Hur kan jag ersätta vibratorn hemma?

Idag har många kvinnor en vibrator, men det här är inte en indikation på ensamhet eller graden av lycka till att välja en partner. Tvärtom indikerar närvaron av ett sådant verktyg att en kvinna älskar sex, hon är befriad och vill ha nya känslor. Faktum är att en kvinnlig vibrator inte är en ersättning för en man, men en enhet som låter dig få en helt ny känsla. För att förstå vad som kan ersätta en vibrator är det värt att överväga flera vanliga alternativ.

När sexuell lust växer, och en intim leksak inte är till hands, vill jag snabbt ersätta det med något annat. Men för att inte spendera all “säkring” förgäves är det värt att korrekt ange valet av ämnet självgratifikation.

När det är nödvändigt att ersätta dildo?

Hur och vad ska du ersätta vibratorn hemma direkt efter att önskan har dykt upp?

Det finns många anledningar till varför du måste komma ihåg manuell arbetskraft och engagera sig i självtillfredsställelse med improviserade medel:

Hur kan jag ersätta vibratorn hemma?
  • hindrar innan man går till sexbutiken – plötsligt lär sig inhemska människor om en sådan svaghet;
  • Det finns ingen möjlighet att spendera på en leksak just nu;
  • Lusten har uppstått spontant, och partnern kommer inte att vara hemma snart;
  • Den redan förvärvade dildon försvann någonstans.

Dessutom kan en sådan pikant gåva en kvinna presenteras av en man, om han tjänar en lång affärsresa. En sådan present kommer att bli en trollstav – en hjälp för dem som inte vet vad man ska ersätta vibratorn.

  Vad ska man göra tatueringar av kvinnliga fingrar?

Vad kommer att tänka på

Det första som kvinnor försöker testa vaginal njutning – ett rör av olika kosmetiska produkter, som i storlek och form liknar den manliga enheten. Men när den är utrustad med sådana föremål är effekten av vibrering frånvarande. Det kan inte bara “förstöra något“Känslor, men också fullständigt ta dem till intet.

Till sådana improviserade medel anses ofta vanliga ljus. För att uppnå önskad form males och poleras de. Men för att börja använda ett ljus, tar det lite tid att träna helt icke-stimulerande åtgärder. Sådana medel är inte lämpliga när man vill veta vad man ska ersätta klitorisvibratorn för “extern“nöjen.

Få riktigt brännande nöje hjälper improviserade medel som har egenskapen att vibrera. Det är vibration som ligger bakom kvinnlig orgasm. Sålunda kontraheras musklerna i slidan när kvinnan är på toppen av nöjen. Föremål som kan uppfylla denna begäran behöver inte vara förberedda eller förköpta. Så vad kan ersätta vibratorn hemma?

Vi väljer lämplig ersättning

Om ersättning av vibratorn – en engångsåtgärd, kan du använda en massa improviserade verktyg som kan tillgodose en kvinnas önskan.

Även utan att tvinga din fantasi, kan du bygga ett självtillfredsställande verktyg:

Hur kan jag ersätta vibratorn hemma?
  1. Tandborste med roterande huvud. Effekten av användningen är maximalt endast om de bästa ansträngningarna tillämpas. Överdriv det inte och försök att omedelbart börja använda verktyget för andra ändamål. Först måste du lite upphetsa dig med fingrarna.
  2. Dusch. Användningen av en duschkran för självtillfredsställelse är ganska populär och effektiv teknik. En stark ström av vatten masserar perfekt klitoris. Kvinnan upplever sålunda nöje nästan från början av onani. Dessutom kan temperaturen och huvudet av vatten alltid ändras.
  3. Mobiltelefon. Ett av de bevisade sätten är en mobiltelefon placerad i kondom. Standard för alla modeller och nyfikna på intima villkor är vibrationsvaktfunktionen. Om du ringer från en annan telefon och lämnar enheten in i slidan, kan du uppleva en känsla som liknar vibratorn. Men för detta är det nödvändigt att välja en telefon med “rätt” storlek. Det här är frågan om vad som kan ersätta den djupa vibratorn.
  4. Dammsugare. Med hjälp av olika bilagor kan du experimentera med den här tekniken. Absorberar klitoris på detta sätt, du kan få ett oförglömligt nöje.
  5. En massager med en vibrerande effekt hjälper. Användningen av ett sådant verktyg är ganska lämpligt för självtillfredsställande ändamål. Genom att utföra en vibrerande funktion kan massagen excitera en kvinna bra. Kommer upp, än att ersätta vibratorn för klitoris, kan du säkert vända dig till det här alternativet.
  6. Du kan använda en deodorant som har ett roterande huvud – en boll. Den använda och tvättade flaskan kan användas för detta ändamål. I det här fallet kan du squat eller smidigt vrida, böja och obeveklig. I processen kan du få intressanta känslor.
  Lär dig göra injektioner hemma

Med hjälp av dessa improviserade verktyg kan en kvinna få ganska mycket nöje. Sådana sätt att självtillfredsställande hjälp att bli av med sexuell spänning, återställa psykologisk balans och “ta tankar i ordning”. Nu vet du vad du snabbt kan ersätta vibratorn hemma, du kan göra experiment.

Om en man är på en lång affärsresa, ska du gå på toaletten och se vilken typ av rakhyvel han använder. Apparaten med vibrationer kommer att fungera bra. Det är nödvändigt att ta bort kniven huvudet och börja massera intima mesta.Pri Det är viktigt att inte glömma kondomen.

När det är dags för kreativa experiment kan du utföra en dildo från ett vaxljus. Det måste värmas upp och låt det svalna lite (utan att vänta på härdning). Nu är det dags att tillämpa din fantasi och kreativitet.

Vanliga fel

Att försöka få maximal glädje snabbt, tenderar många tjejer att använda föremål som liknar det manliga könsorganet i form. Dessa inkluderar frukter och grönsaker.

Hur kan jag ersätta vibratorn hemma?

Men ofta förefaller sådana ämnen för självtillfredsställelse vara kortlivade, för hårda eller mjuka, inte stora nog eller inneha “inte så“Form.

Tänk på hur man byter ut en vibrator hemma, många kvinnor tänker först om mat. Det rekommenderas inte att använda traditionella bananer och gurkor. I det här fallet kan du tjäna irritation slemhinnor (om du inte använder kondom), och nöjet är väldigt relativt.

Behöver jag en man?

På jakt efter bekväm självtillfredsställelse glömmer kvinnor ofta att med hjälp av improviserade medel kan du bara uppleva ett litet utbud av sexuella förnimmelser. Vissa undrar ens om en vibrator kan ersätta en man. Sådana känslor bidrar inte till uppkomsten av sexuella “autonomi“.

  Dekoration av tungan med piercingar

Däremot kan mångfalden i sexuallivet uppnås genom många predmetov.K exempel kan användas för klitoris dussin improviserade, och alla av dem kommer att effektivt klara uppgiften. Huvudregeln – före alla åtgärder som utförs med skeden, bör alla använda saker tvättas ordentligt. Detta kommer att undvika obehaglig irritation eller infektion i slemhinnan.

Att veta att det snabbt och effektivt kan ersätta en vibrator, är vilken kvinna som helst som kan upptäcka nya aspekter av nöje utan att gå hem.

Vid användning av självtillverkade apparater eller hushållsartiklar bör man komma ihåg om noggrann hygien. Detta undviker eventuell irritation av anbudsområdet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector