Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant! | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Beige hårfärg – naturlighet är alltid relevant!

När de kom till naturens natur började många tjejer tänka på hur man återvänder den ursprungliga hårfärgen efter många måleri. De som inte vill växa "hem"Hörsel, rusade till frisörerna med förfrågningar om att maximera nuvarande nyans till det naturliga. Beige hårfärg blev snabbt en slags kanon bland blondiner och melirovannyh personer.

Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!

Människor som har målat sina egna lås under en lång tid i en mörk färg strävar också efter det. Det sistnämnda är trots allt betydligt "tyngre"Bild, men idag är det inte bara naturligt men också visuell friskhet. Hur får man en beige hårfärg?

Mest troligt kommer du inte att kunna uppnå något som detta själv, om du inte är en naturlig eller perfekt färgad blondin. Vi rekommenderar att du inte tillåter radikala experiment med ditt utseende och fråga specialister om hjälp.

Vem passar den beige hårfärgen?

I naturen har hårfärg "beige blondin"Är sällsynt, varför det hänvisar till nästan unika nyanser. Han föreslår en ljusbrun ton med en nyans av "sand""karamell"Eller"vete". Att uppnå det hemma är ännu hårdare - du kommer förstöra ditt hår och få en grön på dem än att bli en ädel Russolovoy-dam.

Därför uppmanar vi dig att inte använda hushållsfärger för dessa ändamål och vända dig till färgmästarna för hjälp med att välja och uppnå en viss ton. Det är särskilt viktigt att göra detta om du försöker få en nyans på mycket långt hår.

Om ditt hår aldrig har målats kan du teoretiskt få bra resultat. Men i praktiken är det bättre att gå till en kompetent och erfaren frisör för att verkligen få önskad effekt.

Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!

Vem är den naturliga beige hårfärgen? Det kan inte sägas otvetydigt. Vi kan dock anta att denna nyans inte tydligt är lämplig för kvinnor med asiatiskt utseende, eller de som har svarta hud och mörkbruna ögon. Självklart finns det undantag, men den ashy-blonda färgen kommer med större sannolikhet att införa uppenbar disharmoni i denna bild, som effektivt kommer att uppdatera den.

Men vem har verkligen en sådan ton, så den här vita blondinen och brunhåriga kvinnor, ägare av mjuka, vanliga funktioner och ljusa ögon. Det kommer att se mer lönsamt på kvinnor med kall färg. I princip kan ingen hindra dig från att improvisera, och du kan testa dig själv med en beige med en touch av "karamell", Även om du har mellanskärmad hud och ett tefärgat öga. Men det finns ingen garanti för att en sådan målning ger dig de förväntade resultaten.

Vad förväntar du dig av målningen?

Innan du bestämmer om reinkarnation, tänk på vad exakt du förväntar dig av färgningsförfarandet? Om din stabila bild är förknippad med allvarlighetsgrad, vill du definitivt inte ha det här alternativet. Beige skugga av hår kommer att göra ditt ansikte mjukare, feminin, mild. Dessutom, om du ser ung ut även med mörka nyanser av hår, rekommenderas du inte heller att beige - kvinnor över hela världen använder det, främst för visuell "föryngring".

Som vi redan har sagt kommer färgen lättast att passera från de som har blont hår av natur eller redan har erfarenhet av missfärgning. På sådana lås garanteras beige eller vaniljfärg att ligga bra. Om håret är mörkt (även brunt), kommer det att vara nödvändigt att klargöra i förväg.

Självklart behöver du bara göra detta med hjälp av en mästare - om du gör ett sådant försök själv kan du genast förstöra dina strängar, och dessutom uppnår inte något resultat. Nästan garanterat att visa ett gult pigment, vilket kan "betala av"Endast en professionell med kunskap.

Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!

Om du har grått hår, och du drömmer om en ljus nyans av hår, blir det det mest acceptabla för dig. Oroa dig inte om repainting i aska-beige hårfärger - de är de mest acceptabla och kommer att se bra ut även på ett mycket grå huvud.

Om det grå håret är ungefär 30% av alla, välj en nyans som blir lättare än din för ett par toner. Till exempel, om en svarthårig ung dam är, är en blond eller ljusblond kvinna lämplig. Gråt hår har en ganska stel struktur och absorberar färgbrunnen. Därför kommer problem inte att uppstå antingen med förtydligande eller med toning.

