Ryggrad - en godartad neoplasma i huden | pangudownloads.com
Skönhet och hälsa

Ryggrad – en godartad neoplasma i huden

Mångfalden av vårtor som förekommer på fötterna eller händerna kallas ryggraden. Neoplasmen ser ut som en papilla eller knutpunkt. Själva tillväxten är inte smärtsamt, men det kan vara obekvämt när man går, och - om det förekommer på handen - förstör det estetiska utseendet. Hur tar man bort spiken så att det inte finns några ärr kvar?

Information om cornet

Ryggrad - en godartad neoplasma i huden

Börja med att ta bort spiken i hemmet, du måste veta att detta är en tillväxt - inte majs och inte gnidas. Varför? För att inte orsaka sjukdomens återfall i framtiden.

Spines växer in i djupa lager av huden och kännetecknas av en kraterliknande depression, som ligger i mitten av vårtan. På fötterna förefaller de oftare på sålen eller på tummen, på händerna - i tummen eller i närheten av nageln.

Anledningen till förekomsten av en varma är att papillomviruset kommer in i kroppen. Överföring sker endast genom kontakt.

Viruset, som penetrerar genom mikrotraumor och sprickor på huden, kan existera länge i latent form, men så snart som gynnsamma faktorer för dess utveckling skapas:

 • minskad immunitet på grund av säsong eller kroniska sjukdomar;
 • stressande tillstånd
 • förhållanden under vilka händer och fötter hela tiden är svettiga - papillomavirusen är aktiverad.

Om neoplasmen börjar öka, innan du tar bort nageln på armen eller benet, måste du göra en histologi. Spitz kan malignera.

Behandlingen av vargen riktar sig till dess förstörelse.

Metoder för officiell medicin:

Ryggrad - en godartad neoplasma i huden
 • exponering för syror
 • laseravlägsnande;
 • kryoterapi - moxibustion med flytande kväve;
 • elektrokoagulation - bränning med högfrekvent ström;
 • kirurgisk behandling - excising spiken.

Med laseravlägsnande försvinner virusen helt, med andra metoder - det finns möjlighet till en ny vete. För att minska risken för återfall, föreskrivs läkemedel som ökar kroppens immunitet och hämmar aktiviteten av papillomavirus.

Hemma kan ryggraden avlägsnas med hjälp av improviserade medel. I arsenalerna för traditionell medicin finns det många sätt att hjälpa till att bli av med denna "dekoration". Men innan du tar bort spetsen från barnet bör du konsultera en läkare.

Vid ett litet barn är det bättre att ta bort vårtan i en steril poliklinisk miljö och med den metod som är säkrare.

Recept för avlägsnande av spikes folkmetoder

Ryggrad - en godartad neoplasma i huden

Svårigheten att ta bort ryggraden är att den är ganska djup i huden. Om du tar bort den utskjutande delen av vårtan, är det kvar i en papil, varifrån följande nya bildning visas.

När papillomerna har spridit sig och bildar en ganska stor varma, ska den största staven avlägsnas - resten kommer att lösa sig.

Hur kan du ta ett skepp ut ur huset?

 • Lök lotion. Lökan är beredd från lök, hällt i 9% ättika. Skär ett hål i klistergipset, så att endast en vart passerar genom den, och den är förseglad. Sedan hälls löken på löken och de förseglas med en annan lapp. Lotionen lämnas i 8 timmar;
 • Ättika smeten. Den används när spetsen har nått en stor storlek. På ättika knådar degen, tillräckligt tät, så att den inte rinner ut och faller inte ifrån varandra. Huden avlägsnas först i en tvållösning, sedan skärs överkanten. En öm punkt är klistrad med ett bandhjälpmedel - som redan beskrivits ovan - och en ättikig deg appliceras på spettet;
 • Ta bort loggen på armen kan pepparrot blandas med riven rå potatis. Denna metod är den mest smärtfria. Dess minus - lotionen måste tillämpas i 2 veckor, inte mindre. Men det är så lätt att ta bort vårtan på barnets handtag eller hos kvinnor med mycket känslig hud. Om huden inte är delikat är mushen gjord av riven pepparrot och vitlök.
 • Hur man tar bort spetsen på benen, om det fanns några vårtor? Effektivt och smärtfritt sätt - en komprimering av nässla. Det är möjligt på detta sätt att bli av med plantartillväxt hos vuxna och barn. Färskt nypa krossas genom köttkvarn, appliceras på keratinerade fötter - tidigare ångande ben i en tvållösning - toppen är täckt med ett lager av polyeten och värms med ullsockor.

Trots det faktum att inga obehagliga smärtsamma känslor upplevs, avviker den keratinerade ytan med papillomerna och stavarna. För kvinnor är den här metoden universell - benen kommer inte bara att rengöras av fula nya tillväxtar som orsakar smärta när du går, men det kommer också att kunna bli av med det kåta lagret utan en pedikyrprocedur.

Ryggrad - en godartad neoplasma i huden

Hur man tar bort en spik med en bit, utan att använda medföljande komponenter? Metoden är lätt, men inte särskilt bekväm. På vårtan måste du ständigt applicera ättika dropp. Om du inte applicerar en plåster kan du bränna den omgivande huden. Ja, och för benmetoden är det inte lämpligt - du kommer inte att sitta med benet, ständigt uppåt.

Om det finns en allergi mot bandet, är det bättre att använda färskt celandine eller ett läkemedelskstrakt. Örtsaft eller en droppe av extraktet appliceras på papillomen. Gradvis kommer det att minska och försvinna.

"Intressanta" sätt att ta bort spetsen

Du kan ta bort vårtan med konventionell matchningssvavel. För att göra detta, avlägsna svavel, med några matcher, spricka toppen av huduppbyggnaden, sprida svavel där och ... sätt eld på. Ryktet säger att papillomen försvinner i taget. Vad händer med huden på armen eller benet, som omger neoplasmen, tycker även att det är fruktansvärt.

Behandling med cement. Sprid tumörplatsen, ta bort den kåta huden och skjut den i färsk torr cement. Sedan försiktigt gnugga det i såret. Så snart cementet torkar måste skorpan avlägsnas och cementterapinsessionen upprepas.

Du kan också ta bort kött från kött. För att göra detta måste du observera en speciell ritual.

Ryggrad - en godartad neoplasma i huden

Ta en bit färskt kött - bättre nötkött, gnid det med en varma. Sedan, på natten, ta det här köttet till kyrkogården och begrava det nära kyrkogården. Så snart köttet roterar, kommer spiken att passera.

Det finns många sätt att ta bort spiken, och vilken man ska använda - de bestämmer sig för sina egna preferenser. Stoppa ditt val på dessa eller andra behandlingsalternativ, använd sunt förnuft och logik.

Om vargen orsakar smärta, vävnaden i närheten av den bryter eller ändrar färg växer neoplasmen - du behöver se en läkare. När papillomen passerar in i en malign tumör, kan folkmetoder inte användas i alla fall!

Självmedicinering kan leda till farliga konsekvenser - en onkologisk process kan inte stoppas av självavlägsnande av uppbyggnad. Vi behöver kvalificerad sjukvård. Hälsa åt dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

29 − 25 =