Skönhet och hälsa

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag

Varje kvinna vill se ut som en oklanderlig kvinna när som helst på dagen eller natten. Men hur ibland vill du luxuriate längre i en spjälsäng på morgonen, istället för att skämma bort skönhet innan du går till jobbet eller studerar. Och om latskap vinner, och damen lägger sig i sängen i ytterligare 5 minuter, så kommer hon sannolikt inte att få tid att göra smink.

För att förhindra att detta händer, föreslår vi att du lär dig hur du gör enkel smink för varje dag. Det tar inte lång tid att slutföra, men du kommer att känna dig vacker och säker hela dagen.

Hemligheter av daglig smink

Alla kosmetika hjälper oss att gömma hudens hudfel (finnar, rodnad, peeling etc.) och betona fördelar: vackra svampar, ljusa ögon etc. Smink för varje dag borde inte vara för tung och se ut som en mask, gjort snabbt och ser naturligt ut.

Vad behövs för att skapa en enkel och vacker smink:

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag
 • Vacker och snyggad hud, där det inte finns några små brister: finnar, rodnad, skalning etc. För att göra epidermis ideal, behöver han organisera rätt vård. Full näring, hälsosam sömn, gå i luften och dricka rent vatten hjälper till att göra huden vacker. En gång i sju dagar, gör avskalningsproceduren, använd sedan närande ansiktsmasker. Daglig applicering av dag och nattkräm kommer att ha en positiv effekt på tillståndet av epidermis;
 • En uppsättning verktyg och kosmetika för att göra en vacker smink. Om du inte redan har nödvändiga leveranser, och du ska köpa dem, ge företräde till professionell serie. Sådana medel kommer att bidra till att göra högkvalitativ smink, för vilken du inte behöver oroa dig.

Vilka kosmetika behövs?

Om standarduppsättningen: fundament, slaktkropp, läppstift, skuggor, rodnad, vi kommer inte att prata i detalj. Detta minimum är troligtvis i kosmetiska väskan i varje skönhet.

Vi kommer att stoppa vår uppmärksamhet på ytterligare medel som skulle vara trevligt att ha till hands:

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag
 • Tonic för rengöring. Det hjälper till att ta bort smuts från huden och ge ansiktet en mjuk, matt ton;
 • Dagkräm för ansiktet. Det är nödvändigt att sminken passar snyggt och smidigt.
 • Corrector. Det kommer att bidra till att maskera sådana brister som mörka cirklar under ögonen och finnar;
 • Pulver. Det ska vara lätt, helst smulig konsistens;
 • 2 pennor. En för eyeliner, välj den, från ditt utseende.

Blonda kvinnor borde till exempel bättre överge svart eyeliner och välja brun färg. Den andra penna behövs för ögonbrynen. Ta det lite mörkare än färgen på ditt hörnhuvud.

Skapa en enkel smink för dagliga affärer, kom ihåg att det måste utföras i ljusa färger. För ljusa och prickiga färger ser olämpliga ut och defiant på dagtid. Sådana färger är bättre att använda för kvällsmake-up enkelt eller inte. Kom ihåg att den perfekta sminken för varje dag ska vara lätt och obetydlig.

Vilka verktyg behövs?

Så, med en uppsättning nödvändiga "färger" räknat ut, men utan ytterligare verktyg kan inte göra. Låt oss diskutera dem.

För att sminka upp ditt ansikte behöver du:

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag
 • En uppsättning penslar. Deras nummer kan vara annorlunda, men det är bra om det innehåller: en pensel för foundation, pulver, korrigeringsapparat, ett par enheter för skuggor och ögonbryn, en kam för ögonbryn och cilia, en pensel för applicering av läppstift.
 • Svamp. Det kommer att bidra till att jämnt lägga grunden för en smink.
 • Pincett för ögonbryn. Kanske behöver du inte det varje dag, men du kommer inte kunna göra vackra ögonbryn utan hjälp.

Om du har alla verktyg, så är det bara underbart.

Glöm inte att ta hand om dem ordentligt och hålla dem rena. Efter att ha använt smink, sätt verktygen i en speciellt utrustad låda, vilket kommer att förlänga livet. Om du ser smuts på verktygen sköljer du dem.

