Ögonfransförlängning | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Ögonfransförlängning

Varje kvinna per dag tittar på ett otroligt stort antal reklamfilmer och varje gång med lätt avund (och kanske inte med en lätt) fokuserar inte på den annonserade produkten utan på hjältarna. Självklart är ögonfransarna från den vackra kvinnan från videon smarta, de förvånar med deras längd, densitet, fluffiness. Kära damer, oroa dig inte! Denna effekt skapas inte med hjälp av någon super-ouppnåelig slaktkropp, men med en mycket modern procedur för uppbyggnad.

Ögonfransförlängning

Tekniken för ögonfransförlängningar är förlängningen och skapandet av stora ögonfransar med hjälp av konstgjorda.

I moderna salonger erbjuds två sätt att bygga upp: Japanska fjäderfä och balkar (traditionella).

Ökningen i ögonfransar kan delas upp i volym. Ofullständig volym är processen att bygga zonen på ögonens yttre hörn eller längden av hela seklet genom flera ögonfransar.


Om du ökar områdena i de övre fransarna, exklusive "guck" -filén, kallas den hela volymen. Om du lägger till två eller tre artificiella ögonfransar till varje naturlig ögonfransning, kommer denna volym att kallas 3d eller dubbel.

Sedimentär uppbyggnad eller 3D-uppbyggnad

Den mest populära metoden idag är ögonfransförlängningen 3d eller halvmåne, även kallad japansk. Tekniken med denna procedur är att några finaste ciliar är belagda med ett speciellt lim och en är fixerad på en naturlig ögonfransning, både på en bas. Som ett resultat ser ögonfransar fantastiskt ut, och viktigast av allt, naturligt och naturligt.

Platser för fastsättning av artificiella ögonfransar till naturliga är inte märkliga alls. Eftersom processen under denna process ökar antalet cilior avsevärt, kommer den plötsliga utfallet av en huvudögonfrans med konstgjorda hår fixerade på den inte att ge effekten av tunna ögonfransar. Det volymetriska resultatet kommer att förbli detsamma!

Denna metod är okänslig och skapar inte obekvämhet i ögonlocken. Användningen av mascara, eyeliner och andra kosmetika, medan den inte avbryts, men tvärtom ger ett extra intryck och naglar, inte bara den manliga looken. Sådan skönhet kan bäras ständigt, behöver bara systematiskt anpassas efter två till fyra veckors bär.

Beamuppbyggnad

Ögonfransförlängning

Tekniken för ögonfransförlängningar är en teknik för att klibba i ögonlocket en hel bunt av de finaste ögonfransarna. I grund och botten används denna metod för att öka bara ögonfransar i ytterkanten av seklet.

Termen för deras användning är inte så lång som på japanskt sätt och ser inte så naturligt ut. Denna typ av byggnad väljs oftast av dem som inte vill bära den permanent: att gå på semester eller semester och återgå till naturlig volym.

I det här fallet används knutna buntfransar och non-slits-fransar. Noduler är en boll (knut) på den plats där flera cilia går med. På grund av det är det lättare att binda buntet, men på platsen för limning är det märkbart.

Adhesion görs direkt på ögonlocket, nästan på tillväxtlinjen.

I bezzelkovyh finns det ingen sådan boll och buntarna har mjuka fästningar. Sådana ögonfransar är fästa på ögonlocket eller på deras infödda baser och ser mycket mer naturligt ut. Grupperna är också indelade i: mini, kort, medium och lång. Till salu hittar du kits med tre längder åt gången.

Jämfört med den första metoden att bygga, gör denna vikt ögonlocken själva, vilket inte skapar en märkbar belastning på dem. Men det finns plusser: kostnaden för förfarandet är lägre och procedurens gång är kortare.

Silk eyelash förlängningar

Ögonfransförlängningar med silke tillverkas med sättet att förlänga naturliga cilia på grund av den krampiga uppbyggnaden av syntetiska (monofilament).

Ögonfransförlängning

Dessa ögonfransar kan användas för vardagligt bruk, eftersom de har en mycket naturlig utseende. Förlängning av korta ögonfransar kan göra naturliga cilia mycket tjockare och fluffiga. Och användningen av en längd på 1,5 cm hjälper till att ge unika egenskaper för fotomöten, bröllop eller speciella tillfällen.

Efter uppbyggnad av silke rekommenderas det inte att måla med mascara, eftersom flodarna i sig är catchy och utmärkta. De tolererar inte beröring, vilket minimerar klädtiden.

Och om du var tvungen att applicera mascara för silkeögonfransar, använd inte olje- och fettbaserad remover för sminkborttagare.

 Huvudtipsen för vård av silkesfransar går ner till två regler:

  1. gnugga inte ögonen;
  2. och i allmänhet så lite som möjligt att röra dem.

Vilket material för byggprocessen ska jag välja?

I allmänhet, för att öka ögonfransarna, använder experter ögonfransar, som är gjorda av PBT polyester. Cilia skiljer sig i längd, i tjocklek och i böjning. För längden tar avståndet: baspetsen av ögonfransar, som sträcker sig från fyra till tjugo millimeter. Basen av ögonfransen i diameter kallas tjockleken, som varierar från 0,07 mm till 0,3 mm. Cilia krullarna (böjar) har följande beteckningar: B, C, D, J, CC. Senast började de använda nyheten - L-böj, som har en rak bas och en böjd spets.

Ögonfransförlängning

För att bygga upp, använd cili av olika längder, vilket direkt beror på platsen för deras fixering. Det är värt att ta reda på vilka cilia är bättre för att bygga upp?

Kort och medelstora passform för mitten av seklet för att skapa naturlighet. Långa är avsedda för ögonets yttre hörn, beräkningen är att skapa en djupsyn.

Det viktigaste är att inte överdriva det. Om du självklart inte vill se ut som en docka. Och om det plötsligt kommer att uppstå tanken på en marionettart, är det värt att öka ögonfransarna i den nedre ögonlockszonen.

Barns spontanitet i ögonen garanteras med hundra procent!


Vid uppbyggnaden blev det också möjligt att diversifiera inte bara längden och tjockleken utan också färgutrymmet för ögonfransar: börjar med traditionell svart och brunt slut med sådana exotiska färger som silver, azurblå eller choklad. Och om du vill ha något annorlunda kan du använda ljusa karamell nyanser, vilket kommer att skapa en ovanlig effekt.

Istället för att avsluta

Den praktiska processen med förlängning av ögonfransar är att spara pengar på ögonmakeup, och när man utför vattenprocedurer kommer det inte att sprida smink.

Och viktigast av allt kommer ögonens skönhet och uttrycksfullhet att bevaras på morgonen, i ljuset av den ljusa solen och på kvällen med ljuset av lampor och soffits!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 2 =