självklart, om du bestämde dig för en sådan färgning för första gången, så kanske du ska vända dig till en professionell som kan välja den bästa hårfärgen för asfärfärg och masker för att ta hand om lås.

Nyanser av askfärg: vad de kan vara

Innan du börjar färgläggning borde du studera hela paletten i denna färg. Ja, det kan vara annorlunda.

För idag är de mest populära sådana nyanser:

  • Ash Brown;
  • Mörk aska;
  • Ljus ashy. 

Valet är väldigt viktigt, för det beror på hela bilden. Så om du vill se fantastisk ut, ta dig tid att noggrant studera denna fråga och välj nyans som passar perfekt med din typ av utseende. 

Ash blond hårfärg

Denna nyans av hår liknar dem med rättvis hud och blå ögon. Men om du bestämmer dig för att färga dina lockar i en sådan färg, bör du noggrant övervaka tillståndet i ansiktets hud. I vilket fall som helst, låt inte utseendet av rödaktiga finnar eller fläckar, eftersom färgen på ditt hår ytterligare belyser problemområdena på huden, vilket gör dem mer synliga. 

Även denna färg kan säkert användas av kvinnor som kämpar med grått hår. Först så att du kan gömma det mer effektivt än med någon annan nyans. För det andra ser den här färgen så naturligt ut som möjligt. 

Mörkblond ash färg på lockar

Ashy hårfärg: vem den passar och hur man väljer en nyans

I detta fall är antalet tjejer som passar denna färg ännu mer begränsad. Professionella rådas till och med att göra ett test innan de färgar håret. För att göra detta måste du bära några outfits av en mörkblå eller stålfärg och jämföra den resulterande bilden med den föregående.

Om du inte gillar den här nya inkarnationen, bör du vara uppmärksam på möjligheten att färga krullarna i en annan nyans, eftersom det från det mörkbruna håret av askfärg kommer effekten att vara ungefär densamma som klänningen hos de presenterade färgerna. 

Ljusblonda ashy färgkrullar

Denna nyans är exakt densamma som den vanliga askfärgen som passar för blonda hår, blå ögon och ljus hud. Att uppmärksamma en liknande färgfärgning är också för dem som kämpar med grått hår. 

För att hålla färgen på håret så länge som möjligt måste du tona rötterna var tredje till fyra veckor med en speciell ihållande färg. Och för att hålla färgen längs hela längden måste du använda speciella balm och balsam som inte bara kan behålla den önskade nyansen under en längre tid utan också bibehålla hälsan hos dina lockar. 

Starkt olämpliga ljusa blonda skugga brunetter. Med en liknande färg får du en smärtsam utseende. Därför, om du vill se frisk ut, var uppmärksam på andra nyanser. 

Askbrun nyans av hår

Ägare av denna färg kallas traditionellt som bruna hår. Dessutom finns den här nyansen i naturen, så om du träffade en tjej med en hårskugga på gatan betyder det inte att hon målade lockor. Om du är så otur och naturen har tilldelat dig en annan krullfärg, kan du vända dig till proffs som hjälper dig att skapa din egen unika bild. 

Denna nyans är idealisk för tjejer med ljus eller oliv hud, blå eller grå ögon. Idag är sådan hårfärg väldigt populär och de flesta Hollywood-stjärnor ger sina preferenser till honom.

Det är också värt att notera det faktum att tillverkare av färg för lockar, som bedömer den ständigt ökande efterfrågan på sådana färger, producerar en större mängd medel för att färga hår i askbrun. Det är på grund av denna mångfald vid första färgningen, som vi redan har sagt är det värt att vända sig till proffs. 

Masker för restaurering av ringlets efter färgning

Nu när vi har studerat vilka färger som kan vara med en ashyton och hur man väljer rätt färg, låt oss prata om hur du återställer ditt hårs hälsa. När allt kommer omkring, oavsett hur bra färgen, det orsakar fortfarande betydande skador på varje hår. 

Ashy hårfärg: vem den passar och hur man väljer en nyans

Ett av de bästa sätten att spara dina lås är en kefir mask. Hon behöver inte laga mat länge och hålla några timmar på huvudet. Strax efter att ha tvättat huvudet, applicera lite yoghurt på håret längs hela längden och lämna det i femton minuter. Skölj därefter produkten av krullarna med hjälp av varmt vatten och torka huvudet som vanligt. 

För att ge hårvolymen och glansringarna kan du använda en universell masochku från ägg och öl. För dess förberedelse behöver du ett kycklingägg, 50 gram stallost och 100 ml lätt öl. Alla ingredienserna blandas noggrant och appliceras på krullar. Lämna botemedlet på huvudet i 40 minuter. Därefter är mitt huvud som vanligt. 

Som du kan se är den svarta nyansen av curls ganska populär idag. Men innan du bestämmer dig för en sådan kardinaländring av bilden, vänligen kontakta en professionell. Du vill inte se löjligt eller smärtsamt. Så ändra bilden klokt och titta på alla 100!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 73 = 74