Brutna lås: hur man klarar av denna situation

Med problemet med skört hår, antagligen, inför någon tjej. Detta är särskilt märkbart när du har försökt att växa hår under ganska lång tid. Och i slutändan får du en lång flätning med “murin»Svansen på spetsen. Och ett sådant resultat kan inte annat än frustrera. Men det är en sak om dina låser bara bryter mot tipsen.

I det här fallet är lösningen mycket enkel: du måste klippa håret och allt kommer att passera. Det är med sprött hår längs hela längden du behöver göra någonting bråttom. Trots allt gillar inte en enda tjej det när hennes hår blir tunt framför ögonen. Och bristen på hälsosam glans bidrar inte till ett gott humör.

Varför hårbrott: Orsaker

Brutna lås: hur man klarar av denna situation

Först och främst är det värt att säga att naturen har absolut ingenting att göra med det. Naturligtvis är antalet hår i oss alla olika, men här är din hälsa. Så skyll inte på den genetiska predispositionen på allt, det är nog värt att bara göra din egen livsstil.

Så, vad är orsakerna till starkt sprött hår.

Dessa inkluderar:

  • Felaktig mat. Om din kropp saknar vitaminer och spårämnen blir krullarna mycket svaga och tråkiga. Som ett resultat är din väg helt täckt av fallna hår och ditt hår blir tunt framför dina ögon.
  • Ett stort antal slagg. Om du inte bryr dig om din kropp, kommer han att betala tillbaka dig med samma mynt. Du måste ge tillräckligt med tid för att rengöra de inre organen. Du kan till och med sitta i en vecka på en specialdiet;
  • Allvarliga sjukdomar i hormonell sfär. Om du har haft störningar på hormonell nivå, är försvagningen av hår och naglar den första signalen i vår kropp med en begäran om hjälp. Så försök inte att stoppa bara de yttre manifestationerna. Var noga med att uppmärksamma ditt inre fysiska tillstånd.
  Franska vattenfall och andra romantiska frisyrer

Hårets bräcklighet kan uppträda och vid olika njursjukdomar och ett mag-tarmkanal. Liknande problem med krullarna kan orsakas av mottagandet av en mängd olika mediciner.

Hår splittringar och raster: typer av trichological sjukdomar

Om krullarna är illa bortskämda och du känner att ditt hårhår snart kommer att bli helt tunt, måste du vända dig till trichologen. En läkare i denna profil kommer att kunna redogöra ganska noggrant för orsaken till håravfall. Och utse även en speciell medicinering.

För idag, vid ett samråd med en trichologist, kan man ofta höra sådana diagnoser som nodular tricloclasia, knotty trichorexis och twisted hairs.

Under en sådan fruktansvärd term, som en knot tricloclasia, döljs den vanliga formationen i håret av en liten nodulär. Vid denna tidpunkt blir han väldigt sårbar och bryter snabbt ner.

Orsakerna till en sådan sjukdom kan vara användningen av en grov karm med spetsiga tänder, för ofta curling, den ständiga användningen av kosmetika för att ta hand om håret baserat på alkaliska element.

Detta kan också innehålla brist på vitamin A. Negativ inverkan på hårets styrka och har en konstant nervös spänning. Så nerver bör skyddas och för att inte flyga helt.

I detta fall uppstår försvagningen av krullarna eftersom det aggressiva fysiska inflytandet avtar hydrolysidefilmen, vilken är belägen kring varje hår. Som ett resultat blir vår hårhår berövad av den naturliga vätskan, och den blir mer ömtålig.

Krossa mycket lås och knäppa trichorexis. I det här fallet bryts håret och faller ut vid själva roten. Men den återstående spetsen av håret ser ut som en fluffig borste.

Brutna lås: hur man klarar av denna situation

Anledningen till detta nederlag är det frekventa inflytandet av höga temperaturer. Därför, om du är ett fan av slingrande krullar på ett krusjärn varje morgon, bör du börja säga farväl med en sådan vana. Annars riskerar du att stanna utan hår alls.

  Idealisk mun: hur man uppnår sexuella och sensuella läppar på egen hand?

Den andra orsaken till denna förlust är effekten av kemikalier. Så missbruk inte en rad permanenta färger, om du vill hålla håret hårt tjockt och glänsande.

Varför bryter de ner?

Mekanismen för sådan avsättning är mycket enkel: kemiska föreningar minskar det naturliga skyddsskiktet av varje hår. Som ett resultat bryts håret med det minsta mekaniska inflytandet (till exempel kamning) och faller ut.

Jag vill säga i det här fallet bara en sak: om du inte kan måla, försök åtminstone att använda speciella näringsrika masker för att bibehålla hälsan. Förresten, en av konsekvenserna av knotty trichorexis kan vara fokal alopeci.

Tja, om vridna hår, vi kommer inte prata mycket. Här är kärnan i problemet att under hårdvårdens inverkan är håren vridda vid rötterna. Som ett resultat uppstår skallighet.

Hairs break: vad man ska göra

Med tanke på att sådana bräckligheter i de flesta fall är resultatet av en felaktig livsstil, rekommenderar vi att du regelbundet använder som komplement till näring vissa komplex av vitaminer och mineraler. Glöm inte att en hälsosam sömn också har en positiv effekt på din övergripande hälsa. Och om med dig som helhet är allt bra, så kommer håret inte att vara skört och tråkigt.

Det är också nödvändigt att överge dåliga vanor, såsom rökning och överdriven dill för alkohol. Genom att minska din konsumtion av nikotin och alkohol till ett minimum, kommer du inte bara att kunna stärka krullarna utan också behålla din hälsa.

Nu när det gäller att tvätta huvudet, bör du inte tvätta håret med varmt eller kallt vatten. Det bästa alternativet är att tvätta vattnet vid rumstemperatur. Det är också nödvändigt att tvätta försiktigt vilar av schampo från ringlets. Och en annan sak: missbruk inte hårfärg, på grund av dess systematiska användning av hår faller ännu mer.

  Vad ska man göra om det gör ont och utmattning

För att förhindra att håret bryts kan du använda speciella kosmetiska balm. Således bildas en tunn film kring varje hår. Det är hon som kan skydda dina lockar från alla slags skador.

Brutna lås: hur man klarar av denna situation

Om dina lås bryts från mitten, bör du vara uppmärksam på din kam. För att ditt huvud ska vara hälsosamt måste du köpa en träkam på de tips där det borde finnas små runda bollar. Så du kommer inte att orsaka mekanisk skada på hårbotten, och följaktligen kommer problemen att bli mycket mindre.

Alla ovanstående sätt att återställa krullarna kan du använda dig själv. Men om situationen redan är kritisk blir allvarlig medicinsk behandling en prioritet för dem som vill återställa den tidigare skönheten hos hörseln.

Tillsammans med mottagandet av en mängd olika farmakologiska läkemedel används fysioterapi också. I synnerhet är det ganska vanligt att patienter med liknande problem att tilldela flera satser av kryomassage till patienter med liknande problem under påverkan, vilket förbättrar blodcirkulationen i hårbotten.

Som du kan se kan du spara hår om de delar sig från mitten och från rötterna. Det viktigaste är att märka de larmsignaler som vår kropp ger oss i tid. Och om du väljer rätt behandling, så kommer du snart märka en enorm effekt. Och vem vet, kanske efter behandlingen kommer du att ha mycket mer hår än det var.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector