Skönhet och hälsa

Minnesvärt födelsedag på dacha – recept för framgång

Från tid till annan vill varje person ha en mångfald för årsdagen, eftersom familjesemester är fina minnen och vad kan vara värre än monotont upprepning samma år efter år?

Minnesvärt födelsedag på dacha - recept för framgång

Men det handlar inte om att bryta familjens etablerade traditioner, men om hur roligt och bekvämt det är att ordna en av familjesemestern, samtidigt som man undviker förvirring, väsen och överbelastning.

Vi har förberett en idé för dig, ett av de intressanta alternativen att diversifiera den vanliga cykeln av ett hus / café / nattklubb - fira din födelsedag på dacha.

Det är speciellt trevligt att förbereda sig för en sådan semester med hela familjen, när man och fru kan gemensamt diskutera menyn, välja recept och få råd från vänner till en födelsedag på dacha. Detta sammanför, och ger samtidigt varje familjemedlem möjlighet att rösta en röst för att uttrycka sig kreativt.

Barn kan också föreslå intressanta idéer relaterade till semesterorten, uttrycka sina önskemål om menyn, kanske till och med föreslå några av sina egna barns, bara kända recept.


Stänga vänner kan ta på sig den visuella utformningen av rummet, dekorera sina konfetti, ljus eller något mer ambitiöst och dyrt.

Vanligtvis gäster kommer för alla gotovenkoe, men vi föreslår att du ansluter dem till processen, inom rimliga gränser, naturligtvis, och bad att få med sig en del av smycken, porslin, och kanske till och med rätter för semester tabellen.

Den första uppgiften: att bestämma semesterens tematiska utformning

Dacha, särskilt vacker och rikt dekorerade, vilket många människor att rustika slott förening, där familjen kommer att äta gott, minnas äldre släktingar berätta historier för unga barn på mattan bredvid den öppna spisen.

Det är intressant att, till skillnad från de typiska stadsplanerna med planerad utveckling, är varje landsbygd speciellt - oavsett om det är en form av konstruktion, om man använder rum eller genom utsmyckning av väggar, tak och gård. Dessutom, till och med människor, håller som regel en del av sig själva och deras hobbyer, något som inte genomtränger stadsdelens dimensioner, men det är trevligt för hjärtat och uttrycker familjens anda.

Om dacha har ett par fyllda djur och målningar, fortfarande liv, kommer idéer för att dekorera en födelsedag på stugan som jaktresa och en byfest komma i åtanke.

Om barns närvaro antas är det möjligt att utforma i form av en magisk trädgårdsträdgård med levande grönsaker, bär och frukter i form av kostymer för barn. Fallen löv, rester av skörden från infielden, andra typiska höstliga motiv kan ge idéer hur man fantasiskt firar en besökande födelsedag på huset på hösten.

Uppgift två: Välj en meny, eller vad är intressant att laga på stugan för födelsedagen

Minnesvärt födelsedag på dacha - recept för framgång

Födelsedag på stugan kan inte noteras kvalitativt utan en noggrant utarbetad meny för dagen. Naturligtvis har dagens födelsedagspersoners önskemål prioritet över de påstådda gästernas önskemål. Men ignorera inte gästernas önskemål på menyn för mycket. Beroende på vem som ska förbereda menyn - familj eller anställd kock kan du hämta recept för varje smak. Huvudrätten kommer givetvis att välja festets upphovsmann enligt din smak, och gästerna kan uttrycka sina idéer i spelform genom tävlingar, eller i förväg efter överenskommelse.

Kanske kan en av gästerna också förbereda recept som är kända för dem hemma och ta med maträtten till dacha som en present.

Glöm inte tiden på året på gården:

  • Salat recept kommer att komma till nytta varm sommar;
  • Recept av uppfriskande cocktails från meloner och bär - på hösten;
  • recept för exotiskt och tropiskt kök - under lågsäsong för lokala grönsaker och frukter;
  • Slutligen kan recept på grill och kött på grillen vara användbar som aldrig tidigare under den efterlängtade vårdagen, när du vill köra ut den uttråkade vintern i lägereldet.

Den tredje uppgiften: Vi går brett eller blygsam familjesemester

När du bestämmer dig för designen och menyn blir det klart vilket av gästerna som helst kommer att komma till ditt evenemang. Beroende på vem det är kan du bestämma hur bred du ska gå.

Minnesvärt födelsedag på dacha - recept för framgång

För en lugn och fredlig födelsedag med din familj behöver du en vacker tårta, en kamera, trevliga familjeöverraskningar. Om du förväntar dig vuxna gäster och mycket alkohol, bör du ta hand om vilolägenheterna för dem som kanske inte kan återvända hemma till och med nästa morgon eller ringa dem en taxi.

Om glasögon, tallrikar och kristaller i stugan inte är för mycket, kan obrännbara rätter komma till nytta - du kan inte förvänta dig exakt samordning av rörelser från gäster "Under grad", och att städa glaset på en sådan dag är inte särskilt trevlig.


Om dacha har ett rent rum kan du förbereda det för alla stora och dyra gåvor från dina gäster!

Oavsett hur du tillbringar din ovanliga och minnesvärd födelsedag på stugan, inredd i en anda av ett land av romantik, liksom frisk luft och vila från stadens larm kommer säkert att muntra upp dig och dina gäster, ge energi för det dagliga livet och arbete, förena närmare dig familj och vänner!

Och alla de ovanliga gåvor som de ansvariga gästerna kan förbereda sig för ett sådant tillfälle kommer att påminna oss om denna anmärkningsvärda händelse under lång tid!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

59 + = 69