Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans

Guldfärg är utmärkt för nästan alla typer av utseende. Om du bestämmer dig för att förändra radikalt, rekommenderar vi därför att du tar upp frågan om färgade lockar med en så stark ton.

Förresten, i antikens Grekland, ansågs en liknande färg av strängar vara en gåva från gudarna.

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans

Så om du har sådana lås i naturen kanske det är värt att vänta med färgen. När färgen för att återställa den föregående tonen är svår.

När det gäller den psykologiska utvärderingen av arten hos personer som har en sådan palett är de ofta mer flexibla och lugna. Dessa människor håller sig alltid till sina löften, är generösa och pålitliga.

Och självklart indikerar närvaron av sådana ringlets ganska ofta en betydande kreativ förmåga. Så du kan vara säker, om du har träffat en person med så attraktiva strängar i ditt liv, så är han troligtvis en ganska intressant person.

Gyllene hårfärg: till vilken han passar

Tänk inte att en sådan palett endast är lämplig för tjejer med rättvis hud och blå ögon. Om du väljer rätt ton, då “Goldilocks” kan bli en kvinna med något färgutseende. Men först kommer vi att berätta för vem den perfekta guldtonen passar perfekt.

Sådana lyckliga tjejer är definitivt tjejer med vårfärg. Men om din typ är kall, bör du inte använda en varm guldfärg, därför får du en ganska stor skillnad mellan hår och hud. I det här fallet är det bättre att föredra blommans krämiga eller beige ebb.

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans

Om din naturliga färg är linne med platinfärg, så är allt du behöver göra
lägg till några ljusa glittrar på krullarna. För att göra detta kan du använda en vanlig toner, med vilken krullarna får en strålande nyans.

Nu som för ägarna av svarta hud. För att din bild ska bli original ska du vara uppmärksam på den guldbruna hårfärgen. Det passar perfekt med denna typ av hud. Dessutom kommer den här tonen att se bra ut i solen, vilket ger din bild originalitet och djup.

Det är också värt att prata om möjligheten att tjejer med mörka lås till färgkrullar i sådana färger. Först och främst kommer vi att diskutera metoden att få en liknande färg av naturliga brunetter. Och i det här fallet måste du vara förberedd för det faktum att du inte kan få önskad nyans på en gång. I bästa fall måste du använda färgen två eller tre gånger.

Om du har för mörkt hår, kommer det definitivt inte att arbeta med att få en guldfärg hemma. Ja, och i salongen, innan de appliceras på hårfärgen, kommer krullarna att missfärga. Vilket förresten är ett ganska skadligt förfarande. Därför, innan du bestämmer dig om ett liknande förfarande, väger alla fördelar och nackdelar väldigt bra. Kanske vill du inte riskera hälsan hos dina lås bara för att få en guld- eller kopparhårfärg.

Gyllene nyanser av hår: en palett

Och innan vi studerar särdrag för att applicera färgämnen på lockar och reglerna för att välja smink, låt oss studera nyansens palett:

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans
 1. beige;
 2. guld;
 3. grädde.

Dessa tre nyanser är en slags klassisk. Men om du använder brons eller tropiska färger, ska du få en vacker gyllene kastanjens hårfärg.

OBS! Kom ihåg att denna färg har en tendens att brinna ut. Därför, om du vill behålla tonen så länge som möjligt rekommenderar vi att du använder speciella schampon och balsam för att ta hand om de färgade locken.

Glöm inte heller att färgen hjälper dehydrera håren.

Därför, om du inte vill ha ditt hårhår att se ut som strå, bör du definitivt göra en näringsrik mask minst en gång i veckan.

Hårfärger med en intressant nyans

Vi vet alla att idag i någon kosmetisk butik kan du se ett stort antal olika färger för hår.

Och för att du inte är förvirrad och inte spenderar mycket pengar och tid på att hitta rätt färg för dig, erbjuder vi dig en liten lista med vilken du kan få denna eller den tonen.

