Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare

Du lyfter en liten prinsessa och vill att hennes krullar ska alltid vara i gott skick, huvudet städas snyggt och snyggt? Då måste du lära dig att väva flätor för barn. Flätat hår är inte bara så hygieniskt som möjligt, men också otroligt vackert, romantiskt och original, speciellt när du behärskar kunskapen att skapa komplexa frisyrer från flätor.

Men som i något företag måste du börja med att mastera de enklaste elementen. En av dem är en klassisk eller rysk flätad. Tekniken för hennes flätning är bekant för alla kvinnor; Detta är den första frisyren som lärde sig tjejer i en tidig ålder så att de kan ta hand om sig själva.

Klassisk Scythe

För att göra detta måste du förbereda en vanlig plattkam och gummi.

Teknik för vävning:

Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare
 1. dela håret i lika delar i tre delar;
 2. Sätt den vänstra strängen över mittensträngen och placera sedan rätt sträng längst upp till vänster (i detta skede har det redan blivit genomsnittligt);
 3. Fortsätt skärningspunkten mellan spännen till änden av längden. Fixa vävets ände med ett gummiband;
 4. i processen kan vävas in i flätbanden eller i slutet av läggningen dekorera den med bågar eller vackra hårnålar.

Detta hår kan snabbt flätas barn med långt och medellångt hår.

Om du gör två sådana pigtails blir frisyren sötare och rörligare.

Fransk spytt

En sådan vävning - den är också känd under namnet "Spike" - Nästa nivå av komplexitet. Trots att man lär sig att göra det är inte mycket mer komplicerat än vanligt, det ser mer elegant och vackert ut. Att väva denna pigtail till barnet vackert och snabbt är det möjligt, om lås når åtminstone till axlarna.

Ta en tunn kam med en lång tunn ände (Fisk svans), gummiband för fastsättning (plocka upp de ogenomskinliga), en vattenspray, hårnålar för dekoration och osynlighet för val av utfall.

Teknik för flätande flätor:

 1. kamma försiktigt flickans huvud och separera kammen med en bred sträng med pannan, dela den lika i tre delar;
 2. Korsa dessa tre strängar mellan varandra en gång, som i en traditionell spytt (lägg den vänstra strängen på mitten och sedan den rätta på mitten);
 3. börja sedan väva samma enkla flätan, men plocka upp sidosträngarna (det vill säga jämnt lägga hängande från sidorna till de huvudsakliga trådarna av vävning);
 4. fläta all hår på detta sätt;
 5. När alla laterala strängar är vävda, fortsätt att väva den vanliga flätan.

Du kan göra olika typer av läggning med "Spikelets". Twist inte en, men två eller flera flätor samtidigt, eller gör en styling vid ovanlig avskiljning (från öra till öra runt huvudet eller zigzag på huvudet).

Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare

Styling ser original ut, där spetsen av den franska flätan, flätad på ett klassiskt sätt, är klädd för frisyren och det är knäppt av osynliga osynliga saker.

Du kommer att få en ovanlig volymetrisk styling, prydnad med en underbar enkel vävning - det kommer att vara lämpligt i skolan, i dans, gymnastik och sport.

Ännu mer imponerande kommer att se en frisyr, som utförs på detta sätt: dela hela håret i 4 delar med hjälp av två stycken tvärsides, fläta 4 "Spikelets" i varje "Sector" och anslut dem på kronan i en hästsvans.

På så sätt kan du lägga och kort hår.

Fördelen med en spikelet framför andra frisyrer är att alla små hår samlas på ett tillförlitligt sätt i det, så håret ser snygg ut och håret stör inte barnet.

Den omvända flätan

Denna vävning är den renaste variationen "Spikelets". För att utföra det behöver du samma verktyg och tillbehör.

Teknik för vävning:

Upprepa alla stegen i vävningen "Spikelets", Bara strängar korsar inte över varandra, men underifrån.

