Hur man korrekt tar bort gellack hemma utan att naglarna skadas | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur man korrekt tar bort gellack hemma utan att naglarna skadas

Ett av de mest populära sätten att vacker manikyr bland kvinnor och tjejer är täckningen av naglar med gellack. Användningen av gellack, som utförs både i salongen och hemma, riktar sig inte bara till handens estetik utan också för att skydda nagelplattan mot skador.

gel polish

Namnet av gelén lack erhålles på grund av att strukturen (gel), och även på grund av innehållet i den de färgade pigmenten - lack. När den appliceras korrekt spiken händer volymkapacitet av nagelplattan - detta bidrar till styrkan i beläggningen och liknande flickor, som hemma större delen av det arbete som de gör med sina händer och det finns ingen anledning att oroa sig för att lacken ska raderas eller skadas.

Gellack kan appliceras självständigt hemma - du måste köpa ett speciellt kit som innehåller de grundläggande verktygen för manikyr, såväl som i salongen, men det kommer att kosta mer.

Hur man korrekt tar bort gellack hemma utan att naglarna skadas

När du har lärt dig färdigheter att dra, eller besöka salongen, bör du lära dig hur du tar bort den.

Hur tar man bort gellack hemma?

Din eleganta manikyr, efter en tid kommer att förlora sitt ursprungliga utseende och det kommer att bli ett brådskande behov av att ta bort det. Detta kan göras i stugan, eftersom denna beläggning är mycket hållbar, men det blir billigare att ta bort skiktet av lackgel själv.


Hur ska du korrekt ta bort nagellack från ditt hem?

Självklart kan du vänta några veckor tills beläggningen börjar avta. Sedan försiktigt, med hjälp av en pinne för att ta bort nagelbandet, poddente kanten av gelén och när omkretsen av nagelplattans kanter avlägsnar - ta bort gellacken med pincett. Kom ihåg! Du kan inte riva av nagelbeläggningen med skarpa rörelser - det kommer att skada den naturliga nagelplattan.

Efter att ha manipulerat med alla fingrarna är naglarna polerade med nagelfil och bearbetad med fuktgivande lotion. En ny gellack kan appliceras först efter 7 dagar.

Grundläggande hemmetoder är:

 • remuver;
 • wrap;
 • cutter.

Varje tillverkare av märkesprodukten producerar en speciell remover som används för att avlägsna gellack. Efter att ha läst instruktionerna hittar du definitivt detta läkemedel. Specialister från salongen rekommenderar att du använder borttagaren av det särskilda företaget, vars agent du ansökt om manikyr, då har du inga problem med att ta bort nagellack. Men det här är inte alltid möjligt, så du kan experimentera.

För att ordentligt avlägsna gellacken hemma, förbereda:

 • bomull;
 • folie;
 • spade;
 • remuver;
 • nagelfil.

Avlägsnande med hjälp av en borttagare du spenderar självständigt hemma i tre steg:

Hur man korrekt tar bort gellack hemma utan att naglarna skadas
 1. Beredning. För att avlägsna glans behöver du använda ett slipskiva som du behöver för att bearbeta alla naglarna. Med en nagelfil tar du bort allt glans genom att trycka hårt.
 2. Wrap. För den direkta interaktionen av gelén med borttagaren behöver du folie. Vattnet bör fuktas i en bump och placeras på en nagelplatta, sedan infolie i folie. Det är inte nödvändigt att köpa en speciell folie, du kan använda mat (för bakning) eller använda en omslag från choklad och vänta i 15 minuter. Om du använder ett annat företags remover, öka tiden till 20 minuter för att få önskad effekt.
 3. Rensning. Efter den angivna tiden, ta av folien genom cirkulära rörelser på fingrarna på spiken. När du utför manipulationen kommer du att märka att gellacken sprickade, men lämnade inte helt. Med hjälp av en spatel för naglarna måste du ta bort sina rester och din nagel blir lika frisk som ny.

Hur korrekt tar man bort gellack utan folie mest hemma?

Du kan ta bort gellacken med speciella omslag utan att använda folie - den andra metoden. Speciella omslag tillverkas av tillverkaren, de har redan blötläggs i produkten och du behöver bara lägga dem på fingrarna och klara av den föreskrivna tiden enligt instruktionerna. Du behöver inte förbereda bomullsull, folie, remover - allt är klart. Den största nackdelen med den andra metoden är dess höga kostnad.

Metoden för avlägsnande genom omslag utan användning av folie innefattar tre steg:

 1. Vi använder en slipskiktsfil och skär av toppskiktet av nagelplåtbeläggningen för bättre penetration och borttagning.
 2. Läs anvisningarna noggrant. En engångsförpackning med impregnerat omslag bör öppnas och appliceras på naglarna, fixeras med en klibbig bas och vänta i 15 minuter.
 3. Efter 15 minuter avlägsnas de återstående beläggningarna med användning av en manikyrscapula.

Mekanisk metod

Denna metod kan göras med en skärare eller en hård nagelfil som används för konstgjorda naglar. Denna metod rekommenderas starkt inte att utföras i ditt eget hem, eftersom du kan deformera eller skada skiktet i nageln, vilket kommer att skada och förstöra det vackra utseendet. Det är bättre att gå till salongen för yrkesverksamma inom sitt område.

Vilken typ av fräsning av gellack?

Hur man korrekt tar bort gellack hemma utan att naglarna skadas

Erfarna mästare av manikyrråd med en keramisk fräs, förutsatt att den är tillgänglig. Det tar snabbt bort gellacken, medan det inte finns någon process för att uppvärma nageln själv och det finns ingen olägenhet i applikationen.

Keramisk fräs från en hård legeringskvarn har två förutsättningar: sammansättning och snabbhet. Det stannar inte, det hjälper till att smidigt avlägsna hela det klibbiga lagret av gellack och värmer inte nagelplattan. Keramisk fräs är lämplig för alla manikyrsatser, eftersom den har en standardspets.

Priset på en sådan kvarn är dock mycket högre, i motsats till karbidskärare.

När skäraren bearbetas bildas ett damm, som trollkarlen tar av med en pensel, och ytan är polerad med en förstärkande lack efter proceduren. Cuticles bearbetas med olja.

Välj själv det mest optimala och korrekta sättet att ta bort gellack hemma och låt det vara det säkraste för naglarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 7