Skönhet och hälsa

Gör vackra ögonbryn själv

Inte alla kvinnor behandlar sina ögonbryn med vederbörlig uppmärksamhet. Men det är den vackra och korrekta formen av finnar som kan gömma några av bristerna, göra utseendet levande och uttrycksfullt. Och tvärtom kan felaktig vegetation på ansiktet förstöra bilden och göra en vacker dam till en slags "Baba Yaga".

Så låt oss prata om hur du formaterar dina ögonbryn på egen hand och vad man ska ägna särskild uppmärksamhet åt när de justeras.

Bestäm med formuläret

Gör vackra ögonbryn själv

Att välja den optimala formen av ögonbrynen som kommer att försköna ditt ansikte, betonar attraktiviteten, du behöver veta några hemligheter. Det är viktigt att kanterna närmar sig formen på ditt ansikte och dess egenskaper.

Professionella skildrar följande typer av utseende, baserat på vilka du kan bestämma hur du ska dekorera dina ögonbryn:

 • Om du är ägare till ett runt ansikte, bör din ögonbryn vara hög, ha en liten kink, en bred början och en tunn avslutning. När du korrigerar sådana tufts, gör inte dem för runda, upprepa konturerna av ansiktet. Om du lyckas ge ögonbrynen rätt kink, ser de väldigt uttrycksfulla ut;
 • Om ditt ansikte har en oval form, så går du rakt ögonbryn, om du vill kan du runda den, men bara lite. Var försiktig så att de inte blir för höga. Till uttryck av ditt ansikte var inte allvarligt, gör ögonbrynen lite tunnare än naturlinjen. Detta kommer att mildra dina funktioner;
 • När ansiktet är fyrkantigt, gör en krökt båge ur stiften, något uppåt. Gör inte dem för tunna, det dekorerar dig inte alls. Försök att uppnå den mest naturliga bågformiga böjningen. Här är det perfekta alternativet i ditt fall;
 • Om du äger ett triangulärt ansikte och inte vet hur du ska dekorera dina ögonbryn vackert, gör dem lite förhöjda, med en jämn kurva. Vid justering av särskilt noggrann arbetsböjning ska den vara jämn, utan skarpa linjer. I annat fall kommer ansiktet att se sorgligt ut och skadas. Och för vackra damer med en triangulär form är ansiktet av skurken i form av en rak linje tabu;
 • Med ett utsträckt ansikte gör tvärtom raka linjer. De hjälper till att uppnå en utmärkt visuell effekt: gör linjerna mjukare och trevligare.

Vi är engagerade i modellering

Om du bestämmer dig för att göra ögonbrynsmodellering själv, kommer nästa steg-för-steg-instruktioner att vara mycket användbar:

Gör vackra ögonbryn själv
 • Beväpnad med en kosmetisk penna för att bestämma början på skurken. För att slutföra uppgiften, fästa änden av penna till mitten av vingen av näsan och kanten så att den raka linjen sträcker sig strängt längs ögonets inre hörn. På den plats där korsningen mellan penna och skurken bildas, lägg en punkt. Det kommer att finnas en början;
 • Hitta nu den högsta punkten. För detta behövs en penna igen. Den måste appliceras på näsan på kanten så att den resulterande linjen passerar längs den yttre kanten av pupillen. Rita ett poäng nummer två vid skärningspunkten mellan penna och kanten. Det spelar ingen roll vilken form du bifogar till din "vegetation". Den andra punkten hjälper till att göra kanterna mer eleganta och välskötta.
 • Vi letar efter den tredje punkten - slutet. Fäst penna på ett sådant sätt att det passerar genom det ihåliga på näsan, den yttre kanten av ögat och skrotet. Vid korsningen mellan penna och "vegetation"Rita en punkt. Hår som går bortom markeringsområdet måste avlägsnas.

Efter "skiss"Görs är det väldigt viktigt att kontrollera huruvida placeringen av hjälppunkter är korrekt, för om något är fel kan det inte vara möjligt att rätta till formuläret förrän 14 dagar senare. För att verifiera korrektheten, fäst en penna i mitten av en kant, se noggrant på en rad om båtens start- och slutpunkter uppnåddes.

