Skönhet och hälsa

Hur ljusnar ögonbrynen: det sista steget till en harmonisk bild

Frågan om varför att lätta ögonbrynen är många tjejer frågade. Men om du tänker på det, är den här åtgärden ganska logisk. När allt kommer omkring, om du bestämde dig för att sluta vara blond och målade en kastanjfärg, målar du också dina ögonbryn på samma sätt. Och om tvärtom?

Hur ljusnar ögonbrynen: det sista steget till en harmonisk bild

Det är det! Absolut disharmonisk kommer att se mörk panna och ljus huvud. Även om det nyligen har blivit ganska modernt att göra en kontrast mellan ögonbrynen och hårfärgen, kommer vi att hålla sig till den klassiska bilden, där kanterna ska ha ungefär samma färg som krullarna. 

Flytta lite från ämnet, låt oss säga att pionjären i ljuset var ingen annan än Brigitte Bordeaux. Men det var länge sedan, och även efter det var ett sådant förfarande inte särskilt populärt.

Nästa runda av mode för en sådan förtydligande föll 2010. Sedan, under en av modeshowerna, lättade stylisterna medvetet sina pannor till alla modeller för att göra ansiktet mer uttrycksfullt. Detta tillvägagångssätt har gjort en furore i modevärlden och idag lyser ett stort antal kvinnor ständigt upp ögonbrynen. 

Vem behöver förtydligande av ögonbrynen

Det är definitivt värt att göra den här proceduren till dem som bestämde sig för att förändra "kostym"Från mörkt till ljus. Om du bestämmer dig för att bibehålla bilden av en naturlig blondin, ska du aldrig ge ut några rötter och ögonbryn. I den färdiga bilden ska allt tänkt igenom till minsta detalj. 

Det rekommenderas att klargöra och de tjejer som är ägare till blek eller rosa hud. Mot denna bakgrund kommer ljusa mörka hår att vara mycket framträdande och kommer därför att betona din pallor. En tjej ska se frisk ut och blomma.

Under inga omständigheter borde man få bäras av denna satsning till svarta tjejer. När allt kommer omkring, mot bakgrund av en mörk hud, kommer kanterna att gå förlorade, och från ett avstånd verkar det som om det inte finns någon. Därför är sådana experiment kontraindicerade för dig om du har en sydlig typ av utseende. 

Och ytterligare en sak: bleka inte ögonbrynen omedelbart. Först, se till att du har en liknande färg i ditt ansikte. För att få reda på, behöver du bara applicera en liten concealer på panna och pulvera det lätt.

Om den resulterande versionen passar dig, kan du börja bleka. Om inte, kanske det är bättre att kontakta en professionell som hjälper dig att välja det bästa alternativet. 

Hur man lyser ögonbrynen

Ett av de bästa sätten att lätta på ögonbrynen är rätten att gå till salongen. Där kommer du att ha en liknande procedur som gjorts av en högklassig specialist som hjälper dig att välja färg och göra din bild idealisk.

Men om du inte kan hitta en mästare som kan uppfylla alla dina krav, kan du prova den här proceduren hemma.

Det finns flera sätt:

  • Använd en speciell klargörande färg för ögonbryn och ögonfransar. Enkelheten i denna metod är att färgen säljs i nästan alla kosmetiska butiker, så du borde inte ha problem med köpet. OBS! Använd endast professionell färg, vilket gör att ditt hår åtminstone skadas.
  • Du kan använda vanligt hårfärg. Men här måste du vara mycket försiktig. Applicera inte färg utan att torka håret före denna speciella missfärgningslotion. Annars kan du stanna med de gula ögonbrynen, vilket inte är mycket trevligt;
  • Väteperoxid. Det här verktyget är till hands för varje tjej, men minus denna åtgärd är att det inte kommer att vara möjligt att lätta håret i mer än två eller tre toner. Och det här räcker inte om du bestämmer dig för att ändra hårets färg radikalt. 

