Skönhet och hälsa

Billiga utsläpp – vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?

Nyligen har spillande andar blivit alltmer populära bland unga tjejer och kvinnor. Flaskor med dessa parfymer är billiga, och de kan köpa absolut någon representant för det fina könet. Dessutom kan du i denna linje möta ett stort antal olika smaker. Bland dem hittar du säkert en som du gillar.

Fördelar och nackdelar med spillutsläpp

Billiga utsläpp - vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?

Så gott som varje kvinna och en del män är villiga att ändra de olika smaker och dofter, beroende på tillfälle, årstid, tid på dygnet, väder och även humör. Dessutom måste i varje fashionista garderob nödvändigtvis vara ett stort antal olika bilder, varav du behöver en viss smak.

Under tiden är klassisk parfym i de flesta fall oerhört dyrt, och en ung kvinna har inte råd att köpa en ny flaska av dessa produkter för varje dag.

Dessutom händer det ofta att en kvinna som använder en av dessa flaskor 2-3 gånger förstår - det är inte hennes lukt, varefter flaskan ligger på hyllan och dammas.

Spilling spirits kan lösa detta problem. Dessa parfymer är ganska billiga och dessutom kan de köpas i en liten flaska 10-15 ml. Så du kan prova varje doft och se om det passar dig. Således kan du istället för en flaska fransk eller annan parfym köpa flera olika dofter av flytande parfymer samtidigt och använda dem i olika situationer i ditt liv.

Om sådana ämnen sprids på fabriken hos en berömd parfymeringsproducent, kommer de att kunna ge dig en oerhört långlivad doft som kommer att glädja dig hela dagen. Många tjejer konstaterar att efter användningen är en trevlig arom kvar och nästa dag, men det blir inte så mättat.

Billiga utsläpp - vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?

Men billiga spill som säljs i de flesta butiker av parfym och kosmetika kan inte ge en sådan beständig smak, jämförbar med traditionella parfymer. Istället för dyra naturliga ingredienser innehåller dess sammansättning ofta sina billigare analoger. Det är därför det ofta har en otroligt ljus arom som försvinner om 2-3 timmar, och lämnar bara en knappt märkbar plume.

Dessutom kan billiga analoger vara osäkra för människokroppen.

När du gör ett sådant förvärv, litar du helt på säljarens ärlighet. Fyllning av parfym är inte märkt, det finns inga etiketter på flaskor för spill, så kompositionen och utgångsdatumet för produkten anges inte någonstans. Tyvärr är bland distributörerna av stora parfymer mycket scammers som säljer substandard förfalskningar. De kan provocera mycket allergiska reaktioner och orsaka allvarliga skador på människokroppen.

Hur skiljer man sig från falska oljeutsläpp från de riktiga?

Det finns två huvudsakliga sätt att beräkna förfalskning:

Billiga utsläpp - vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?
  • När du har köpt flaskan kommer du att kunna förstå det innan du är en riktig lösning eller en falsk på bara några timmar. Under denna tid kommer intensiteten hos doften som produceras vid en berömd parfymfabrik inte att förändras alls, medan ett svagt spår kommer att förbli från förfalskningen;
  • Samtidigt vill varje kund av flytande parfymer veta vad exakt hon ska köpa, även före köpet. I en sådan situation kan du hjälpa priset. Observera hur mycket intressen är av intresse för tillverkarens originalflaska och jämföra med priset för samma volym för tappning. Eftersom den verkliga flytande parfymen inte skiljer sig från den traditionella kompositionen, bör deras kostnader inte skilja sig för mycket. Idealiskt kan denna skillnad vara ca 30%. Om du överväger möjligheten att köpa en flaska till ett pris som är mer än dubbelt så mycket som kostnaden för den ursprungliga parfymprodukten, kan du vara säker på att det finns en billig förfalskning framför dig.

Spilla arabiska sprit

Fram till ganska nyligen hittades endast franska oljeutsläpp på hyllorna i affärer. Idag har utbudet av dessa produkter ökat betydligt. I synnerhet är arabisk flytande parfym tillverkad av UAE för närvarande mycket populär.

Billiga utsläpp - vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?

Kostnaden för äkta flytande parfymer med orientalisk arom kan variera kraftigt. Det är i alla fall ganska dyrt - i genomsnitt cirka 700 rubel för en liten flaska med en kapacitet på 3 ml. Därigenom ger den en ganska långvarig specifik smak med österländska anteckningar. Hon gillar inte alla tjejer - några av dem noterar att dessa parfymprodukter har kvävande och kraftig arom.

Däremot har fläktar från öst, som förvärvat eller fått som en gåva ett sådant botemedel, köpa fler och fler arabiska dofter och kan inte längre vägra dem.

Sprit med feromoner

Förtjänade popularitet bland kvinnor och män använder och fyller parfymer med feromoner. Dessa flyktiga ämnen, eller sexuella attraktiva medel, utformade för att locka uppmärksamheten hos individer av motsatt kön, tilldelas av speciella körtlar som finns i huden hos många djur, såväl som människor. Under tiden har människor i praktiken förlorat möjligheten att självständigt producera feromoner på naturliga sätt.

Billiga utsläpp - vad är för och nackdelar med parfymer av detta slag?

Häll parfym med feromoner kan förbättra effekten av naturliga sexuella attraktiva medel och locka uppmärksamheten hos objektet av intresse. Men många sexologer hävdar att feromoner endast påverkar vår undermedvetna. Det är med hjälp av denna parfym, blir vi mer självsäker och därför mer attraktiva mot det motsatta könet. För att förstå om du är lämplig för parfym, är det sålunda minst en gång i ditt liv att köpa en liknande produkt.

För vissa människor är en vacker flaska väldigt viktig, så det är bättre att hålla sig på traditionella dyra parfymer. Andra, tvärtom, uppmärksammar inte det yttre skalet och vill njuta av en underbar doft till ett överkomligt pris.

Under alla omständigheter bör endast perfekta säljare köpa sådant parfym. Dessutom är det inte värt att jaga billigthet.

Det är bäst att föredra flytande parfymer, kostnaden är ca 70% av samma produkt i den ursprungliga flaskan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 7 = 13