Om de befinner sig i ett enda horisontellt plan, så "skiss"Det är sant att du kan börja modellera. Och ändå, oavsett form du väljer, bör avståndet mellan ögonbrynen inte överstiga två fingrar.

Korrigens hemligheter

Gör vackra ögonbryn själv

Alla punkter är ordnade, mätta och kontrolleras, du kan börja plocka. Och för att göra processen smärtfri, och resultatet är ett nöje är det viktigt att veta några hemligheter.

Erfarna kosmetologer rekommenderar att du bara tar bort vegetationen från botten och säger att plucking av övre delen kommer att ge ögonen ett onaturligt utseende. Det rekommenderas att avlägsna endast enskilda hår som "slås ut"Från den totala massan.

Om du är en mycket lätt och sällsynt "vegetation", Innan du börjar modellera, rita den önskade formen med en penna. Sådan träning kommer att underlätta plockning.

Bli inte för involverad i korrektionsprocessen och gör kanterna för tunna och annorlunda än naturens form. De damer som inte har mycket erfarenhet och inte vet hur man gör egna ögonbryn rekommenderas att de bara rensas lite, vilket ger dem ett välskött och snyggt utseende.

För att göra dig lycklig med resultatet av korrigeringen, och i spegeln såg du den perfekta formen på tapparna, det är rekommenderat att använda en speciell borste i processen att plocka, vilket hjälper till att släta ut håren. Det är också svårt att utföra proceduren för många damer för att korrigeringen är mycket smärtsam.

För att minska obehaget innan du applicerar simuleringen, fäst vid ansiktet i det område där du kommer att plocka hår, bomullsvattor, tidigare fuktat i varmt vatten. En sådan komprimering kommer att ha en mjukgörande effekt. När simuleringen är klar, applicera lotion mot huden mot inflammation.

Den sista handen

Gör vackra ögonbryn själv

Nu vet du hur man gör egna ögonbryn. Men förutom att de måste vara en vacker form, spelar färg en viktig roll. Du kan ge den nödvändiga nyansen med skuggor och penna.

Låt oss först tala om hur du ritar en penna ögonbryn. För att göra detta, förbered en pensel och en fast penna. Mjukt tar det inte längre, det finns risk för att kosmetika kommer att smita på ansiktet, speciellt i regnigt väder.

Denna smink kommer att se hemskt ut. Borsten ska också vara med fast borst. Om du plötsligt inte har en sådan hand, använd en borste från en gammal slaktkropp. Skölj och använd.

Om alla verktyg är klara, fortsätt till "kreativitet»:

 • Ta den beredda borsten och kamma kanterna så att håren ser ner;
 • Beväpnad med en penna, rita en båge med den form du vill ha. Tryck inte hårt på penna, för att inte skada huden och inte dra för fet linje. Det ser onaturligt ut;
 • När du är färdig med ritning, arma dig med en pensel och borsta håret så att de ligger platt. Samtidigt trycker du lätt på borsten för att göra blyertslinjen.

Låt oss nu prata om hur man ritar ögonbryn med skuggor. Förresten ser den här metoden mycket mer naturlig ut.

Låt oss börja:

Gör vackra ögonbryn själv
 • Använd en pensel, borsta håren så att de bildar en rak linje;
 • Applicera några skuggor på borsten. Ta färgen antingen svart eller grå om du är en mörkhårig dam. Blondiner kan experimentera med bruna toner. Kom ihåg att skuggorna ska vara utan sken och pärlemor, matt;
 • Rita skuggorna den linjen du vill se på ditt ansikte;
 • När du applicerar färgen borstar du håret så att de ligger snyggt;
 • Använd en bomullspinne eller en pinne, ta bort skuggorna som har fallit på ditt ansikte.

Nu äger du en annan hemlighet av kvinnlig attraktivitet. Om du är rädd för att korrigera dig själv, besök sedan skönhetssalongen. Make-up artist kommer att ge din "vegetation"En vacker form, som du kommer att fortsätta att stödja. Lycka till och kom ihåg - i skönheten av små saker händer inte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 − 13 =