Kayal för ögonen: hur man väljer och använder | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Kayal för ögonen: hur man väljer och använder

Det är inte för ingenting att det finns en åsikt att “ögonen är själens spegel”. Tänk på dem, titta på dem, du kan förstå mycket om en person, om hans karaktär och egenskaper. Varje blick kan beskrivas på olika sätt, och kvinnornas ögon är i allmänhet en separat historia, som har sina egna särdrag och gåtor.

Nu är industrin för kosmetiska produkter väl utvecklad. varje “assistenter” för att underlätta skönheten i ögat nog för ett tillfälle: en flytande liner, en hård och mjuk eyeliner, skuggor och allt detta förvånar en mängd olika färger och nyanser.

Men i vår tid har en ny ögonpenna blivit en särskild uppmärksamhet – det är kayal.

Vad är kayalen för ögonen?

Kayal för ögonen: hur man väljer och använder

Vad är kayalens särdrag, eller, som det fortfarande kallas, “Kayal”, från en vanlig penna till eyeliner?

Viktigast är texturen – det är mycket mjukare och ganska ofta fet, eftersom torr och hård grafit är farlig för det tunna slemhinnan som täcker det inre ögonlocket.

Då finns det ingen standard på kayal “Hull” gjord av trä. Det är vanligtvis dolt i ett skal av metall eller plast. Detta beror på det faktum att träspartiklarna, som kommer in i ögat, lätt kan orsaka irritation eller inflammation, och med andra material uppstår sådana problem inte.


Till och med professionella makeupartister stannar alltmer valet till förmån för en sådan kosmetik, ersätter dem med konventionella liners och liners, eftersom det gör att du får den mest naturliga färgen som inte minskar ögonens visuella storlek. Och även de som brukar göra sig permanent smink, i en vardaglig eller festlig version, är det tydligt användbart.

Funktioner av penna cueal

Professionella Makepeakers försäkrar att kvaliteten kayal kan nästan helt “Överleva” traditionella liners och liners. Och det beror på att det ger mer släta, mjuka och naturliga linjer. Vissa makeupartister är säkra på att han inte gör det “Delar upp” öga och gör det inte smalt, de kan målas även om det finns permanent smink.

Hur och var såg denna mirakelprodukt upp?

Den första kayalen härstammar i Indien, där det vackra kön alltid försökte ge blicken av magisk och mystisk attraktion. Ett ord «Kajal» har ett gammalt indiskt ursprung, och i översättning betyder “Ögonkontur”.

Då trodde de att det fanns mirakulösa medicinska egenskaper i det tack vare en exceptionellt naturlig växtproduktion fylld med användbara vitaminer och mineraler. Således kan en autentisk kayal skydda slimhinnan från olika infektioner och rodnad. Inte det faktum att den moderna penna har helande egenskaper, men det faktum att det inte skadar ögonen exakt, är utan tvivel.

Idag görs en sådan beredning i de flesta nederländska sot, som är baserad på björkbark och harts. Råmaterialet bränns av specialutrustning och som ett resultat erhålls materialet för framställning av det eftertraktade röret. Självklart används denna metod endast när du mottar svarta ögonkayaler.

Kayal för ögonen: hur man väljer och använder

Den sålunda bildade färgen ligger försiktigt på ögonen och hålls extremt stabilt, rullar inte ner och sprider sig inte från den minsta skada. Förutom den mörka penna finns det många andra kajaller – matt vit, pärla (med pärlemor), terrakotta, blå, lila, kaffe, kött, ljusbeige, olivolja och andra.

Vilken nyans av kayal att välja – självklart är det upp till dig.

De kom upp med läppfickor som lätt kan göra sin form och volym mer visuellt och också fixa läppstiftet, som fungerar som en stabil bas.

Hur man använder kayalpenna för ögon

Det är ingen hemlighet att varje nyans av kontur eyeliner bär en specifik funktion. Med hjälp av olika färger är det mycket fördelaktigt att betona formen eller skärningen av ögonen, dölja fel och markera dygder. Så, i närvaro av fantasi och en viss skicklighet, kan du träna asymmetrin i ögonen, göra dem mycket mer voluminösa och uttrycksfulla.

användning kayalom behövs i olika tekniker, beroende på syftet:

Kayal för ögonen: hur man väljer och använder
  • Om du har ganska stora bruna eller mörka ögon är svart kayal ett oumbärligt verktyg för dig. Applicera det inuti ögonlocket, så att du kan ändra djup, längd, bredd och snitt av ögonen. Samtidigt kommer linjen att gå smidigt och naturligt, vilket så kontinuerligt uppnås;
  • Om dina ögon är lite smala eller för små, kan du bättre använda nyanser av ett vitt ögonljus. Till exempel, beige eller köttfärg för att visuellt expandera och “Open” ser;
  • Om du letar efter en blå nyans för ögonen och bestämde dig för att bara välja blått nyans av penna, så först blir det bättre att analysera ditt eget färgutseende. bara “Försök på” För blå ögon, olika nyanser för att självklart bestämma valet;
  • Du kan också rita kayallinjer i de yttre delarna av seklet. Men i den här frågan måste du vara extremt försiktig, för “Pencil” tillräckligt stor och tjock, vilket innebär att en tunn pil sannolikt inte kommer att dras;
  • Med hjälp av denna penna kan du rita en kvalitet och elegant smokey-ayz. För att göra detta, applicera en tjock linje längs det övre ögonlocket, och försiktigt skugga det med lämplig pensel. Från toppen applicera smuliga eller kompakta skuggor för att fixa det resulterande resultatet och undvika veck i ögonlocket.
  • När du gör smink på dina ögon kan du justera kayalen som bas. Att berätta sanningen, och alla professionella stylister gör, som gradvis vägrar primrar från syntetiska material. De kallade den här metoden “Substrat”. För sådana ändamål, ta bara vita eller solida nyanser (och oavsett vilka färger som kommer att vara i den slutliga versionen, färdigställd smink). Applicera en tjock vit linje på toppen av det rullande ögonlocket och försiktigt skugga penna. Applicera nu ögonskugga med en torr eller fuktig teknik. Du kommer att se att skuggorna kommer att förvärva en oerhört saftig, ljus och uttrycksfull nyans, och smink kommer att verka mycket mer kvalitativ och professionell än utan ett “substrat”;
  • Använd inte svart cayal för dem som har rodnad på ögonproteinerna eller det är sprängande sosudiki. Detta kommer bara att uppmärksamma defekten och göra utseendet ännu tyngre och tröttare.
  • Kayal i form av ett fodrar kan appliceras endast när huvuddelen av sminken är klar (dvs nyanser är målade och tillräckligt skuggade). Och först då kan du fortsätta att färga dina ögonfransar. Linjen av kayal kommer att vara mycket fördelaktig att titta med overhead tjocka ögonfransar. Utseendet förvärvar sedan en orientalisk saga chic och mysterium, och speciellt smink kommer att vara den bästa lösningen för en festlig bild.

När du väljer en kayala, ge företräde till exklusivt testade varumärken. Var oemotståndlig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 3