Hur man lyser ögonbrynen med väteperoxid

Hur ljusnar ögonbrynen: det sista steget till en harmonisk bild

I betyg av hemmet sätt att klargöra ögonbrynen, peroxid upptar, nästan första platsen. De flesta kvinnor av någon anledning tycker att detta är det säkraste förfarandet för alla de föreslagna.

Nåväl, jag skyndar mig att uppröra dig: det här är inte så harmlöst! När allt kommer omkring kan en slarvig rörelse orsaka inflammation i ögonen. Och det här är inte ett skämt. 

Men om du fortfarande bestämmer dig för detta förfarande, då behöver du väteperoxid, ett speciellt rengöringsschampo eller kosmetisk tvål och ett glas varmt vatten. Innan du börjar med proceduren, ta bort all smink.

Skölj håret noggrant med schampo eller tvål. Medan håren torkar ut, blanda vattnet med väteperoxid och blanda noggrant. Applicera nu produkten och lämna den i tio eller femton minuter. När den tilldelade tiden är över, spola blandningen med varmt vatten. 

Med samma schema kan du använda en vitkräm för ansiktet. Men det kommer att behöva hållas högst en minut och tvättas sedan av. Annars kan du inte undvika irritation och gula ögonbryn. 

Du måste också vara uppmärksam på hur du kan lätta de svarta ögonbrynen. Här är faktiskt råd om användningen av peroxid detsamma: Späd produkten med vatten och applicera på håren. All skillnad kommer bara att vara i tid. Håll det kommer att behöva lite längre.

Men det finns också fallgropar i det här fallet: I förklaringsprocessen kan resultatet inte visa sig som önskat. Därför, om du har svarta hår, kan proceduren behöva upprepas. 

Hur lätta ögonbrynen efter färgning

Det finns ytterligare ett alternativ när du behöver tända kanterna - efter färgning. Vem målar ögonbrynen och lyser dem sedan? Tja, till exempel de som bestämde sig för att bli blondin, och sedan återvända till bilden av en brunett. I så fall vänta tills håren växer tillbaka mycket länge.

Att tvätta bort färgen hjälper till med vanlig citronsaft. Fäst bara svampen, fuktad i citronsaft i ögonbrynet och håll i flera minuter. En signifikant effekt för ett förfarande kommer givetvis inte, men efter två eller tre gånger kommer spåren av färgen inte längre att förbli. 

Om du vill ta bort färgen kan du smörja håren med ricin eller olivolja. Vänta i ungefär trettio minuter för att låta oljan suga in och börja regelbundet torka panna med en svamp blandad i alkohol eller peroxid.

Torka dem flera gånger om dagen, du kommer märka att nästan ingenting kvarstår av målningen. Om det behövs kan du upprepa proceduren nästa dag. 

Hur man lyser ögonbrynens tatuering

Nyligen, bokstavligen förra året var ögonbrynstatuering ganska vanlig. Men idag, när de ljusa ögonbrynen kom in i mode, förlorade han relevans. Hur kommer att bli av med resultaten från tidigare "gnissel"Fashion. Vad kan jag säga: gå till salongen.

Hur ljusnar ögonbrynen: det sista steget till en harmonisk bild

Naturligtvis kan du nu stänga vår artikel och hitta på Internet ett stort antal sätt att bli av med tatuering. Men vi har bråttom att varna dig: Om du inte lyckas kombinera omständigheter kommer du inte att komma undan med irritation ensam.

Konsekvenserna av det misslyckade bortskaffandet av sådana "skönhet"Kan bli både ärr och fläckar. En person - det här är inte den del av kroppen där det är värt att genomföra sådana farliga experiment. Därför är den bästa lösningen fortfarande att kontakta en specialist. 

Vi har studerat frågan om hur man lättar ögonbrynen hemma. Som du kan se kan du inte alltid experimentera hemma, ibland är den bästa lösningen att gå till skönhetssalongen.

Och kom ihåg att ögonbrynen är en del av ansiktet, och ansiktet är visitkort av någon kvinna. Därför är det nödvändigt att behandla det med uppmärksamhet och inte göra olika tvivelaktiga experiment!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 8 =