Hur man später mascara - säkra sätt | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Hur man später mascara – säkra sätt

Kvinnor vill se perfekt under alla omständigheter. Och såklart borde en sådan kvinna alla överensstämma med hennes bild av en välskötta och självsäker kvinna. Och klädsel och hår och smink. Och vilken typ av smink kan vara, om du plötsligt fann att du inte kan uttrycka dina ögon, för att din favoritmascara har visat?

I någon arsenals arsenal finns det ett eller två sätt än du kan späda mascara, men är du säker på att de verkligen är säkra för ögonen? Kommer det inte vara att reanimera kosmetika, du gör egentligen dig själv skada? Det är på dessa frågor som den här artikeln svarar. 

Vad kan du späda din favorit torkade mascara?

Hur man später mascara - säkra sätt

Innan vi letar efter en metod som är säker för ögon och ögonfransar, rekommenderar vi att du först studerar färgämnets sammansättning för ögonfransarna, som är skrivet i små bokstäver på själva röret. Om du har upptäckt ett ämne som paraffin i listan över ingredienser kan du börja fira.

Då behöver du inte uppfostra det. Det räcker bara att hålla några minuter i varmt vatten och skaka det flera gånger. Detta räcker för att få henne tillbaka till livet. 

Tja, för att återställa de ursprungliga egenskaperna hos agenten, där det inte finns någon paraffin, prova följande, säkert ur synvinkel av ögonläkare sätt: 

 • Användning av destillerat vatten. Släpp några droppar vatten på en ren borste. Denna metod är lämplig för alla typer av ögonfransmålning, förutom det som innehåller alkohol. Det är bättre att spruta omedelbart alkohol och gå till en ny; 
 • Torka färgen med ögondroppar. Lämplig såsom “Vizin“Eller”oftagel“. Några droppar löser upp den torkade mascaraen perfekt och återställer dess ursprungliga egenskaper. På det här sättet kommer du definitivt att spara dina ögon mot inflammation, liksom olika mikrober som kan lösas i röret, även om utgångsdatumet ännu inte har löpt ut. Men den här metoden har ett par nyanser. Först bör det vara ögondroppar som kämpar med röda ögon och inte mediciner. För det andra är varje droppe utöver utgångsdatumet, som är skrivet på flaskorna, annorlunda – det som beräknas om dropparna skrivs ut. För “Vizin“Denna månad, för andra droppar kan vara och alls 10-14 dagar. Information om detta hittar du i instruktionerna. 
 • Använd mjölk för att ta bort smink från ögonlocken. Varje mjölk eller grädde för att rengöra färgen från ögonen kan bli ett idealiskt utspädningsmedel. Detta kommer också att kräva ett par droppar. Naturligtvis är det nödvändigt att kontrollera mjölkens sammansättning. De som innehåller alkohol kommer inte att fungera. Ett ännu bättre alternativ skulle vara om mascara och en sminkborttagare för en tillverkare;
 • Vätska för kontaktlinser. Perfekt för återupplivning. Tyvärr eller lyckligtvis är det inte i alla hem, men bara hos dem som bär kontaktlinser. På grund av dess antibakteriella egenskaper och mjuka sammansättning är produkten lämplig för utspädning och kommer inte att orsaka allergisk reaktion. 
 • Med te. En universell botemedel som är tillgänglig för varje kvinna. Brew färskt te i en ren behållare, tillsätt socker till det och droppa ett par droppar sötad vätska i ett rör och ett par droppar på en ren borste; 
 • Lotion, som inte innehåller alkohol. Detta är en förutsättning. Lotion på icke-alkoholbaserad grund kommer inte att orsaka irritation och ögonallergier. 

Alla metoder som anges i denna artikel kan användas för att späda torkad mascara, men du måste fortfarande följa ett antal villkor: 

 • Späd inte ut produkten med utgången hållbarhetstid. 
 • använd endast 2-4 droppar, inte mer; 
 • kombinera inte sätt för avel, så om du spädar ut med vatten, gör så och nästa gång; 
 • om möjligt, köp ett nytt färgämne för ögonfransar. 

Vad kan du späda vattentät mascara?

Om du har uttorkad eller förtjockad vattentät mascara, och du inte vet vad som ska lösas, kommer följande metoder att hjälpa: 

Hur man später mascara - säkra sätt
 • En vätska för att ta bort vattentätt smink – två droppar appliceras på en ren borste är tillräcklig;
 • Som vanlig färg kan vattentät mascara spädas med ett par droppar “Vizin“Eller andra irriterande droppar;
 • Mascara med silikon kommer tillbaka till livet om ett tätt slutet rör placeras i flera minuter i varmt vatten. 

Än du kan inte späda mascara?

Och nu de medel som strikt rekommenderas inte för användning som spädningsmedel. Och ett par ord varför. 

Saliv. Människans saliv innehåller en massa mikrober, som är strängt kontraindicerade för ögonmiljön. Om du spottar på en pensel före, och det är allt behandlat, det här är ingen anledning att hoppas att det kommer att fortsätta att vara så. Kosmetologer rekommenderar inte användning av saliv, så att man inte behandlar ögonen från konjunktivit och andra olyckor. 

Väteperoxid. Den farligaste av alla. Vi hoppas att du inte använde den. Det minsta som peroxid kan göra är att leda till inflammation i ögonkanalerna eller en allvarlig bränna av ögonhinnan. Det är inte uteslutet och en kraftig synnedgång. Det verkar som om det här inte alls är det pris som någon kvinna är villig att betala för vackert färgade ögon. 

Vegetabilisk olja. De kan verkligen utspäda ögonfransmedel, men du kan bara använda mascara efter det här gången. Eftersom det kommer att bli flytande och komma i bitar. Dessutom måste du försöka applicera på ögonfransarna mascara, utspädd på detta sätt, eftersom det starkt kommer att limma ciliärerna. 

Medel innehållande alkohol, vodka eller konjak. Det är bra att späda mascara till det tidigare staten, det är bara att använda i framtiden, ett sådant medel är omöjligt. Annars kan du utlösa utseendet på allergier – ögonrösel, irritation, suppuration, obehag. Och cilia kommer sannolikt inte att överleva en sådan chock och kommer att börja falla mer intensivt än tidigare. 

Hur förlänger livet av slaktkroppar?

Naturligtvis, snart eller senare, kommer någon färg att sluta eller torka ut. Men i din makt att förlänga tiden för dess operation: 

Hur man später mascara - säkra sätt
 • När du har applicerat smink utan att ha luckor, stäng röret: över tiden visas färg på nacken, ta bort den med bomullsull, annars kommer röret att stängas löst och luften passerar genom det; 
 • När du öppnar paketet, skruva loss locket – dra inte, precis som nödvändigt, och stäng röret, vrid rörelsen; 
 • Optimal temperatur för lagring av en färg för ögonfransar från +5 upp till +25 С. Skydda det från fall av solstrålar och ta inte ut från huset i frost. 
 • Tvätta borsten regelbundet från torkade partiklar och damm; 
 • När du tar upp lösningen för en borste, blanda den inte i en flaska, annars mättar mascaraen med överflödig luft. 

Det finns en massa och annat sätt som du kan återställa egenskaperna hos din torkade slaktkropp. Det här är både ricinolja och andra oljor, som används för att göra cilia tjockare.

Men det är bäst att ta hand om kosmetologernas råd och använd den tryckta ögonfransfärgen i högst tre månader från öppnandet. Och då behöver du inte tänka på hur du kan späda den förtjockade eller torkade mascaraen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

87 − 83 =