Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt

Många av oss tittar på den populära TV-serien “Låt oss gifta oss “, ledande som är stjärnan på sovjetiska filmskärmen och bara en charmig kvinna – Larisa Guzeeva. Den mest uppmärksam på telezritelnits länge uppmärksammat det faktum att under de senaste åren skådespelerskan och presentatören började se mycket smalare och passform och så frågan om hur tunn Guzeeva Larissa började höras med överraskande hastighet på alla kvinnors forum.

Lyckligtvis är TV-presentatören inte hemlig för sin normaliserande väg och ger gärna det tips alla som vill gå ner i vikt.

Hur allt började

Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt

Övervikt har alltid varit ett smärtsamt problem för den populära presentatören, för hon är inte van att neka sig någonting. Larissa är inte likgiltig med godis, hemlagad kakor och hon är absolut inte intresserad av fitness. Med sådana vanor och sådan vitalitet är det lätt att få extra vikt.

Negativt påverkat figuren av stjärnförekomsten – hans adored dotter Guzeeva föddes i fyrtio år. Men arbetar på tv med övervikt och bo i favör med modern betraktare, jag älskar stroynyashek – det är omöjligt, därför beslutat Larissa att radikalt ompröva sin inställning till kost och bli av med onödiga kg.

Ett steg mot en smal figur är den berömda “matchmaker“Landet gjorde på en annan populär pratshow av First Channel – projektet av Andrei Malakhov”Låt dem prata“. Larisa Guzeeva deltog i frågan, vars tema var viktminskningsprogrammet Starchit och svor innan hela studion skulle gå ner i vikt inom den närmaste framtiden. Ledande Larissa Guzeeva upprätthåller sin egen blogg på platsen för projektet, där hon villigt publicerar recept för sin teknik för att minska kroppsvikt.

Vikten av skådespelerskan Larisa Guzeeva började förändras snabbt på grund av rekommendationer från professionella dietister “Starhit“Och har nu överskridit alla tänkbara förväntningar. Efter allt lyckades hon förlora så mycket som 38 kilo från början av projektet (minns att stjärnan deltog i den sedan juli 2013).

Hittills har den populära TV-värden utvecklat sitt eget effektiva program för att bibehålla harmonin i figuren. Och ta råd som Larissa Guzeeva kan ge alla.

Recept av harmoni från Larisa Guzeeva

Larisa Guzeevas diet är enkel, men genial: du kan äta absolut allt, men bara storleken på den vanliga delen bör minskas minst två gånger. Visuellt lurar den hungriga kroppen kommer att hjälpa till med ett annat knep – maten bör läggas i djupare plattor med mörk färg.

Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt

I den här skålen ser även den minsta delen fast, och så kommer du att få intrycket att det inte finns någon förändring i din vanliga kost och mättnadssignalerna kommer till hjärnan med en mycket mindre mängd ätit.

Grunden för metoden att gå ner i vikt från Guzeeva är den populära teorin om att övervikt är ett rent psykologiskt problem. Overeating är “ansvarig” för stress, depressiva tillstånd, tristess och många andra känslor.

Inklusive den visuella faktorn – när en person ser sig själv som en aptitrerande och attraktiv maträtt vill han äta den så mycket som möjligt. Och oftast – och det händer, även om det länge har bevisats att för full mättnad behöver kroppen inte ett överflöd av mat.

Ett annat recept på viktminskning från Larisa Guzeeva: du behöver gå ner i vikt roligt. Även den mest sparsamma kosten är svår att behålla på grund av det faktum att du måste begränsa dig själv i någonting. Distrahera dig från sorgliga tankar. Skådespelerskan själv gör det på följande sätt: hon försöker göra bordet så originellt som möjligt, vackert inredda rätter serveras till lunch eller middag, plockar upp färgglada och ljusa tallrikar för mat.