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans
 • Låt oss börja med färgen på hårguldblondin. Det ser väldigt naturligt ut, och du lägger till
  utsidan är lite varm och mjuk. För att få en liknande nyans kan du använda färger som L’Oreal Recital Preference “Pure Gold”, Wella Wellaton 9/3 Golden Blonde eller Brillance 814 Golden Blonde;
 • För gyllenbrun nyans rekommenderar vi att du köper en hårfärgningsmedel som Fitoliniya 750 Palette – Golden Chestnut, honung SYOSS 4-6 Röd eller G3 Palette Golden tryffel;
 • Men för att få dina flätor köpt koppar ton rekommenderas att du använder ett verktyg för att färga som L’Oreal Feria Color, 6,34 – dark blond gyllene koppar, Londa färg 36 Cognac, ESTEL ESSEX 7/34 – Golden koppar medellång ljusbrun / konjak.

Med hjälp av sådana professionella verktyg kan du få den färg du behöver. Men glöm inte att alla medel för färgkrullning innehåller ett stort antal skadliga kemiska föreningar som kan skada hårets struktur.

Det är av den anledningen att det rekommenderas att göra en till två gånger i veckan hemlagade masker för att återställa glödlampor.

Staining med hjälp av hem rättsmedel

Om du vill bli ägare av en sådan fantastisk färg, kan du inte bara använda professionella, men också hemmet. Ett utmärkt medel för att ge krullarna en tändning av ljust guld är till exempel ett avkok av kamomill. För beredningen måste du hälla två till tre matskedar torkade kamilleblommor med kokande vatten.

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans

OBS! Ett sådant avkok bör infunderas i cirka två till tre timmar. Då kan du använda den här produkten som en balsam. Förresten, efter appliceringen blir håret mjukt och glänsande.

Ge en intressant gyllene hårfärg är möjlig med kaffe. För att göra detta, gör en kopp starkt starkt kaffe och låt det svalna. I den kylda infusionen måste du fukta krullarna ordentligt och lämna dem med en sådan mask i ungefär en halvtimme. Därefter är mitt huvud som vanligt.

OBS! Tänk inte att efter ett sådant förfarande ditt hår blir perfekt och få önskad färg. Ja, självklart kan kaffe stärka locken och ge dem en ljus gyllene nyans.

Men en signifikant förändring av tonen fungerar fortfarande inte.

Val av smink och stil för gyllene hår

Först och främst bör du komma ihåg att en sådan nyans av hårhår kan ge din bild en aning av romantik och ömhet. Men om du felaktigt hämtar smink, kan ditt utseende vara vulgärt.

Därför måste du följa sådana regler för stilval:

Gyllene hårfärg: hur man väljer rätt nyans
 1. Skuggor ska vara antingen bruna eller ljusrosa. Som en sista utväg kan du
  använd den gyllene paletten;
 2. Optimal färg på eyeliner och mascara – choklad eller brons;
 3. Blush ska välja en persika, en mild rosa eller beige.

Nu vad gäller valet av kläder. Utmärkt med denna hårfärg, sakerna ser ljusa mättade färger. Till exempel smaragd, ljusviolett, turkos eller ljusröd. Det bör också noteras att alla kvinnor med liknande färgkrullar går blå, blå och svart.

OBS! När du väljer en nyans av kläder bör du uppmärksamma inte bara hårfärgen utan även färgutseendet. Se till att alla delar av din bild kombineras.

Som du kan se är denna hårfärg mycket uppnåelig hemma.

Så du behöver inte verkligen gå till salongförfarandena för att göra håret ditt kastat i guld. Dessutom kan du använda både professionella medel och folk för att få en liknande nyans.

Det viktigaste är att bestämma exakt vilken nyans som passar dig, och fortsätt och gör det! Lycka till!   

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 2