Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel

Ögonbryn är av stor betydelse för utsidan, de är ramen för varje persons ansikte. Vackra ögonbryn med rätt form och färg kommer att pryda ansiktet, betona dess egenskaper, ge personlighet och attraktivitet. Ur sin form beror mycket: och ansiktsuttryck, och titta och till och med humör. Men om formuläret väljs felaktigt kommer de omedelbart att få ögat och se löjligt ut samtidigt.

Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel

Inte alla kvinnor är naturligt attraktiva ögonbryn och för att göra dem vackra, behöver du en korrigering av ögonbryn, inklusive färg.

Med hjälp av rättelse kan du dölja tecken på trötthet, ge uttryck för uttrycksfullhet och attraktivitet, gör ansiktet yngre. För att rätta håret är det möjligt med pincett, en tråd, bara för att radera dem, det är nödvändigt exakt och i en riktning för tillväxt.

Processen att avlägsna hår är inte särskilt trevligt, men för skönhetens skull kan du mest, överväga inte det och plukar dig inte nästan hela linjen med vegetation.

Korrigator för ögonbryn, dess sorter

Förutom pincett, i fråga om att korrigera stiftets form och färg, kan ögonbrynskorrigeringen hjälpa till, dess sorter finns i stort antal närvarande på vilken kosmetikmarknad som helst.

Dessa inkluderar:

 • konturpenna;
 • torra nyanser av matt nyanser;
 • modelleringsgel;
 • pulver;
 • vaxremsor.

Med hjälp av dessa kosmetika kan du byta färg, dra en linje, ge formen en vacker fraktur.

Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel
 1. Konturpenna. Har en stor färgpalett. Med hjälp kan du rita en linje, skugga de befintliga fransarna, göra en klar paus i formen. Det är sant att det är omöjligt att måla en grå penna, liksom att lätta bågarna;
 2. Torra skuggor. Smink, som använder skuggsäker matt för ögonbryn, ser mer naturligt ut. Om det inte finns någon nyans i paletten som är nödvändig kan du blanda flera toner och få önskat resultat. Skuggor ska vara matta, du kan använda skuggor för ögonlocken. Men det här verktyget har sina nackdelar. Torr rörledning är instabil;
 3. Modelleringsgel. Gel ger en dubbel effekt, ersätter skuggor och penna perfekt. Applicera det enkelt och enkelt, produkten är resistent, spreds inte under regnet, solen. Med hjälp av ett lås kan du normalt lägga orubbliga hår, göra dem mjukare och glänsande. Gelén klarar perfekt grå och lätta hår;
 4. Pulver. Pulver har ett smalare färgområde än skuggor, men i förpackningen säljs det bara i en nyans. Används ofta för att skugga en penna, mjuka linjer, skapa en smidig övergång av nyanser. Tack vare pulver erhålls bågarna i volym, du kan ändra färg. Användningen måste ske med borsten och fixeringsvaxet.
 5. Vaxremsor. Gör huden mjuk i en månad. Ha en rak och krökt form. Används för att ta bort hår mellan ögonbrynen i mitten, ovanför och under linjen.

Hur man använder korrektorn för ögonbrynen korrekt, reglerna för att applicera kosmetika

När du väljer en penna behöver du fokusera på hårfärg på dina ögonbryn och hår på huvudet. Den ska matcha skuggan och ha en normal grad av mjukhetstyvhet. För att dra vacker hækling, måste du använda skuggor och penna tillsammans. Formuläret skapas med hjälp av en penna och skuggorna är volymen.

Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel

Den skarpa konturen från topp till botten ska anges med den skarpa pennans slag. Du behöver inte lägga på tryck på en penna, och du borde inte leda fasta feta linjer. Måla inte hela linjen, gör den solid från början till slut, utseendet blir onaturligt. Efter ritning kan du kamma håret med en pensel uppåt och sedan sidledes.

Skuggor är önskvärda att ta en tvåfärgad, ljus och mörk nyans. För basen (vid näsbryggan) ska borsten doppas i ett ljus, sedan mörkt och igen i en ljus nyans. För mitt och ögat på ögonbrynslinjen, gör motsatsen - mörk, ljus, mörk. Gränsen är inte synlig, men linjen ser naturligt ut.


Efter skuggorna måste du använda gelen för att fixa håren, kamma dem med en pensel. Att sätta en strålkastare på det övre ögonlocket på botten av den nedre ögonbrynslinjen, för att skugga med ett finger, kommer visuellt att göra det högre och öppna ögonen och ge honom uttrycksfullhet.

Pulver appliceras på samma princip som skuggor. Vi behöver kamma vårt hår, gå längs konturen med en pensel, lägg håret i gel. De som har hår på ögonbrynslinjen är mörka och täta, det är inte värt att använda det här verktyget, det kommer att ge mer volym, vilket gör personen teatern.

Rak vaxremsor används för att avlägsna hår i mitten nära näsbryggan och en krökt form lämpar sig för att avlägsna vegetation över och under linjerna. Efter proceduren kan resterande hår avlägsnas med pincett.

Innan du lägger dig, bör ansiktshuden alltid rengöras från smink på speciella sätt, smörj med krämer, så att det vilar, näring och fukt.

Ögonbrynvård

Attityden hos hela ansiktet beror på ögonbrynens form och deras tillstånd, så de bör ständigt vara omhändertagna:

Korrigator för ögonbryn och dess typer, grundläggande regler för att tillämpa medel
 • varje dag kamning, vilket kommer att stimulera deras tillväxt och förstärkning;
 • fett med hjul, kardborre, mandel, kokosnötolja;
 • korrigera med pincett, plocka bara genom deras tillväxt;
 • om håren är för långa, störa formen, skära dem lite;
 • För smink använder du penna och skuggor;
 • för fixering använd en speciell färglös gel.

Tufts färg och form kan dramatiskt ändra ansikte, utseende. Om de har rätt form, kommer de att betona utseendet, göra det spännande, uttrycksfullt, öppet.

Därför kräver de noggrann vård och korrigering, vilket lättast görs med hjälp av en korrektor.

Vilket är bättre för dig, att välja dig, tillverkarna är olika - Eveline, Maybelline, Pupa, Artdeco, MAC, Shiseido, ISEHAN, etc.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

81 − = 72