Vi rekommenderar att du hänvisar till tonen som är närmast den naturliga. Så du kan effektivt camouflera övervuxna rötter. Idealiskt alternativ i detta fall (med det traditionella europeiska utseendet) kommer att vara en ljus beigefärg.

Ljus Beige: Förvandlas till "nästan blond"

Om din hårklipp har tydligt definierade gränser och är tillräckligt strikt, rekommenderar vi dig att överge de nya och klassiska meliorationsteknikerna till förmån för fullfärgning i beige. Mörka beige hårfärger kan också passa dig, men i det här fallet kan du lätt uppdatera utseendet på den franska ombreen (shatush) och skapa på toppen av attraktiva överflöden.

Först av allt bestämmer du om den kosmetiska produkten som du ska använda. Målaren är hushåll och professionell. Naturligtvis är det mer acceptabelt att använda den senare för att behålla hårets hälsosamma struktur.

Bland de vanliga industriella färgerna som säljs i någon stormarknad eller kosmetisk butik finns det också vissa sorter. Till exempel anses en färg med tillsats av ammoniak vara mycket resistent, men det påverkar hårets tillstånd negativt (åtminstone med regelbunden färgning).

Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!

Men färgen utan hård kemi är mer sparsam, men det går inte länge. Det är upp till dig att spara dina lås för hälsa. Men vi råder dig fortfarande att göra ett val till förmån för demysterantnyhfärger, vilket delikat pigmenterar strängarna.

Om ditt hår är mycket långt - ta färgen "med en marginal"Så att i det mest kritiska ögonblicket behövde någon från nära vänner inte springa till affären och frantiskt leta efter den nödvändiga nyansen där. I alla fall, även om överflödig färg kvarstår, kommer de att vara användbara för dig om 1,5-2 månader för tonning av rötterna.

Är du en anhängare av kreativa experiment? Försök sedan blanda 2 eller 3 färger med en intressant ton. Som ett resultat blir du helt fantastisk, intressant, mångfacetterad och viktigast av allt, en unik och unik färg.

Låt oss börja måla

Så, hur man får en beige hårfärg hemma:

Beige hårfärg - naturlighet är alltid relevant!
 • Först och främst måste du skölja huvudet med schampo för djuprengöring - det kan ta bort all smuts och till och med neutralisera det ursprungliga pigmentet för efterföljande färgning.
 • Det är önskvärt att vid tiden för färgning är håret rent. En vanlig myt är att du bara behöver måla "på ett smutsigt huvud"Är ingenting annat än en myt som inte har någon teoretisk och praktisk bakgrund;
 • Förbered en frisörs peignoir i förväg (det kan vara "att hyra"Hyra från en mästers vän, eller bygg dig själv från polyeten);
 • Rör om färgen enligt principen som anges i förpackningsinstruktionerna.
 • Sätt på dina handskar, så att du inte fläckar dina händer och inte skada huden med kemikalier.
 • Zon huvudet: dela hela chocken i strängar (lateral och occipital);
 • Använd en speciell pensel för att applicera färg på håret.
 • Måla den nödvändiga mängden av hela huvudet. Börja från rötterna. När detta område är fullt utvecklat, gå ner till tipsen. Försök att göra allt snabbt och noggrant så att du inte behöver begränsa färgen för jämn fördelning.
 • Var noga med att borsta trådarna när du applicerar hela färgämnet. Gör det bäst med en kam med glesa tänder eller en träpinne;
 • Sätt en polyetenhatt på huvudet (detta är valfritt men önskvärt) och ta den tid som anges i anteckningen.
 • Skölj huvudet noggrant med en standardmetod, med hjälp av schampo och balsam.
 • Därefter appliceras fixeringselixiret och torka håret med ett termiskt skyddande medel;
 • Njut av resultatet!

Om du gjorde allt rätt har du förmodligen redan fått en lyxig nyans av hår. Från och med nu kan du utan tvekan experimentera och ändra färgerna på färgen, lägga till varandra. Som ett resultat får du en unik hårfärg, till exempel karamell med beige, aska med champagne eller vanilj med guld.

Vi önskar dig bara positiva intryck från experiment med utseende!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 18 = 25