Hur man tar bort nasolabiala rynkor: procedurer hemma

Åldersförändringar leder till utseende av rynkor i nasolabiala triangeln. Dessa är svårast att eliminera. Men det finns flera effektiva metoder som kan användas hemma.

Anti-aging övningar för ansiktet

Ansiktsgymnastik – En av de effektiva metoderna för föryngring. En speciell uppsättning övningar gör att du kan göra nasolabiala veck mindre märkbara.

Dessutom förbättrar denna åtgärd signifikant blodcirkulationen.

Hur man tar bort nasolabiala rynkor: procedurer hemma
 1. övning “Tubing” – Läpparna sträcker sig och hålls i denna position i upp till 10 sekunder, varefter de slappna av. Upprepa träning 5 gånger;
 2. Blåsande läpparna kommer att strama kinderna och förbättra det ovala ansiktet. Det är nödvändigt att dra in luften i munnen och flytta den från kind till kind, håll i var och en. Upprepa övningen i ungefär en minut;
 3. Korrekt utandning – andas in genom näsan, lossa luften kraftigt genom munnen. Med utandning relaxas läpparna och drar ut med ett rör;
 4. Maximera ett brett leende, minska sedan läpparna kraftigt i ett rör. Upprepa 1 minut.

Efter träning kan trötthet i kinderna uppträda, lätt brinnande känsla – det är tecken på att gymnastiken har utförts korrekt.

Experter rekommenderar före övningarna att behandla huden med en speciell anti-aging komposition – eterisk olja eller grädde. Detta kommer att öka blodcirkulationen och aktivt återställa epidermis.

Hur man tar bort nasolabiala rynkor: masker och krämer

Hemma, inte bara övningar, men också förbereda medicinska föreningar.

Effektivt avlägsna vecken hjälper följande recept:

Hur man tar bort nasolabiala rynkor: procedurer hemma
 1. Medel baserade på mineraler. Lyftprocedurer hemma görs bäst med hjälp av lera. Idealisk för mogen och åldrande hud, rosa och grön lera är lämpliga. För att göra en mask måste du blanda 1 msk. l. lera och vatten / avkok. Ingredienserna blandas tills de är enhetliga. Du kan lägga till sammansättningen av upp till 5 droppar olja, till exempel argan, persika, kokosnöt, druvfrö. Blanda hela ansiktet och låt det torka, tvätta sedan med varmt vatten / örttekoko. Förfarandet utförs 1-2 gånger i veckan;
 2. Gelatinmask. Detta används för att lösa en rad olika problem: eliminering av akne, akne, komedoner, normalisering av talgkörtlarna. Dessutom reducerar det djupa rynkor. En sked full av gelatin odlas i 2 msk. l. flytande och får svälla. Du kan lägga till ovanstående oljor. Huden försmörs med den vanliga grädden. Masken appliceras på hela ansiktet, förutom området runt ögonbrynen och ögonen. Håll det tills det fryser och ta bort det med dina händer.
 3. Oljemaskor. Det finns många recept, men de är alla baserade på vegetabilisk olja, till vilken några droppar eter läggs till. Till exempel vid 1 msk. l. olivolja tar upp till 5 droppar eteralt att välja mellan, eller en ampull av vitamin E. Den resulterande kompositionen appliceras genom att driva dynorna i nasolabiala rynkor. Kursen av oljemask består av 14 rutiner som görs dagligen;
 4. Cream med vitaminer eller eteriska oljor. Efter att masken rekommenderas att applicera på huden den vanliga grädden, berikad med några droppar vitaminer eller etrar. Du kan göra grädden själv, blanda 1 msk. l. get / badgerfett, ½ st. l. flytande honung, lite essentiell olja eller en ampull av vitamin att välja mellan. Krämen kommer att bli mycket tjock, därför är det bättre att använda det för natten, endast på nasolabiala rynkor.
  Piercing läppar – en ofarlig dekoration eller procedur som har obehagliga konsekvenser?

Hemma är inandning gjord.