Applicera en smink

Med kosmetika och hjälpmedel för dess tillämpning är allt klart, det är dags att svara på huvudfrågan - hur man gör enkla dagliga sminkar själv:

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag
 • Först gör huden rengöringsproceduren. För att göra detta, fuktar bomullskivan med en tonic och behandlar ansiktet. Detta kommer att ta bort smuts från epidermis och kommer att göra det tråkigt;
 • Nu behöver du aktivera epidermis. För att göra detta, använd en dagkräm som motsvarar din hudtyp;
 • Om ansiktet har ofullkomligheter är det dags att tillämpa korrektorn. Distribuera det till problemområdena och blanda det med en pensel;
 • När korrigeringen är över kan du söka en grund. Gör det med en svamp eller borste;
 • För att säkerställa att tonalen betyder "inte glas" från ansiktet till slutet av dagen, fixa det med pulver. Var särskilt uppmärksam på den T-formade zonen: pannan, näsan och hakan;
 • Använd en penna eller ögonskugga för att göra ögonbrynen;
 • Vi passerar till ögonen. För en lätt smink för varje dag, räcker det med att applicera tunna pilar med en penna av nödvändig färg. Om du inte gillar pilar, lägg en skugga på övre ögonlocket. Det rekommenderas att välja en ljus nyans, självklart kan du använda flera färger, men det kommer att vikta bilden, vilket gör det mer kväll. I de nedre ögonlocken behöver du inte representera någonting;
 • Finpekaren för peephole är mascara. Att måla ögon med mascara är inte särskilt fet. 1-2 lager - kommer att vara tillräckligt
 • Det är dags att applicera läppstift. De damer som har satt en skugga på ögonen, är bättre att överge den alltför ljusa läppfärgen. Balsam eller färglös glans i detta fall kommer att vara ett perfekt alternativ. Om sminkhårets smink är enkelt: det finns mascara på cilia eller det finns bara pilar, så kan du applicera en färgad läppstift på läpparna. Men välj inte ljusa nyanser: rött, brunt, plommon och andra lämnar till kvällsutgången. För dagliga affärer, ta något neutralt: beige, rosa etc.

Välj smink under ögonfärgen

Att lära sig att göra enkel smink för varje dag

Utför en enkel smink för gröna ögon, skönheter bör vara mycket uppmärksam på valet av nyanser av kosmetika. Så, för ljusa färger kan också smälta med ögonens iris. Ett mycket lämpligt sortiment för varje dag för ägaren av gröna ögon kommer att vara alla nyanser av lila.

Dessutom kan du ta denna färg inte bara skuggor, utan även slaktkroppar för ögonfransar, det ser väldigt original ut. Läppstift rekommenderas att använda från en varm palett. En enkel smink för varje dag för bruna ögon görs optimalt i varma färger.

Tonalkrämen med effekt av solbränna, skonsam skuggor på ögonlocken, läppstift i vinskugga gör sminken mycket naturlig. Om huden hos ägaren av bruna ögon är mycket lätt, är det bättre att välja nyanser av lila och silverfärgade toner och läppstift "läckra" bärfärg.

Enkel daglig smink för blå ögon har sina egna egenskaper. Faktum är att ägaren till den blåa korshålets iris ofta ändrar sin nyans. Det kan bero på humör, kläder, belysning och andra faktorer. Om du vill betona den himmelska färgen på dina ögon, använd sedan pärlblå skuggor. Läppstift med denna smink väljer en mild, diskret.

Som du kan se är det inte svårt att skapa vacker och relevant smink för varje dag. Efter träning kommer du att göra en perfekt smink på en kvart i timmen. Om första gången inte visar sig på det sätt du planerade, oroa dig inte, bränn inte gudspottar, träna. För att göra det enklare, tänk dig 2-3 perfekta bilder och lära dig hur du implementerar dem. Och när "nabete"Hand, du kan experimentera med färger.

I allmänhet, var inte lat, prova det och du kommer att lyckas! Framåt till skönhet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 + = 65