Östlig visdom för hemkomfort | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Östlig visdom för hemkomfort

Feng Shui är en gammal vetenskap om hur man ordentligt ordnar föremål i rymden som uppstod i Kina, och har numera blivit populär i många andra länder. Denna position av bostaden i förhållande till naturens krafter, samt korrekt placering av olika rum (kök, sovrum, skåp, etc.) inuti huset eller lägenheten.

Den moderna mannen blev avskuren från naturen med hjälp av olika tekniker, men elementets krafter och idag på hans livskraft är inte mindre än hundratals år sedan.

Östlig visdom för hemkomfort

För att kunna känna sig ständigt full av energi och locka till hälsa, lycka och materiellt välstånd måste en person vara i harmoni med det omgivande rymdets energier.

Sömn är den viktigaste källan till återhämtning. När en person lägger sig, slappar han av, aktiviteten hos vissa delar av hjärnan faller, medan andra tvärtom växer, är sovaren redo att harmonisera utbytet av energi med världen runt honom, mycket mer än den vakna.

Var behöver du somna på feng shui-huvudet, om du vill sova har du den maximala fördelen?

Var att sova ordentligt på hårtorken?

Den viktigaste faktorn på sovarens plats är huvudets riktning. Västra magiska traditionen förenklar också denna fråga: enligt folktecken kan du inte somna med dina fötter i dörrens riktning, tron ​​att du ska ligga huvudet ner i norr är också utbredd.

Östlig visdom för hemkomfort

I öst, där de gamla lärdomarna om naturens krafter på människan överlevde bättre, så här
problemet är allvarligare. Därför är det något mer komplicerat att svara på frågan om var du ska sova huvudet på feng shui.

Det finns inga otvetydigt dåliga och bra riktningar, hela poängen är om den här eller den andra sidan av världen är rätt för en viss person. Med andra ord ger riktningen mot norr eller öst någon framgång och välstånd, men någon skadar och leder till bakslag. För att bestämma hur du ska gå till sängs måste du bestämma din individuella feng shui och räkna antalet Gua.

Vad är Gua-talet, och hur kan det bestämmas exakt?

Antalet Gua är en personlig digital betydelse som indikerar en viss persons energi. Beräkna det kan vara enligt födelsedatum, formeln är ganska enkel och kräver exceptionell vård.

För en man är antalet Gua, beroende på födelseåret, som följer:

  • x19ab= 10- (a + b), där x19ab - Antalet Gua av den person som föddes i XX-talet, ab - de två sista siffrorna i födelseåret;
  • x20ab= 9- (a + b), där x20ab - Antal Gua rättigheter födda i XXI-talet.

För en kvinna görs beräkning av ett givet tal med en något annorlunda formel:

x19ab= 5 + (a + b) eller x20ab= 6 + (a + b)

Observera att alla siffror från 1 till 9, exklusive 5, ingår i en serienummer. Därför, för en man tar vi värdet 2 och för en kvinna - 8.

Östlig visdom för hemkomfort

Numera finns det ett enklare sätt att bestämma ditt nummer - du kan använda en speciell online-kalkylator som räknas allt för dig, du behöver bara ange kön och födelsedatum. När du räknar, glöm inte att de gamla visarna, som utvecklade det här kunskapssystemet, inte använde vår vanliga kalender, utan kineser, och enligt honom börjar det nya året inte den 1 januari, men den 4 februari. Så, om en person till exempel föddes den 5 januari 1987, behöver du inte lägga till 8 + 7, men 8 + 6.

Gruppen av östra riktningar innehåller siffrorna 1, 3,4 och 9. Väst - 2, 6, 7 och 8. För den första gruppen är de positiva riktningarna norra eller södra, liksom öst och sydost, och för nordväst, nordost eller nordväst, och även sydväst. Du kan lägga huvudet i någon av dina gynnsamma riktningar, det kommer inte att skada dig. Men om du vill ha förändringar i ett visst område i ditt liv, måste du förstå anvisningarna mer detaljerat.

Var huvudet bättre att sova på feng shui för att locka hälsa, lycka, kärlek och välstånd?

Varje sida av världen är ansvarig för sin sfär av livet, men dessa riktningar är relaterade på egen väg för varje antal Gua. Följande tabell anger de anvisningar som ska ledas av numret

Gua, så att drömmen gav förbättring i ett visst område:

Östlig visdom för hemkomfort
  1. Välbefinnande: om 1, sedan huvudet i norr, i fallet med 2 - mot sydväst, när 3, sedan i öster.
    Det rekommenderas att sova i riktning mot sydöstra till personer med antal Gua 4, från nordväst från 6, exakt väster från 7. Antalet 8 rekommenderar att sova i riktning mot nordöstra och personer från 9 till söder;
  2. För att locka till hälsa, behöver du ligga i öst, när 2 i väst, om 3 i norr och 4 i söder. Nummer 6 lockar hälsa, om du ligger till nordöstra, 7 i sydväst, 8 i nordväst och 9 i söder;
  3. Att locka kärlek: 1 sovhuvud mot söder, 2 i nordväst, 3 i sydöstra och 4 i öster. Att gå till sydvästra är nödvändigt för nummer 6, till nordöstra nummer 7, åt väst 8 och i norr 9;
  4. Lycka kommer om 9 sover i öst och 8 i sydväst. När man får ett sådant nummer som 7 rekommenderar det att man sover i nordväst, 6 i väst och 4 i norr. I söder ska man lägga ner nummer 3, till nordöstra 2 och till sydöstra 1.

Om ditt resultat är 1, och ditt mål är att möta riktigt sann kärlek, måste du placera sänghuvudet söderut, och när 6, då måste du ligga huvudet mot sydväst för samma ändamål.

Som framgår av bordet är rätt riktning en individuell fråga, det beror både på personens personliga feng shui och på de mål som ställts för honom.

Östlig visdom för hemkomfort

Man bör också komma ihåg att ovanstående beräkningar är för en person som sover sig själv.

Om paret sova tillsammans är det inte nödvändigt att ställa lådan på ett sådant sätt att man följer gynns gynnsamma riktning, eftersom det är han som bestämmer hur paret går igenom livet.

Om ett litet barn sover i en säng med sina föräldrar, får han energi från dem, och det är inte nödvändigt att bestämma sin gynnsamma ställning.

Men om ens en liten toddler sover i sin spjälsäng, så måste den sättas på så sätt att barnet lockar hälsan.

Bestäm var huvudet ska sova på feng shui, det är ganska enkelt: du behöver bara göra beräkningar med en ganska enkel formel och tydligt bestämma vilken aspekt av ditt liv du vill påverka på detta sätt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

63 − = 55