Denna procedur är användbar inte bara för förkylning eller för rengöring av ansiktshuden. Inandning normaliserar mikrocirkulationen, varigenom produktionen av kollagen aktiveras. I varmt vatten måste du lösa ett par droppar essentiell olja av ros, apelsin eller rosmarin. Över ånga andas de i upp till 10 minuter.

Det är värt att notera att du bara kan ta bort rynkor genom ett integrerat tillvägagångssätt. Det är, du måste ta hand om kosmetika för vård. Produkterna måste vara av hög kvalitet, lämplig för hudtypen. Den ska bestå av säkra komponenter, optimalt – från naturliga ämnen.

Hur man tar bort nasolabiala rynkor med en massage

Till resultatet fick du inte vänta, för att bekämpa åldrande bör närmas på ett omfattande sätt.

Det finns ett stort utbud av massage för ansiktet. Till exempel gnuggar den enklaste metoden grädden på massagelinjer. Detta enkla förfarande är dubbelt effektivt, förutom att mikrocirkulationen förbättras är ämnena i krämmen mer aktiva.

Tanako Yukuko, en välkänd japansk mästare, visade sig vara mycket effektiv:

Hur man tar bort nasolabiala rynkor: procedurer hemma
 1. Indexet och mittenfingrarna lutar sig mot munstyckets hörn, trycker på huden och lyfter upp hörnen och fixerar på högsta punkten. I den här positionen drar de sig i 3 sekunder, sedan flyttas huden runt munnen, runt läpparna, längs den nasolabiala triangeln. Återgå till utgångspunkten, trycks munnen av munen igen, räkna till 3 och upprepa rörelserna. Arbeta med hörn av munen i 1 minut;
 2. Den mest effektiva övningen av massageövningar från djupa rynkor – två fingrar pressas till näsens vingar och glider ner dem. Utan att lyfta fingrarna återgår de till sin ursprungliga position. I det här fallet kan du inte släppa bort huden, tryckt på fingrarna på fingrarna. På vingarna stiger till näsens baksida och gnuggar den på båda sidor mot kinderna.
 3. Massage med tre fingrar är den svåraste rörelsen. Det gör att du snabbt kan justera det ovala ansiktet, ta bort pigmentering och rynkor. Det är dock nödvändigt att genomföra denna rörelse noggrant och kontrollera tryckkraften. Tre fingrar placeras i hakans mitt, sedan med båda händerna lyfter de huden och leder händerna parallellt uppåt (mot näsan). På baksidan av näsan går inte, men höjer huden under ögonen. När du når det nedre ögonlocket, stanna under det i 3 sekunder, varefter huden tas till templen. Upprepa rörelserna i 2 minuter.
  Kinesiologi – vad är det och vad syftar det till?

Dessa kraftmassage tekniker möjliggör effektiv lyftning hemma. Om du gör massage regelbundet kan du säkerställa fixeringen av resultatet i många år.

Hur bli av med nasolabiala rynkor: professionella rutiner

Förutom hemmetoder för att bekämpa veck kan du använda tjänsterna av modern kosmetologi. Nu i kosmetologikliniker gör de så kallade föryngrande injektionerna.

Hur man tar bort nasolabiala rynkor: procedurer hemma

För att göra detta används fyllmedel – preparat som fyller rynkor. I grund och botten görs dessa med hyaluronsyra. Fyllmedel fyller mellanrummen mellan cellerna och tar upp platsen för det saknade kollagenet. Som ett resultat blir rynkor mindre märkbara eller till och med försvinner.

I närvaro av djupa rynkor är inte några injektioner tillräckligt med fyllmedel. Professionella kosmetologer i sådana situationer rekommenderar att förstärkning av problemzonen med guldtrådar.

Denna metod tillåter inte bara att föryngra ansiktet, men också för att bli av med ärr, och även från celluliter. Det implanteras under huden av mikrofilament, vilket förstärker epidermis. Metoden gör det möjligt att avsevärt minska djupa rynkor.

Sådana metoder kräver dock en mer allvarlig inställning än hemmet. Efter införandet av fyllmedel och mikronarmering kan en allergisk reaktion och andra biverkningar uppstå.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector