Hur man kyssar nacken: rådgivare | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur man kyssar nacken: rådgivare

Förmodligen kommer ingen av oss att förneka: det finns inget vackrare än en kärleksfull kyss av en älskad. En mild touch med dina läppar orsakar en storm av trevliga känslor.

Kissens historia

Historiker tror att denna form av taktil kontakt, som en kyss, är mer än 5000 år gammal! I forntida Rom, till exempel, som ett tecken på hälsning kysste de inte bara släktingar och vänner, utan även slumpmässiga förbipasserande.

Hur man kyssar nacken: rådgivare

Under medeltiden berodde en välkommen kyss inte bara på förhållandet mellan människor, men också på klassanslutning. Således var lika social status kyssas på läppar och kinder, män av högre rang – på baksidan av handen och ger män en högre klass – i knäet. Nåväl kysses representanter för myndigheterna och prästerskapet i fötterna eller till och med marken nära dem.

I Italien var mannen som kyssade flickan på kinden skyldig att gifta sig med henne, annars skulle flickans och hennes familj inte kunna undvika skammen.

Idag är mores lyckligtvis inte så strikta. Men ändå har kyssen inte förlorat sin relevans och betydelse.

En trevlig kontakt med dina läppar anses vara en integrerad del av det intima förhållandet mellan en man och en kvinna. Särskilt vacker för båda könen är en kyss på nacken. Men många unga människor vet inte hur man ordentligt ska kyssa halsen i andra hälften. Idag kommer vi att titta på denna fråga och ge råd till både killar och tjejer.

Hur kyssar du en älskling?

Att röra dina läppar till nacken är förstås en djupt intim, original barometer för personliga relationer. Han kan säga mycket mer än, till exempel älskling “Smack” på kinden eller till och med på läpparna. Han är väldigt spännande inte bara det rättvisa könet, utan även de mest allvarliga och unemotional männen.

Denna gest säger mycket:

 • lidelse;
 • kärlek eller djup sympati
 • ömhet;
 • ömhet;
 • sexuell lust.

Men för att allt ska gå bra för båda parter, bör du överväga vissa regler för personliga relationer.

Hur man kyssar nacken: rådgivare
 1. Färskt andetag. Först och främst ta hand om friskheten i din andning. När allt kommer omkring kan även de mest passionerade och ömma relationerna vara bortskämda av en obehaglig lukt från munnen. Reklam, som vi ser på våra TV-apparater dagligen, förutom vår vilja, rekommenderar tuggummi för detta ändamål. I själva verket, tuggummi och även avskräcker oönskade smaker, men har en distinkt rik doft av mentol eller frukt, som är som inte varje person, särskilt om han inte använder sådana produkter;

För att uppdatera andan, borsta tänderna med neutral luktpasta och / eller äta lite frukt, till exempel ett äpple eller en apelsin. Tja, om du inte kan ta bort lukten även på det här sättet, kontakta en tandläkare eller gastroenterolog – det är ganska möjligt, orsaken ligger i någon sjukdom.

 1. Ta hand om läpparnas tillstånd. När du rör på läppens torra, hårda hud, kommer du att hålla med, varken killen eller flickan kan leda till en glädje. Ju mer mild och silkeslen läpparna är desto trevligare kommer det att vara;

För detta ändamål kan du använda speciella medel för att mjukna läpparna, som lyckligtvis idag säljer en hel del. Du kan också använda folkmedicin: varje dag smörar flera gånger svampar med honung, smör eller petroleumjelly. Men före processen självklart bör läpparna rengöras av smörjmedel och läppstift.

Hur man kyssar nacken: rådgivare
 1. Agera gradvis. Inte plötsligt attackera andra hälften med sådan ömhet, det är bättre att förbereda det för processen. Varken en man eller en kvinna ska kyssas i nacken på en gång, speciellt om personen är upptagen med viktiga saker, eftersom det kan skrämma honom eller till och med ångra honom!

Det är mer korrekt att agera så här: Gå till din älskade bakifrån, kram, kyss på läpparna eller kronan, se till att han är redo för smekningar.

Dra försiktigt händerna på ryggen, axlarna, bröstet, men do not tweak, tryck hela din kropp och kind mot din kind, fördjupa ansiktet i ditt hår. För större effekt, direkt kyssar från läpparna till nackområdet.

Hos kvinnor är den mest känsliga “Kattens plats” – Den occipital delen av nacken, men kyssarna på den främre delen (där sköldkörteln är belägen) är inte för varje tjejs smak. När det gäller killarna brukar de tycka om att de älskade läpparna i någon del av nacken kommer att tycka om.

 1. Anslut fantasi! Speciellt handlar det om de par som har varit tillsammans länge och har redan blivit vana vid den andra halvan. En man, till exempel, kan lyfta en tjejs hår och hålla tungan över hennes hud eller duscha henne med många kyssar. Om partnern gillar det kan du ge sina kyssar med din mun öppna – den här intima gesten hör rättfärdigt till kärleksförspelet och är spännande.

För att öka känslomässigt tillstånd rekommenderas det att alternativa är korta “Smack” slutna läppar långsamt och djupt.

 1. Tänk på omständigheterna. Om till exempel dina favoritjobb i köket och i nästa
  sport barn rum väntar på middag, länge och passionerat kysser en kvinna i öppen mun hals inte är helt korrekt, eftersom det kan leda till att ni båda är inte allvarligt glada och en fortsättning av älskog, av uppenbara skäl, inte kommer att vara möjligt. I denna situation kommer korta, men flerspråkade smekningar – den andra halvan återigen att se till hur mycket det är kärt för dig.
Hur man kyssar nacken: rådgivare
 1. Överdriv inte det. Ofta blir vi så borttagna att vi slutar kontrollera styrkan i vår passion. Det faktum att huden på detta område är mycket känslig och har nästan inget fett, vilket gör en passionerad kyss i nacken resulterar i en ganska obehaglig konsekvenser – nämligen aspire (ful blåmärke). Och även om detta i viss utsträckning fladare partner och i andras ögon är en indikator på ett etablerat intimt liv, kan det i en viss situation leda till pinsamhet. Till exempel borde du inte “Label” alltså en offentlig person – en skollärare eller företagsledare. Självklart “Spår av brott” senare kan det vara skickligt förklädd med dekorativa kosmetika, halsduk eller reducerad med hjälp av folkmedicinska medel (juice av vitlök och lök), det är fortfarande inte värt risken;

Kyssar en tjej eller en kille i nacken, många av oss gillar att röra den erogena zonen som örat med läppar och tunga. Detta är förstås korrekt. Men för att ge partnern ett riktigt nöje, stun inte örat med högt högt “Smack” – Det här är inte bara obehagligt, men kan också leda till tillfällig hörselnedsättning.

Under processen, titta på reaktionen av partner – om han försöker att dra bort, bort huvudet, mest troligt, tycker han inte dina handlingar, ja, eller han bara inte inrättats för att smeka. Och om han försöker hålla fast vid dig mer, svarar med ömsesidiga smekningar, fortsätt säkert – det här är det första tecknet på att du är på rätt spår!

 1. Var inte tyst. Särskilt detta ögonblick bör beaktas av våra kära män, för alla kvinnor, som det är känt, älskar först och främst med öron. Säg trevliga ord, komplimanger, övertyga den andra hälften av hur mycket du älskar det och hur du gillar det. Det är överflödigt att visa dina känslor med ett litet stönande eller till och med en grum – sådant ljud kan skämt väcka en partner.
Hur man kyssar nacken: rådgivare

Flickor, även mycket blygsamma, borde inte vara tysta som aki fisk.

Bevisa din älskade kärlek och oöverträffad passion – namnet kärleksfullt kallas, om han vill, försiktigt viska några lilla smeknamn, påminna hur han modigt och hur du behöver det.

Tro mig, även den mest allvarliga mannen kan dämpas av ord, men om de åtföljs av läpp och tunga berör detta nödvändigtvis en oöverträffad passionlampa.

Naturligtvis är varje par individuellt på sitt eget sätt och har sina egna intima traditioner – någon älskar den svåra värmen av passion, och någon föredrar utsökt ömhet. Men glöm inte att i någon, och i synnerhet i personliga relationer, borde du vara så känslig som möjligt och ta hänsyn till partnerens önskemål och humör.

Framgångar till dig i amorösa affärer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

52 − 49 =

Adblock
detector