Om den här beskrivningen inte är helt klar, försök steg för steg: 

 1. På det kammade huvudet, välj en kam med en tunn spets över pannan med en bred hårsträng, dela den lika i tre delar;
 2. börja sedan väva den vanliga flätan, lägg strängar under botten: höger passera under centralen, sedan vänster - under den nya centrala delen;
 3. Omedelbart efter dessa två kors börjar du plocka upp strängarna från huvudets sidor, fästa dem på huvudlåsorna och vrida dem underifrån;
 4. ha plockat upp alla laterala hår i en frisör, börja väva en enkel flätan;
 5. Fix änden av pigtailen med ett gummiband.

Flätor och flätor

Denna version av en spektakulär ovanlig frisyr för långt hår passar till skolan och trädgården. Hon ser bra ut på vuxna tjejer. Du kan också fritt göra det själv, handla eller arbeta.

Master flätningen kommer att hjälpa svängbaserad teknik:

Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare
 1. samla allt håret i hästsvanset på toppen av huvudet, separera den tunna strängen från den och rör inte den än;
 2. Håret i svansen är flätat med bakflätan (som beskrivits ovan), och från varje av dess länkar lämnar en sträng fri. Som ett resultat bör du få en spott med flera strängar som sticker ut ur det, vilket kommer att användas för att vrida seleen;
 3. fläta scythe med fingrarna för att göra det större;
 4. fixa änden av pigtail med ett hårband;
 5. börja sedan vrida turneringen: gå tillbaka till strängen som du lämnade i början av svansen, dela den i två delar, vrid varje sida med en flagellum, väva med strängar som sticker ut ur flätan;
 6. så att du får en turniquet ansluten längs hela längden med en scythe. Nu fixar spetsen av vävningen med ett elastiskt band och försiktigt räffla flätans länkar - det här gör det luftigt, romantiskt.

Så att väva de ursprungliga flätorna för kort hår

Sömningen av kort hår skiljer sig endast i avsaknad av långa svansar som förblir vid långa krökningar efter att flätor har höjts över huvudets yta. Men det finns sätt där du kan fläta 10 cm långa trådar. Till exempel en frisyr som kallas "Waterfall".

"Waterfall"

Detta är en väldigt enkel vävning.

Utförandeknik:

 1. gör en skarp avstånd på de kammade låsen, välj en liten strand och dela den i tre delar;
 2. starta den vanliga vävningen: sätt den övre strängen på mittensträngen, då den nedre stripen - även på den nya centrala - skifter väven långt ifrån templets avskjutning och flyttar bort från den mot huvudets baksida;
 3. då strängen som normalt skulle vävas in i flätan, lämna hängande, och därifrån ta en ny sträng och göra en annan klassisk väv. Vid nästa steg, lämna en sträng hängde igen och så gå runt hela huvudet.

Vattenfallet består av strängar som dyker ner, liknar de fallande vattendragen.

Korsningen av svansarna är livlig och moderiktig.

Hur man lär sig att vackert och snabbt väva flätor till barn: tips för nybörjare

Försök jämnt att dela flickans hår i släta rader som går parallellt med pannan över hela huvudet.

Från den första raden, gör samma svansar, fäst de mjuka gummibanden nära rötterna. Dela sedan de resulterande svansarna och lägg dem till den andra raden. Återigen, fäst med elastiska band nya svansar under den första raden av gummiband. Du borde få en screening i form av schackceller, på vilka ett nät av strängar läggs.


Hjulen i det här gallret är tandköttet i svansens baser. Det räcker att korsa tre rader av svansar så att huvudet tar ett mycket elegant utseende, speciellt om ändarna på de fria svansarna i sista raden något krullar.

Oft praktiserande och förvärvande handsken, kommer du utan tvekan att vilja göra huvudet av den älskade dottern till underbara mästerverk av frisörens konst.

Och efter att ha tittat på flera mästerkurser för nybörjare om hur man lär sig att väva ovanliga pigtails till ett barn, kan du helt enkelt inte motstå att inte upprepa det vackraste av de idéer du har sett eller ens komma upp med en hel del. Nu är din tjej den mest raffinerade och ursprungliga damen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

57 + = 62