Utan tvekan är den rätta motivationen viktig: Guzeeva själv var avskräckt från frestelser för att få ett mellanmål med hjälp av det mest fuliga fotografiet, vilket tydligt visar alla extra pund. Och detta foto Larissa fäst i mitten av kylskåpet.

Larisa Andreevna medger emellertid att det är omöjligt att göra utan begränsningar.

Ur den kända TV-presentatörens synvinkel, för effektiviteten av kosten måste man följa sådana principer:

  • Överge dåliga vanor helt eller reducera deras missbruk till ett minimum.
  • Att ge företräde åt färska och naturliga produkter i kosten och oftare att ersätta köttprodukter med grönsaker och frukter;
  • Du behöver inte middag. Enligt skådespelerskan, ett glas yoghurt eller mjölk – den bästa middagen för smal figur;
  • Om en favoritklänning kräver en droppe av ett par kilo – det är inte synd att använda en hungrig fruktdiet.
Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt

Förresten, i sin blogg om att gå ner i vikt, berättade Larissa för alla abonnenter att systemet med rätt näring är det bästa sättet att hålla sig i gott skick.

Och hennes ord kan lita på, för de allestädes närvarande tabloiderna har upprepade gånger sagt till sina läsare att värdens föreställning “Låt oss gifta oss“Försökte gå ner i vikt med hjälp av kirurgi och terapi i speciella kliniker för viktkorrigering, men resultaten av sådana försök var mindre uppenbara än de framgångar som Guzeeva kom till för tillfället.

Vad är bra och dålig diet Larisa Guzeeva: expertens uppfattning

Strömförsörjning och recept enligt systemet av den berömda skådespelerskan, passar de perfekt de kvinnor som själva och dagligen är engagerade i matlagning. Byta ut några produkter med andra, mer användbara eller mindre feta – det är lätt att minska det totala kaloriinnehållet i den beredda maträtten, göra den näringsrik i ordets goda bemärkelse.

Kost genom principen att dela delar är absolut värdelös för dem vars lunch, middag och frukost består av halvfabrikat, snabbmat, koncentrater (som nudlar och snabbgröt). Hur man inte dela en sådan specifik mat – det blir inte mer användbart. Kaloriinnehållet kommer naturligtvis att gå, men det kommer att finnas salt, kryddor, konserverande tillsatser – alla dessa ämnen bidrar till insamling av överflödig kroppsvikt på grund av den fukt som behålls av dem.

En stjärns diet kommer att vara tung även för dem som har vant sig mycket kolhydrater i en diet. Låt oss förklara med ett enkelt exempel: om du är van att alltid äta ett stort antal garneringar som potatismos, bovete, ris och sedan med en skarp “raspolovinivanii“Dina delar kommer att plågas av en stark känsla av hunger. Självklart, om du uthärdar de svåraste första dagarna, kommer obehaget att gå iväg, men alla som går ner i vikt bryter ner i de första stadierna av kosten.

Hur Larisa Guzeeva gick ner i vikt

Hjälp i situationen kan nästa knep – minska det maximala antalet sidorätter, men proteinkomponenten i maträtten i början av viktminskningen, äta i gamla mängder. För att minska mängden protein, fortsätt lite senare när du är van vid det begränsade intaget av kolhydrater i kroppen.

Dessutom rekommenderar professionella nutritionister och specialister i viktkorrigering inte att uppfatta ord från TV-præsentanten Guzeeva om nackdelen med sport, som ett axiom. Kompetent kombination av en balanserad kost och motion gör det möjligt att uppnå optimala resultat i kampen för slankhet i siluetten.

Jag skulle vilja notera det faktum att näringssystemet från Larisa Guzeeva har samma kontraindikationer som den vanliga “Nonstellar“Ett sätt att begränsa en organism i ett antal produkter.

Därför ska du alltid rådgöra med din läkare om huruvida du använder Guzeevas system för viktkorrigering, med hänsyn till kroppens egenskaper.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

78 − 75 =

Adblock
detector