Skönhet och hälsa

Hur vackert att lägga lockar för att locka uppmärksamhet åt dig själv?

Det spelar ingen roll om du har rak eller lockigt hår från naturen, frisyrer med stora och inte bara krullar är alltid föremål för din uppmärksamhet. Curls mjuknar ovalet i ansiktet, ger en bild av romantik och introducerar en anteckning av någon hooliganism. Idag visas många världsstjärnor offentligt med krullar som är krullade från ansiktet - den här frisyren är nu på topp i popularitet. Och hur annars kan du vackert lägga lockarna?

Långt hår - det här är en kvinnas stolthet, men bara om de ständigt tittat, tillåter inte torkning och bildandet av spröda tips.

Om du vill alltid väcka uppmärksamhet och slitage vackert coiffed hår, måste du köpa kvalitet locktång eller papiljotter, utan snarare flera olika storlekar, en hårtork, en mängd klämmor och andra tillbehör för hår - hårspännen, pannband, tiaror, etc.

Frisyr på ena sidan och "Malvinka"

Om du inte är för stark för att skapa komplexa frisyrer, bära lockar som läggs på ena sidan.

Hur vackert att lägga lockar för att locka uppmärksamhet åt dig själv?
  • Skruva håret på något bekvämt sätt och, utan kamning, gör en sidodel;
  • Överför hela spaden till ena sidan, och på motsatta sidan av templet kamma håret med en lack. Du kan till och med häcka och sticka dem från denna sida med osynlighet;
  • Den andra används i nackområdet, närmare huvudkroppen, så att huvudet och vindkrullarna inte svämmas i sin vanliga position när de vrids.

Nu vet du hur du kan sätta lockor på din sida och välja den här frisyren, liksom Hollywood och många andra stjärnor. Det är inte förbjudet av slätkamad flätad flätning eller bara vrid strängarna i en turné - exekveringsalternativen är massa! Beroende på temat på kvällen, för att komplettera bilden med långa stora örhängen och du kan gå till ljuset.

Naturligtvis, vackert lägga håret på ena sidan, du knappast få för att utföra en snygga lockar, men om händelsen är planerad ceremoni, är det klokt att vända sig till en professionell mästare, den nytta du nu vet vad du vill och kunna förklara som vill lägger på sin sida.

Hur kan du lägga lockiga lock i ditt hår? Den vanliga "Malvinka"- En hårklippning som är bekant för alla sedan barndomen, kan göras i en mer mogen ålder, särskilt eftersom dess popularitet är verkligen bestående. Det väljs ofta av bruden, som avser att gifta sig, liksom de som går till en fest eller restaurang.

Hur ska jag sätta krullarna ordentligt i detta fall? Skruva fast dem på något lämpligt sätt, på toppen av brunnen huvudet för att kam, inte att förglömma jämnt skikt synliga för ögat och samlas i halsen, lyfta den. Lås med ett hårklipp eller något tillbehör som är utformat för detta.

Bangs kan lämnas rakt, faller på pannan, eller kammas i sidled beroende på dess form. En mer komplicerad variant av denna läggning är "Malvinka"Med vävning, men det är osannolikt att det ska genomföras oberoende. I det här fallet passar sidokanterna i flätorna och är fastsatta på nacken i hårspetsens näsa, osynliga eller hårnål. Brudarna dekorerar huvudet med blommor, stenar, diadem och andra.

Grekisk stil

Hur vackert att lägga lockar för att locka uppmärksamhet åt dig själv?

Hur ligger den grekiska stilen vackert på locket på långt hår? Huvuddragen hos en sådan frisyr är lockiga, strömmande strängar. Emellertid kan stylingen involvera helt hackat hår, men oftast samlas de delvis, utsmyckade med en dubbel eller trippelbåge.

I detta fall tas vågorna uppåt och stör inte, men samtidigt är deras skönhet inte dold, för allt är kvar i sikte. Skruva strängarna på vanligt sätt i valfri ordning, men bättre i fullständig förvirring. Samla hår och fixa dem på huvudet med hjälp av osynliga och stift, och lägg på toppen på en ram eller ett speciellt gummiband.

Du kan omedelbart lägga på ett elastiskt band på huvudet, och bara sedan samla det långa håret från sidorna och gömma sig under det och lämna några strängar att falla ner. Det elastiska bandet fixar dem ordentligt och låter dig förlänga "liv"Styling till kvällen.

Frisyr med sina händer kommer att vara mer robust, om lindningssträngarna använda mousse, men efter fastställande av dem på huvudet, väl behandla dem med lack. Om du inte lider sammanslagna hår och vill få mer levande lockar, använd en spray med salt. Han kommer att låta krökarna vara upp till flera dagar!

Det är alla knep. Omedelbart är det nödvändigt att säga att det inte finns någon korrekt utförd frisör och det är fel. Gör det genom att lyssna på ditt hjärta och följa din fantasi, och du kommer definitivt att få något fantastiskt, lycka till!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 2 =