Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter

Mycket ofta har en kvinna som bestämt sig för att radikalt ändra sitt liv börjar med en bildförändring och i synnerhet en frisyr. Det här tar ofta ett riskabelt beslut att måla det mörka håret i en ljusare färg. Gentlemän, som du vet, föredrar blondiner.

Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter

Under tiden, för att uppnå önskad färg för brunetter kan vara extremt svårt, särskilt hemma. Dessutom, om färgen används felaktigt kan du skada håret och hårbotten, vilket leder till katastrofala konsekvenser. För att förhindra detta är det nödvändigt att veta vissa nyanser.

Hur man väljer färgmetod

Det finns många sätt att bli lättare. Men om du har mörkt hår måste proceduren nödvändigtvis utföras i flera steg. Omedelbart bli en blondin som du inte kan under några omständigheter.

Idag finns det ganska aggressiva färgprodukter till salu som dramatiskt kan ändra din bild för en applikation. Tvinga inte till dem utan speciellt behov, eftersom de inte kan missfärga hår, men bara bränna dem. Typiskt tog de till när ljusfärgen krävs för att måla endast tipsen.

Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter

För att färga ljusfärgen på blonda eller smälta strängar, försök använda folkmedicinska lösningar:

  • Efter varje tvättning av huvudet, försök skölja det med avkok av en medicinsk daisy. Denna procedur bör upprepas regelbundet, i 1-2 månader;
  • det är möjligt att blanda i samma proportioner en kamomill och en nässla och att applicera buljong på liknande sätt.

Slutligen, för att färga ljusfärgen mörk, men redan grå hår är lika enkelt som att ge dem någon annan nyans. För att göra detta, bara köpa en färg av önskad färg i kosmetikaffären och applicera den på huvudet enligt anvisningarna i anvisningarna.

Det är bättre att föredra bezammia-färg.

Teknik för färgning av mörkt hår

Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter

Med de största svårigheterna i övergången från mörk till ljusare färg kan ägarna av svart hår stöta på. Om du vid bränningstidpunkten är en brinnande brunett (från natur eller färgad), var förberedd för ett långt och otroligt komplicerat förfarande.

Mörkt hår måste först vara missfärgat, och endast därefter fortsätta färgning. Vidare utförs förfarandet för missfärgning också i flera steg.

Naturligtvis är det bäst att målas i en professionell studio eller skönhetssalong. Först kommer en kvalificerad mästare att kunna förutse oönskade konsekvenser som gula strängar i förväg. För det andra använder frisören särskilda kosmetika som inte är lämpliga för hemmabruk.

Om du fortfarande bestämde dig för att försöka vända från en brunett till en blondine på egen hand, var noga med att studera och följ noggrant alla punkter i vår guide:

Hur man målar om från mörkt till ljus: instruktioner för brunetter
  • Köp inte alltför aggressiva verktyg som kan lätta dig upp till 8 toner samtidigt, eftersom resultatet av deras handlingar är oförutsägbar. För en relativt säker färgning, välj preparat som gör dig 3-4 nyanser lättare.
  • Innan du arbetar med kemikalier ska du bära gummihandskar;
  • Applicera försiktigt ett ljussmedel på håret så att det inte finns några ommålade ställen på huvudet. Först bör du sprida rötterna, men först då tipsen. Det är bättre om någon annan gör det, till exempel din flickvän;
  • Omedelbart efter förtydligande är det omöjligt att ommåla den önskade färgen. Du måste vänta i 1 till 2 veckor, så att hårets och hårbotten kan åtminstone återställas lite. Under denna period är det nödvändigt att tvätta huvudet varje dag med användning av speciella regenererande masker och balm;
  • När tiden går, förbered färgkompositionen enligt anvisningarna för användningen och applicera den på huvudet med en sällsynt träkam. Försök att fördela det lika jämnt som möjligt;
  • Tvätta huvudet med ett återställande schampo efter torkning och torka utan att använda en hårtork. I framtiden försök att inte utsätta ditt hår för några skadliga effekter och behålla dem genom att mata olika balm.

Om så önskas kan varje kvinna bli en vacker och charmig blondin. Långt från allt kan detta hända så fort som vi vill, men du kan nå det önskade resultatet nästan alltid. Det viktigaste är att vara tålamod och genomföra alla nödvändiga procedurer så noggrant och noggrant som möjligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

15 − = 7