Skönhet och hälsa

Så här sätter du en frisyr på egen hand: råd för de som äger korta frisyrer

Den efterlängtade jämställdheten mellan könen gav helt oväntade resultat. Män började aktivt växa smällar, kamma dem på deras sida och flaunt med långt hår bundna i snygga svansar. Kvinnor, däremot, skärs kortare, försöker bevisa sin styrka, självständighet och förmåga att sticka ut från mängden. Det är bara inte alla de rättvisa könen kan ordentligt lägga vad som är på deras huvuden byggt en frisör, en drömmare.

Som ett resultat - frisyren ser inte bra ut, och även lite konstig. Hur kan du ordna en kort modig haircut själv hemma utan att besöka salongen efter varje tvätt? Det visar sig att det finns många alternativ, och inte alla är lika skrämmande som fantasin drar.

Styling med kosmetika

Så här sätter du en frisyr på egen hand: råd för de som äger korta frisyrer

Hemma kan du också bygga en vacker frisyr, och du kan göra det även utan professionell hårtork. Det viktigaste är att orientera sig i befintliga läggningsanläggningar och att förstå vilka av dem som är avsedda och vilka effekter som kan förväntas från dess tillämpning.

Till exempel, en del av dem att ge ytterligare volym, andra rekordresultat uppnås andra ger lockar frisk glans och välvårdade utseende. Cosmetic Wax är bra för texturering, lockigt hår, lockar och ge flimmer Gel är fokuserad på att skapa effekten av våt pryadok och mousse och skum gör håret mjukt.

Vi använder en hårtork

Med den här enheten kan du göra mer än en vacker frisyr, helst låg på kort hår. Efter att ha behärskat de grundläggande teknikerna kan du ändra bilden åtminstone varje dag, trots att låsen inte ens täcker öronen.

Till exempel kan du följa en sådan instruktion om hur man utformar en mycket, mycket kort hårklipp:

Så här sätter du en frisyr på egen hand: råd för de som äger korta frisyrer
 • Torka trådarna mer än hälften, använd sedan sina rötter kosmetika med effekten av fixering;
 • Formulera enskilda strängar;
 • I sin tur, vinda dem på en liten liten runda hårborste och dra ner håret från ansiktet. Glöm inte att följa strömmen av hetluft från rötterna till ändarna.
 • För att få volymen är det nödvändigt att stapla, gå från håret som skiljer sig från halsen. Vid krullarnas rötter är det nödvändigt att lyfta den runda kammen i rätt vinkel;
 • En av reglerna för hur deras egen rätt att lägga en kort frisyr, blåser den färdiga frisyren kall luft och deponeras på det ett minimum av lack.

Hemligheter hemma hantverk

Vårdets vårdnadshavare är extremt misstänksam och försiktig om behovet av att använda en hårtork. Och allt eftersom den här enheten verkligen dränerar strängar, och långsamt, men förvärrar verkligen deras hälsa. Det är en sådan kvinna användbar råd om hur man sätter din upproriska korta frisyr utan hårtork.

Du kan göra det med fingrarna, utsmyckade med modelleringsdesignprodukter, kräm för styling, till exempel. Effektens varaktighet uppnås genom användning av strykning och en speciell gel.

Så snart du har gjort ditt hår, var noga med att fixa det med lack, men utan speciell nerver.

Schemat för hur snabbt och vackert att lägga en kort frisyr med strykning ser så här ut:

Så här sätter du en frisyr på egen hand: råd för de som äger korta frisyrer
 • Efter tvättning torkas strängarna och termisk skyddande kosmetika appliceras på dem;
 • Straightening börjar på baksidan av huvudet;
 • Järnet ska dirigeras från rötterna till spetsarna, långsamt och delikat;
 • Du kan helt enkelt sätta lås på vanligt eller en ny avsked, eller kamma tillbaka, ge volym, klippa och dekorera vackra kanten.

Lifak från fans av korta hårklippningar

I nätverket kan du hitta många idéer om hur du snabbt lägger en hårkaskad på kort hår.

För att inte slösa tid på att leta efter dem, föreslår vi att du läser det mest originella och intressanta:

Så här sätter du en frisyr på egen hand: råd för de som äger korta frisyrer
 • En mycket komplicerad frisyr kräver ofta ett stort antal osynliga föremål. Så, så att de inte glider, bör de behandlas med en textureringsspray eller ett torrt schampo;
 • Att kaskaden inte är störd, efter rätningen kan den fixas med ett tätt bandage, dekorerat med strass eller etniska element;
 • Det blir intressant att måla styling av kort hår med ett knä, kammade tillbaka eller på ena sidan, och fixerad av osynlig, V-formad;
 • En kort lockig hårklippning kan hållas under kontroll med hjälp av någon fuktkräm. I fuktigt väder börjar håret smula och förlora ordningen på morgonen. Bara gå på dem med dina händer, smed i kräman;
 • Om du inte har ett slag kan du simulera hennes närvaro för en dag. För att göra detta läggs en del av håret på den snedställda pannan och fixeras av osynligheten.
 • Vackert texturerande lockkrullar gör verkligen de enklaste produkterna. För att göra detta i en flaska med en förstoftningsmedel måste du blanda teskedet. havsalt och 600 ml mineralvatten;
 • Inte att sky användningen av medel, bulk, vävda flätor, använda ploek och papiljotter, pincett och andra kvinnliga korrugering tricks.

Och igen: ingen kommer att berätta för dig hur du ordentligt lägger ditt korta hår. Experiment, dröm, leta efter något nytt, och var inte rädd för att verka excentrisk och "inte som alla andra!"

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 23 = 30